فارسی ۲
-
سلام دوستان لطفا این دوتا سوال زیر رو کمک کنید ممنون میشم
می شنویم که قاضی بست بوالحسن بولانی سخت تنگ دست اند..
نقش بوالحسن بولانی در متن بالا چیست؟در متن زیر به ترتیب چند (ترکیب وصفی و اضافی) وجود دارد.
((ادبیات تطبیقی، یکی از شاخه های مهم علوم ادبی معاصر است که مارا از تاثیر پذیری ادبیات ملت های مختلف جهان آگاه می سازد. تکامل وشکوفایی ادبیات هر ملت به دور از اندیشه های دیگر ملت و ها ناممکن است.))الف. هفت. هفت ب. هفت _نه
ج. هشت. هشت . د.هشت _نه
-
نقش بوالحسن بولانی در متن بالا چیست؟در متن زیر به ترتیب چند (ترکیب وصفی و اضافی) وجود دارد.
((ادبیات تطبیقی، یکی از شاخه های مهم علوم ادبی معاصر است که مارا از تاثیر پذیری ادبیات ملت های مختلف جهان آگاه می سازد. تکامل وشکوفایی ادبیات هر ملت به دور از اندیشه های دیگر ملت و ها ناممکن است.))الف. هفت. هفت ب. هفت _نه
ج. هشت. هشت . د.هشت _نه
Mikaeil Mazrai
سلام
اولیش بدل هست چون اومده اسم قبلی رو توصیف کرده و ِِ هم نداره
سوال دوم هم من خودم این ها رو نمیرنم چون احتمال غلط زیاده و تسلط هم زیاد ندارم -
ادبیات تطبیقی - شاخه های مهم - علوم ادبی معاصر (فکر میکنم دوتا) - ملت های مختلف -
شاخه های علوم - تاثیرپذیری ادبیات - ادبیات ملت ها - ملت های جهان - تکامل و شکوفایی ادبیات (2تا؟؟) - دیگر ملتها - اندیشه های ملت ها
یاخدا چرا من نمیتونم بشمرم؟ نه هفت تا شد نه هشت تا که -
ادبیات تطبیقی - شاخه های مهم - علوم ادبی معاصر (فکر میکنم دوتا) - ملت های مختلف -
شاخه های علوم - تاثیرپذیری ادبیات - ادبیات ملت ها - ملت های جهان - تکامل و شکوفایی ادبیات (2تا؟؟) - دیگر ملتها - اندیشه های ملت ها
یاخدا چرا من نمیتونم بشمرم؟ نه هفت تا شد نه هشت تا کهsamira pournazar
با توجه به اینایی که در آوردید و یه ترکیب وصفی هر ملت که ندیدید فکر کنم بشه هفت نه -
ج. هشت. هشت . د.هشت _نه
Mikaeil Mazrai ادبیات تطبیقی وصفی/شاخه های مهم وصفی/شاخه های علوم اضافی/علوم ادبی وصفی/علوم معاصر وصفی/تاثیر پذیری ادبیات اضافی/ادبیات ملت ها اضافی/ملت های مختلف وصفی/ملت های جهان اضافی/تکامل ادبیات اضافی/شکوفایی ادبیات اضافی/ادبیات ملت اضافی/هر ملت وصفی/اندیشه های ملت ها اضافی/دیگر ملت ها وصفی شاید گزینه ها ایراد داره شایدم یکی رو در یکی از شاخه ها وصفی گرفته باشه ولی طبق یه سوال از کنکور هنرکه دیده بودم یکی از ... رو حساب نمیکنیم
سوال اولتونم بدله