تست ترکیبی از دنا و رنا
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi
سلام
در مورد گزینه های دیگه مطمئن نیستم ولی من باشم چهار میزنم
الان یادم نمیاد که کی دو تا فسفات جدا میشد بعد از اتصال یا قبلش ولی چیزی که یادم میاد و برای رد سوال کافیه این که توی دنای خطی اون اخرش یه نوکلتید ۳ فسفاته بود پس ۴ غلطه
البته اینجوری یادم میاد شاید غلط باشه مطمئن نیستم -
@kosar-mottaghi
سلام
در مورد گزینه های دیگه مطمئن نیستم ولی من باشم چهار میزنم
الان یادم نمیاد که کی دو تا فسفات جدا میشد بعد از اتصال یا قبلش ولی چیزی که یادم میاد و برای رد سوال کافیه این که توی دنای خطی اون اخرش یه نوکلتید ۳ فسفاته بود پس ۴ غلطه
البته اینجوری یادم میاد شاید غلط باشه مطمئن نیستماحمد قادری بله گ۴
خطی اون اخرش یه نوکلتید ۳ فسفاته بود؟؟؟
منظورتون چیه؟
صورت سوالم میشه یه توضیح بدین
ممنون -
احمد قادری بله گ۴
خطی اون اخرش یه نوکلتید ۳ فسفاته بود؟؟؟
منظورتون چیه؟
صورت سوالم میشه یه توضیح بدین
ممنون@kosar-mottaghi
بله دقیقا همون
صورت سوال چیز خاصی فکر نکنم داشته باشه
احتمالا می خواد بگه طرف مریض نیست که جهش و اینا رو در نظر نگیرم نمی دونم شاید گزینه عای دیگه چیزی دارن که نیاز باشه بهش
اون سه تا گزینه رو زیاد نمی فهمم چی میگه حالا یه بار دیگه درست میخونم ببینم چکار میتونم بکنم -
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi
اگه بخوایم به صورت اینکه گزینه درست پیدا کردیم بقیه کزینه ها رو چک کنیم میشه ازشون چشم پوشی کرد چون گزینه چهار خیلی غلطه
ولی گزینه یک دنای الگو چیه قاعدتا وقتی میگه دنا منظورش مولکول هست اینجا باید میگفت رشته الگو این هیچ دو توش مشکلی ندیدم ولی گزینه سه هم خیلی بده اگه ساده نگاش کنیم توی نگاه اول آره درسته
ولی اگه زوم کنیم روش مگه هر رنایی که از A خارج میشه به اون وصل شده بعد خارج میشه توی بخش شروع ترجمه هم به این نکته دقت شده ولی اینجا اگه اون نقطه رو در نظر بگیریم غلط میشه
من اگه بودم نمیزدم این تست -
@kosar-mottaghi
بله دقیقا همون
صورت سوال چیز خاصی فکر نکنم داشته باشه
احتمالا می خواد بگه طرف مریض نیست که جهش و اینا رو در نظر نگیرم نمی دونم شاید گزینه عای دیگه چیزی دارن که نیاز باشه بهش
اون سه تا گزینه رو زیاد نمی فهمم چی میگه حالا یه بار دیگه درست میخونم ببینم چکار میتونم بکنماحمد قادری ممنون
-
احمد قادری ممنون
@kosar-mottaghi
خواهش میکنم -
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi به نظر من 4 غلطه 2 هم غلطه
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi اونارو به صورت سه فسفاته اضافه میکنیم که در لحظه اتصال یه فسفاته میشه گزینه 2 هم به خاطر این به نظرم غلطه چون که برای small RNA نمیخونه
-
@kosar-mottaghi به نظر من 4 غلطه 2 هم غلطه
reyhane karimi 0
Why2 -
reyhane karimi 0
Why2احمد قادری صفحه 36 زیست 3 اون متنو که راجع به رناهای کوچیک صحبت میکنه نگا کنید
-
احمد قادری صفحه 36 زیست 3 اون متنو که راجع به رناهای کوچیک صحبت میکنه نگا کنید
reyhane karimi 0 این رناهای کوچیک که دیگه دارای آنتی کدون نیستن
-
احمد قادری صفحه 36 زیست 3 اون متنو که راجع به رناهای کوچیک صحبت میکنه نگا کنید
reyhane karimi 0
دقیقا منم اول این توی ذهنم اومد نه برای خالت ترجمه
ولی خب فکر کنم به باتوجه به کتاب بشه گفت که اون سه دسته نکلوتیدی که رمزه هستن
