سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
آقای ثابتی
-
سلام .
بچه ها واقعیتش من زیاد از آقای ثابتی چیزی یاد نمیگیرم ، سرعتش خیلی بالاست ،شما هم همیتجورید؟
-
Abolfazl Mousavi در آقای ثابتی گفته است:
سلام .
بچه ها واقعیتش من زیاد از آقای ثابتی چیزی یاد نمیگیرم ، سرعتش خیلی بالاست ،شما هم همیتجورید؟
یه ماه باهاشون کار کنید خودتون به قدری سرعتی میشید که سرعت فیلم رو بالاتر میبرید
من اولش سرعت عادی بد متوجه میشدم ولی الان با سرعت ١.٧ راحت متوجه میشم -
Abolfazl Mousavi ریاضی ضعیف باشه یاد نمیگیری به نظرم امینی را گوش کن. من کامل متوجه میشم حتی سرعتش رو روی 1.5xمیزارم
-
ابوالفضل ریسی 1.7مگه داره
-
-
ابوالفضل ریسی در آقای ثابتی گفته است:
سلام .
یه ماه باهاشون کار کنید خودتون به قدری سرعتی میشید که سرعت فیلم رو بالاتر میبرید
من اولش سرعت عادی بد متوجه میشدم ولی الان با سرعت ١.٧ راحت متوجه میشمشما بین امینی راد و ثابتی کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
Abolfazl Mousavi تو باید بدونی خودت با کدوم یاد میگیری
-
Abolfazl Mousavi ایشون دبیر خوبی هستن
من که راضی ام با سرعت 2x هم میبینم
ولی خب هر کی با یه دبیر اوکیه
اگه نتیجه نمیگیری از فیلمای دبیرای دیگه استفاده کن -
ابوالفضل ریسی در آقای ثابتی گفته است:
سلام .
من اولش سرعت عادی بد متوجه میشدم ولی الان با سرعت ١.٧ راحت متوجه میشمشما بین امینی راد و ثابتی کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعا استاد ثابتی و ترجیحا راه ابریشم
چون فرمول بازی ندارن
سرعت بالای تست زنی ایشون هم دانش آموز رو وادار میکنه سرعتی بشه
همین سرعت باعث میشه تو وقت کمتر تست بیشتری بزنن -
amir Barsam در آقای ثابتی گفته است:
Abolfazl Mousavi تو باید بدونی خودت با کدوم یاد میگیری
من حقیقتا امینی راد ،ولی ایشون اصلا در ابریشم نیستن