تست ترکیبی از دنا و رنا
-
اون سلول آلوده، هم دنای خودش رو داره از روی دنا ساخته شده
هم دنای ساخته شده از رنای ویروس !!! از روی رنای ویروس دنا ساخته@parisa-khany
قبلا توی یه تایپیکی راجب همین بحث کردیم که چه طور از روی رنا دنا ساخته میشه آخر هم به نتیجه نرسیدیم
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرم -
@parisa-khany
قبلا توی یه تایپیکی راجب همین بحث کردیم که چه طور از روی رنا دنا ساخته میشه آخر هم به نتیجه نرسیدیم
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرماحمد قادری متن کتاب!!! کتاب درسی نگفته چه طور از روی رنای میشه دنا ساخت و فقط یه اشاره کرده که« دنای ساخته شده از رنای...» صفرتاصد استاد مقاری زیست دوازدهم جلسه ۹۱ رو ببینید! اشتباه چاپی نیست!! دنا از روی رنای ساخته شده
-
احمد قادری متن کتاب!!! کتاب درسی نگفته چه طور از روی رنای میشه دنا ساخت و فقط یه اشاره کرده که« دنای ساخته شده از رنای...» صفرتاصد استاد مقاری زیست دوازدهم جلسه ۹۱ رو ببینید! اشتباه چاپی نیست!! دنا از روی رنای ساخته شده
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@parisa-khany در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi مثل اینکه آره
هر کدوم از گزینه ها یه مشکلی داره که باعث غلط شدن بشه
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
zoohre hocini ببین فکر میکنم که صورت سوال اشتباهه یعنی چهار فقط درسته سه گزینه دیگه نادرستن
-
@kosar-mottaghi ۳ میشه؟
-
@kosar-mottaghi پاسخ تشریحی شو داری؟
اینجوری زده برای این سوال -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفته -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini آره دارم واسه همون سوال شد
فک کنم صورت سوال اشتباهه -
@parisa-khany
و من خودم به این رسیدم که اینو اشتباه تایپی در نظر بگیرماحمد قادری سوال منم بوده
-
zoohre hocini
خودش گفته کدام یک غلطه بعد اومده درسته رو گرفتهاحمد قادری آره صورتش اشتباس
-
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
اینجوری زده برای این سوالzoohre hocini در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
اینجوری زده برای این سوال -
سلام
میشه توضیح بدین
ممنون
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi سلام
گزینه یک رو نمی دونم( توضیح اون عکسی از متن کتاب ) اگه از معلم هاتون بپرسید به منم بگین خیلی خوب میشهدو که خیلی واضح غلطه زنای ناقل m نیست و t هستش
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید) -
@kosar-mottaghi سلام
گزینه یک رو نمی دونم( توضیح اون عکسی از متن کتاب ) اگه از معلم هاتون بپرسید به منم بگین خیلی خوب میشهدو که خیلی واضح غلطه زنای ناقل m نیست و t هستش
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید) -
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید)z Gheibi در تست ترکیبی از دنا و رنا گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
سه رو دقیق متوجه نشدم
چهار طبق متن کتاب درسته
( البته یک نکته ای یادمه که میگفت آخرین نوکلئوتید میتونه سه فسفاته باشه لطفاً این رو بپرسید)چرا سه فسفاته خود کتاب گفته یک فسفاته میشه
اینو از کجای کتاب گفتین؟؟