7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست فوق العاده چالشی زیست(کی میتونه حل کنه؟!)
-
ali mohamadi 0
مال هر نظام و سالی باشه خدایی من همه تحلیل ها رو بر حسب ۹۹ گفتم ک قشنگ درست در اومدن و رد گزینه کردم
ولی بله قبول دارم مال قدیم هستش. -
ali mohamadi 0 به نظر منم موجودات مشکل داره...!
-
گایز به زودی تحلیل کنکور 99 رو توی تاپیک میراث کمپبل میزارم
-
ali mohamadi 0
اگه درست در نمیومدن، من گزینه ۴ رو همون موقع انتخاب نمی کردم
بحث من روی ۹۷ یا چه سالی بودنش نیست.
بعضی تست ها برای قدیم هستند ولی قشنگ با استفاده از مطالب ۹۹ میشه پاسخ داد.
چرا میگید درست نیستن؟!
این تحلیل های منه والا
من خودم همچنان میگم بوم سازگان از یک اجتماع هست ولی کاری هم ندارم شما میگید چند اجتماع با اینکه بقیه دوستان هم گفتند ک یک اجتماع یا چند اجتماع.
اصلا میگیم تست سوخته، ولی بر حسب ۹۹ قشنگ میشه پاسخ داد گزینه ۴ ک نه ، ولی قشنگ ۳ گزینه اول میتونه برای تست های سال ۹۹ مناسب باشه(دلایلم رو هم گفتم به اندازه کافی)
هر طور دوست دارید تحلیل کنید و نظر بدید، قابل احترام منم نظر خودم رو میگم.
موفق باشید. -
سارا M 0 سارا خانم به خدایی که اون بالاس حل شد اون مورد چند اجتماع
به کتاب نگا کردم شد یک اجتماع منم قبول کردم فقط مورد ما این گزینه 1 بود که تعریف اجتماع هس یا بوم سازگان
سه گزینه ی اول بله تو کتاب ما هستند
پنج شنبه هم از راهنما زیست میپرسیم دیگه قاعله ختم به خیر میشه
دیگه هر چی استاد گفتن اونه هرتحلیلی که دارمو میزارم کنار و حرف های استادو دیگه به عنوان اتمام حجت قبول میکنیم.
تو گزینه 3 که گفته خدمات بوم سازگان قبل ترش هم گفته به طور کلی منابع و سود هایی که هر بوم سازگان دارد
خوب این کانی ها و سنگ های قیمتی خدمات بوم سازگان حساب میشن( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه خود بوم سازگان)
تولید کننده این سنگ های قیمتی هم عناصر محیطی هستند
کتاب گفته خدمات بوم سازگان به تولید کنندگان آن بستگی دارد. قید فقط نیاورده که فقط موجودات تولید کنند. پس هر نوع تولید کننده ای میتونه باشه .