کندی در دروس ریلضی و فیزیک
-
سلام
من خیلی وقته به یک مشکلی برخوردم که به هر کی می گفتم میگفت با زدن تست زیاد مشکلت حل میشه ولی نشد:(
حتی تایمی زدن هم خیلی کمک نکرد یعنی یکجورایی داروی موقت بود و اثر طولانی مدتی نداشت
من توی ریاضی و فیزیک و مسائل شیمی کندم
مثلا توی آزمون های متوسط روبه بالا ریاضی ۱۵ سوال بیشتر نمی تونم بزنم درحالیکه هنوز کلی سوال هست که بلدم و میتونستم جواب بدم ولی نرسیدم
و اگه سرعتم رو بالا ببرن بشدت بی دقتی می کنم
من دنبال یک راه حل موثر و در ضمن امتحان شده میگردم
ممنون -
سلام
من خیلی وقته به یک مشکلی برخوردم که به هر کی می گفتم میگفت با زدن تست زیاد مشکلت حل میشه ولی نشد:(
حتی تایمی زدن هم خیلی کمک نکرد یعنی یکجورایی داروی موقت بود و اثر طولانی مدتی نداشت
مثلا توی آزمون های متوسط روبه بالا ریاضی ۱۵ سوال بیشتر نمی تونم بزنم درحالیکه هنوز کلی سوال هست که بلدم و میتونستم جواب بدم ولی نرسیدم
ممنون -
سلام
ممنونFat Sob سلام ببینید راستش همه همینو میگن.. میگن با تست زیاد میشه مشکل رو برطرف کرد اما این واسه همه صدق نمیکنه ... من خودم همین مشکل رو داشتم... بد تر از شما بود من اصلا نمیتونستم تست بزنم !
باید اول سراغ مفهوم برید و اونو کاملا اوکی بشید بعد تست یا سوال حل کنید.. قبل از هرچیزی مفهوم پایه و بیس کار هستش ..
وقتی مفاهیم رو اوکی شدید / خود ب خود مسائل یا تست ها رو راحت رنده میکنید
البته کنارش باید قوانین و راهکار های تست زنی رو بلد باشید! -
Fat Sob سلام ببینید راستش همه همینو میگن.. میگن با تست زیاد میشه مشکل رو برطرف کرد اما این واسه همه صدق نمیکنه ... من خودم همین مشکل رو داشتم... بد تر از شما بود من اصلا نمیتونستم تست بزنم !
باید اول سراغ مفهوم برید و اونو کاملا اوکی بشید بعد تست یا سوال حل کنید.. قبل از هرچیزی مفهوم پایه و بیس کار هستش ..
وقتی مفاهیم رو اوکی شدید / خود ب خود مسائل یا تست ها رو راحت رنده میکنید
البته کنارش باید قوانین و راهکار های تست زنی رو بلد باشید!این پست پاک شده! -
سلام
ممنوناین پست پاک شده! -
سلام دوست عزیز .. وقتتون بخیر
منم همین مشکل شما رو داشتم .. هرکی هم بهتون گفته با تست زدن زیاد حل میشه درست گفته چون واقعا با تست زدن زیاد حل میشه .. حالا این تست زدن زیاد صرفا اینکه شما برگه تست رو بزنید و پاشید برید نیست که باید ذهن رو به چالش بکشید
شما وقتی برای اولین بار دارید از مبحث محاسباتی تست میزنید ذهنتون رو آزاد بذارید و به تایم خیلی اهمیت ندید و بهش اجازه بدید کامل روی مسائل فکر کنه .. به راه حل هایی که دارید میرید فکر کنید و توی ذهنتون حلاجی کنید که دقیقا داره چه اتفاقی میفته که درنهایت اون مسئله حل میشه
بعد خب طبیعتا شما هرتست رو یک بار نمیزنید که .. چند بار میزنید .. برای دفعات بعدی بیاید روش حلتون رو تغییر بدید سعی کنید هربار که تستی رو حل میکنید راه حلتون رو تغییر بدید تا راه حل ها کوتاه تر بشن گاهی حتی روش هایی رو میدا میکنید که بدون استفاده از اعداد بتونید جواب رو پیدا کنید(یه مباحثی مثل دینامیک این مورد خیلی مشاهده میشه)
از طرفی تیپ های متفاوت تست رو تو ذهنتون طبقه بندی کنید شما انقدررر باید تست بزنید که تیپ تست های متفاوت رو بتونید حل کنید و وقتی یه تست سرجلسه کنکور گذاشتن جلوتون در لحظه تشخیص بدید که مربوط به کدوم تیپه
تو آزمون هم خیلی مهمه یه سری نکات رو رعایت کنید من دو مرحله ای آزمون میدادم اینطوری که دور اول یه نگاه کلی به همه تست ها میندازید و آسون ها و اونایی که میدونید زودتر حل میشن رو انتخاب میکنید و حل میکنید اما تست های طولانی تر رو (حتی اگر بلد باشید حلش کنید) بذارید مرحله دوم .
میتونید از روش های محاسبات سریع هم استفاده کنید که تو نت سرچ بزنید کلی ویدئوی آموزشی میاره براتون
موفق باشید -
اگر هم فکر میکنید مباحث رو کامل بلدید یکی دیگه از روش هایی که میتونید انجام بدید اینه که مثلا بگید ۱۰ تا تست رو تو ۱۵ دیقه میزنم و از یکی بخواید بعد از ۱۵ دیقه اون ۱۰ تا تست ازتون بگیره که نتونید ادامه بدید بعد به مرور زمان همینطور از تایم کم و به تعداد سوال اضافه کنید اینطوری ذهن به تکاپو میاد و تنبلی نمیکنه
اون تعداد تستی رو هم ک جدا کردید قراره بزنید رو از همین روش آزمون دومرحله ای انجام بدید بهتره -
سلام
ممنونFat Sob شما تست رو دوره هم میکنید؟
-
مشکل کندی میتونه چند علت داشته باشه علت اول شک داشتن به اون چیزی که داری حل میکنی و علت دوم نداشتن تمرکزکافی وعلت سو نفهمیدن سوال یا دیر فهمیدن سوال که این ها حل میشه اگر مشکل شماره یک رو داری که باید یک ذره اعتماد بنفست رو بیشتر کنی و در تست زدن زیاد میتونی حلش کنی فقط کافیه که بدون اینکه هی چک کنی که ببینی ایا جمع و تفریق و ضرب و این هارو درست حل کردی تمرکزت رو بزار رو خود سوال و این از حل مشک اول ولی اگه مشکل شماره دو رو داری که میشه نداشتن تمرکز که من خودم این مشکل رو داشتم و حلش کردم و نداشتن تمرکز میتونه چند علت داشته باشه مثل بی خوابی و یا کم خوابی و یا نداشتم خواب شبانه اما اگر این ها نیست و تو دست خودت نیست که تمرکز داشته باشی به احتمال زیاد بیماری دوقطبی یا بیماری های دیگه داری که باید بری پیش دکتر و خوب میشی ولی اگر این مشکل هم نداری مشکل شماره سه رو داری که میشه نفهمیدن سوال یا دیر فهمیدن که میشه گفت این مشکل رو معمولا اکثر دانش اموز ها دارن ولی خب دلیل های این مشکل رو میشه گفت این هست که اون درس رو مثل شیمی یا فیزیک رو فقط مطالب رو حفظ کردی و مفهومی نخوندی که باعث میشه که نتونی درست از فرمول ها استفاده بکنی ولی خی اگر این مشکل ها نداشته باشی مشکل در هوش هست که میتونی با تمرین زیاد این قضیه رو تا حدی جبران کنی