از همه درس ها عقبم
-
تا امتحانات ۱۰ روز مونده ولی من از هر درس نیم فصل عقبم که فکر میکنم بعیده بشه توی ۱۰ روز تمومشون کرد .
کمکم کنید دیگه چطور تموم کنم . میترسم . تورو خدا کمکم کنید
-
تا امتحانات ۱۰ روز مونده ولی من از هر درس نیم فصل عقبم که فکر میکنم بعیده بشه توی ۱۰ روز تمومشون کرد .
mehdi jalilpour من سالیو یاد ندارم که اینطوری نبوده باشم
به نظرم تسلط لازم نیست تو این مدت چون از فرجه ی خود اون امتحانه هم میشه واسه مسلط شدن رو بخشهای جدید استفاده کرد. البته اگه دوازدهم باشین نظری ندارم
-
mehdi jalilpour من سالیو یاد ندارم که اینطوری نبوده باشم
به نظرم تسلط لازم نیست تو این مدت چون از فرجه ی خود اون امتحانه هم میشه واسه مسلط شدن رو بخشهای جدید استفاده کرد. البته اگه دوازدهم باشین نظری ندارم
samira pournazar
من فکر میکنم با این که خیلی خوندم هیچی بلد نیستم از امسال . دوازدهم نیستم . آزمون رو بد زدم زیست رو نزدیک ۱۰ درصد . توی آمپاس شدیدم -
samira pournazar
من فکر میکنم با این که خیلی خوندم هیچی بلد نیستم از امسال . دوازدهم نیستم . آزمون رو بد زدم زیست رو نزدیک ۱۰ درصد . توی آمپاس شدیدمmehdi jalilpour آزمون بره به درک بابا الان دایورت کنین فقط
-
mehdi jalilpour آزمون بره به درک بابا الان دایورت کنین فقط
samira pournazar
نمره امتحانات مهمه دیگه چیو دایورت کنیم . دوازدهمی نیستم آخه -
mehdi jalilpour
درود
استرس نداشته باش یه برنامه بریز و اگه واقعا خودتو میشناسی که نمیتونی تموم کنی طبق بارم بندی اول فصل های مهم رو بخون وبعد بقیه ی فصل ها
ولی امید داشته باشی میتونی -
samira pournazar
نمره امتحانات مهمه دیگه چیو دایورت کنیم . دوازدهمی نیستم آخهmehdi jalilpour نه آزمونو میگم میگم الان دیگه درصدتون تو آزمون مهم نیست شیفت کنین رو تشریحی
-
mehdi jalilpour
درود
استرس نداشته باش یه برنامه بریز و اگه واقعا خودتو میشناسی که نمیتونی تموم کنی طبق بارم بندی اول فصل های مهم رو بخون وبعد بقیه ی فصل ها
ولی امید داشته باشی میتونی@سجاد-ذوالفقاری
مرسی آقا سجاد -
mehdi jalilpour من هیچی نخوندم میخوام تو ۱۰ روز تموم کنم
-
ببخشید کلاس چندم و چه رشته ای هستین؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
مرسی آقا سجادmehdi jalilpour
خواهش میکنم