چیزی که مکملش هست بشه پاد رمزه که با این توصیفات بالاخره اونم که بهش چسبیده مکملش بوده دیگه
من اینجوری این درست گرفتم -
reyhane karimi 0
دقیقا منم اول این توی ذهنم اومد نه برای خالت ترجمه
ولی خب فکر کنم به باتوجه به کتاب بشه گفت که اون سه دسته نکلوتیدی که رمزه هستن
چیزی که مکملش هست بشه پاد رمزه که با این توصیفات بالاخره اونم که بهش چسبیده مکملش بوده دیگه
من اینجوری این درست گرفتماحمد قادری ولی راستش من نتونستم قانع شم چون گفته بود هر و هر هم قید کلی و ترسناکیه
-
احمد قادری ولی راستش من نتونستم قانع شم چون گفته بود هر و هر هم قید کلی و ترسناکیه
reyhane karimi 0
شما که مختار هستید
ولی من برای این قانع شدم ولی سه تای دیگش غلط بودن -
reyhane karimi 0
شما که مختار هستید
ولی من برای این قانع شدم ولی سه تای دیگش غلط بودناحمد قادری دوست داشتم آقای موقاری این تستو حل میکردن نظرشونو راجع به گزینه ها میگفتن ولی به هر حال دست طراحو خوندن خودش یه جور هنره که به لطف کنکور ذهن خوان هم شدیم
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi در تست۳ گفته است:
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400هر کدوم از گزینه ها.... ://
گرینه۱←سوال گفته فاقد علاءم!!! ایدز بیماری که میتون تا مدت ها علاءم نداشته باشه!! سال دوازدهم آخر های فصل ۷ میگه که دنا استخراج شده از خون فرد مشکوک هم دنای خودش رو داره هم دنای ساخته شده از رنای ویروس!!!← هر مولکول دنا برای ساخته شدن نیاز به دنا نداره!!!
گزینه۲←یه چیزی!!!خود گزینه رو نگاه کن!!! رنای ناقل(mRNA) نوشته!!!؟؟؟؟منظورش چی بوده رنای ناقل یا رنای پیک من این متوجه نشدم://
گزینه۳←گفته «هر یک از رنای خارج شده از A حداقل دو آمینواسید» نه!!! اونایی که به اشتباه واردA میشده بعد میرفتن چی!! اونا فقط یه آمینواسید داشتن
گزینه۴←خود کتاب اون قسمت دوراهی همانند سازی هست!! میگه هنگام اضافه شدن نوکلوئید سه فسفاته...
هر چهار گزینه جمله رو غلط میکنه :// -
@kosar-mottaghi در تست۳ گفته است:
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400هر کدوم از گزینه ها.... ://
گرینه۱←سوال گفته فاقد علاءم!!! ایدز بیماری که میتون تا مدت ها علاءم نداشته باشه!! سال دوازدهم آخر های فصل ۷ میگه که دنا استخراج شده از خون فرد مشکوک هم دنای خودش رو داره هم دنای ساخته شده از رنای ویروس!!!← هر مولکول دنا برای ساخته شدن نیاز به دنا نداره!!!
گزینه۲←یه چیزی!!!خود گزینه رو نگاه کن!!! رنای ناقل(mRNA) نوشته!!!؟؟؟؟منظورش چی بوده رنای ناقل یا رنای پیک من این متوجه نشدم://
گزینه۳←گفته «هر یک از رنای خارج شده از A حداقل دو آمینواسید» نه!!! اونایی که به اشتباه واردA میشده بعد میرفتن چی!! اونا فقط یه آمینواسید داشتن
گزینه۴←خود کتاب اون قسمت دوراهی همانند سازی هست!! میگه هنگام اضافه شدن نوکلوئید سه فسفاته...
هر چهار گزینه جمله رو غلط میکنه :// -
@parisa-khany برای توضیح گزینه یکتون
من اونو آخر نفهمیدم که اون دنا از دنا ساخته شده بود یا از رنا آخه یه سریا میگفتن اشتباه تایپی بوده -
@parisa-khany برای توضیح گزینه یکتون
من اونو آخر نفهمیدم که اون دنا از دنا ساخته شده بود یا از رنا آخه یه سریا میگفتن اشتباه تایپی بوده
اون سلول آلوده، هم دنای خودش رو داره از روی دنا ساخته شده
هم دنای ساخته شده از رنای ویروس !!! از روی رنای ویروس دنا ساخته