آنتی ژن
-
سلام .
از لحاظ ترکیب شیمیایی آنتی ژنها ممکن است پروتئین ، پلی ساکارید ، چربیها و حتی اسید نوکلئیک هم باشند.
موفق باشید۰🌹🌹🌹
-
امیدوارم حل شده باشه🌹🌹🌹🌹
-
سلام دوستان
نوشتم ک همه آنتی ژن ها پروتئینی نیستند
مثال نقضش چیه؟و اگ پروتئینی نیستند پ چی هستند؟
تجربیا@sara-haghighatrad من فکر میکنم از آقای اسدی در تفتان شنیدم که آنتی ژن ها روی سطح یاخته هستند میتونن مثلا از کربوهیدرات هم باشند
....مثالی که گفتند هم یادمه گفتند کربوهیدرات A و B که در گروه خونی نقش دارند هم نوعی آنتی ژن هستند
بچه های همخوانی اگه اشتباه میکنم یا قسمتیش رو اشتباه گفتم از آقای اسدی، اصلاح کنید🙂
بچه-های-همخوانی
تجربیا -
سلام دوستان
نوشتم ک همه آنتی ژن ها پروتئینی نیستند
مثال نقضش چیه؟و اگ پروتئینی نیستند پ چی هستند؟
تجربیاAbolfazl Mousavi
@Kosar-Mortazavi
ممنونم:cherry_blossom: -
@sara-haghighatrad من فکر میکنم از آقای اسدی در تفتان شنیدم که آنتی ژن ها روی سطح یاخته هستند میتونن مثلا از کربوهیدرات هم باشند
....مثالی که گفتند هم یادمه گفتند کربوهیدرات A و B که در گروه خونی نقش دارند هم نوعی آنتی ژن هستند
بچه های همخوانی اگه اشتباه میکنم یا قسمتیش رو اشتباه گفتم از آقای اسدی، اصلاح کنید🙂
بچه-های-همخوانی
تجربیا@kosar-mortazavi در آنتی ژن گفته است:
@sara-haghighatrad من فکر میکنم از آقای اسدی در تفتان شنیدم که آنتی ژن ها روی سطح یاخته هستند میتونن مثلا از کربوهیدرات هم باشند
بچه-های-همخوانی
تجربیاکاملا درسته :crossed_fingers_light_skin_tone: