سوالاتی از متن کتاب
-
سلام به دوستان عزیز.
بیت تو یک ساعت چو افریدون به میدان باش تا زان پس به هر جانب که روی آری درفش کاویان بینی مفهومش چیه؟
زه آب دیدگان بگشاد و بر رخسار جوی ها راند شما تو این جمله اضافه تشبیهی می بینید؟
کبوتر طوق دار
گفت مرا بدین ملامت نباید کرد. نقش رااینجا چیه؟ بگیم ملامت من را نباید کرد یا من را ملامت نباید کرد؟
اهمال جانب من جایز نشمری و **از ضمیر بدان رخصت نیابی معنی این تیکش چیه؟
لهجه ی غلیظ شیرازی میتونه حس آمیزی باشه؟
در درس دیدار سال یازدهم این تیکه در بند آخر درس که توی گیومه نوشته که آتشی که نمیرد همیشه در دل او بود تضمینه یا تلمیح
معنی پور زال زر معنی زر اینجا پیر و سالخورده میشه؟
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
بچه ها دوستان عزیز خواهش میکنم نظراتتون رو بگید
دانش-آموزان-آلاء -
HELP ME HEEEEEEEELP
-
-
سلام به دوستان عزیز.
بیت تو یک ساعت چو افریدون به میدان باش تا زان پس به هر جانب که روی آری درفش کاویان بینی مفهومش چیه؟
زه آب دیدگان بگشاد و بر رخسار جوی ها راند شما تو این جمله اضافه تشبیهی می بینید؟
کبوتر طوق دار
گفت مرا بدین ملامت نباید کرد. نقش رااینجا چیه؟ بگیم ملامت من را نباید کرد یا من را ملامت نباید کرد؟
در درس دیدار سال یازدهم این تیکه در بند آخر درس که توی گیومه نوشته که آتشی که نمیرد همیشه در دل او بود تضمینه یا تلمیح
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشمreyhane karimi 0 سلام🌹
جمله اولتون رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم معنیش اینه که اگر انسانها رهبر و منجی داشته باشند همگی فریاد عدالت خواهی سر میدهند
ولی درباره دومی به نظرم رخسار جوی ها اضافه استعاری باشه(جوی مثل انسان رخسار دارد)
نقش را باید مفعولی باشه(مرا نباید با این ملامت کنید)
🤔
از ضمیر به نظرم معنی اش از درون خود باشه(مطمئن نیستم)
بقیه رو نمیدونم😁
امیدوارم بقیه بچه ها هم راهنمایی کنند
-
reyhane karimi 0 سلام🌹
جمله اولتون رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم معنیش اینه که اگر انسانها رهبر و منجی داشته باشند همگی فریاد عدالت خواهی سر میدهند
ولی درباره دومی به نظرم رخسار جوی ها اضافه استعاری باشه(جوی مثل انسان رخسار دارد)
نقش را باید مفعولی باشه(مرا نباید با این ملامت کنید)
🤔
از ضمیر به نظرم معنی اش از درون خود باشه(مطمئن نیستم)
بقیه رو نمیدونم😁
امیدوارم بقیه بچه ها هم راهنمایی کنند
@kosar-mortazavi
مرسی عزیزم -
سلام به دوستان عزیز.
کبوتر طوق دار
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشمreyhane karimi 0 در سوالاتی از متن کتاب گفته است:
سلام به دوستان عزیز.
کبوتر طوق دار
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام دوستِ عزیز
برای سوال اول....ببین وقتی توجهه کنیم به داستان فریدون و کاوه....میبینیم ک فریدون وقتی اسیر شده بود،کاوه بخاطرش همه ی مردم رو جمهمیکنه و لباس آهنگریش رو پرچم میکنه و قیام میکنن چون فریدون خیلی عادل بوده...وحالا اینجاداره میگه مثل فریدون باش تامثل اون به هرجایی باشی برات پرچم برافرازن
پ.ن:خودم شک داشتم از کسی پرسیدم و اون کلی توضیح داد و من اندکی خلاصه گفتمبرای اون اضافه تشبیهی...به نظرم اضافه ی استعاری هست...رخسارِ جوی...میشه استعاری
اون کبوتر طوق دار رو نفهمیدم یعنی چی...چیشو بگم!!
برای اون را هم بنظرمن بگیم من را ملامت نباید کرد..وخب نقش مفعولی دارهاز ضمیر هم شاید منظورش همون از درونِ خود آدمی باشه...
لهجه ی غلیظ شیرازی فکرنکنم حس آمیزی باشه
اون درس یازدهم هم کتاب رو متاسفانه ندارم و نمیدونم:/
-
reyhane karimi 0 در سوالاتی از متن کتاب گفته است:
سلام به دوستان عزیز.
کبوتر طوق دار
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام دوستِ عزیز
برای سوال اول....ببین وقتی توجهه کنیم به داستان فریدون و کاوه....میبینیم ک فریدون وقتی اسیر شده بود،کاوه بخاطرش همه ی مردم رو جمهمیکنه و لباس آهنگریش رو پرچم میکنه و قیام میکنن چون فریدون خیلی عادل بوده...وحالا اینجاداره میگه مثل فریدون باش تامثل اون به هرجایی باشی برات پرچم برافرازن
پ.ن:خودم شک داشتم از کسی پرسیدم و اون کلی توضیح داد و من اندکی خلاصه گفتمبرای اون اضافه تشبیهی...به نظرم اضافه ی استعاری هست...رخسارِ جوی...میشه استعاری
اون کبوتر طوق دار رو نفهمیدم یعنی چی...چیشو بگم!!
برای اون را هم بنظرمن بگیم من را ملامت نباید کرد..وخب نقش مفعولی دارهاز ضمیر هم شاید منظورش همون از درونِ خود آدمی باشه...
لهجه ی غلیظ شیرازی فکرنکنم حس آمیزی باشه
اون درس یازدهم هم کتاب رو متاسفانه ندارم و نمیدونم:/
zeinab dehghani مرسی عزیزم فقط اینکه زه آب دیدگان فکر میکنم نه اضافه تشبیهی باشه و نه استعاری بلکه فقط مجاز از اشک باشه
-
zeinab dehghani مرسی عزیزم فقط اینکه زه آب دیدگان فکر میکنم نه اضافه تشبیهی باشه و نه استعاری بلکه فقط مجاز از اشک باشه
reyhane karimi 0 خواهش میکنم....:blossom: :dizzy:
و اینکه من اصن چیزی درموردآب دیدگان نگفتم..فقط پرسیده بودی ک اضافه تشبیهی داره یا نه ک خب جواب دادم...:beaming_face_with_smiling_eyes: -
reyhane karimi 0 خواهش میکنم....:blossom: :dizzy:
و اینکه من اصن چیزی درموردآب دیدگان نگفتم..فقط پرسیده بودی ک اضافه تشبیهی داره یا نه ک خب جواب دادم...:beaming_face_with_smiling_eyes:zeinab dehghani
مرسی فک کنم بد متوجه شده بودم