تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
سدیم کلرید رسانا هست یا نیست؟
farhadhamid29 در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
محلولش رساناست نه در حالت جامد
-
@reza-tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ممنون -
براي تبديل نيم ليتر محلول پتاسيم هيدروكسيد با PH ١١ به ٤ به چند ميلي گرم اسيد قوي HA با جرم مولي ٢٠ نياز داريم؟
-
-
Mmdasn خب اين تو پاسخنامه قلم چي هم بود ك
وقتي Ph 4 تعداد مول هاي OH موجود 0.0005 ميشه كه با ١٠ ميلي گرم كاملا خنثي ميشه پس ما چيزي كمتر ١٠ميل برا رسيدن به Ph دلخواه نياز داريم
-
moein یه مقدار H برای رسوندن پی اچ از 11 به 7 نیاز داریم یه مقدارم برای رسوندن پی اچ از 7 به 4
Mmdasn در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
moein یه مقدار H برای رسوندن پی اچ از 11 به 7 نیاز داریم یه مقدارم برای رسوندن پی اچ از 7 به 4
اون مقداري ك براي تبديل به Ph 7 استفاده كردين هيدروكسيد هارو تماما خنثي ميكنه...مگه اينكه بعد از اين مرحله خود يونش آب داشته باشيم ك بازم 0.001 مولار فرض كردن KOH تو مرحله اول كاملا اشتباهه...جا اينكارا ميتونيم يه مقدار كمتر از ١٠ميل اضافه كنيم ك مقداري از OH بمونه ك كمتر از حالت خنثي هستش...من چون به طراحش دسترسي ندارم دارم اينجوري شمارو ميكوبم اگ ادبياتم بد بود عذرميخوام برادر...بازم ممنون بابت حل
-
Mmdasn در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
اون مقداري ك براي تبديل به Ph 7 استفاده كردين هيدروكسيد هارو تماما خنثي ميكنه...مگه اينكه بعد از اين مرحله خود يونش آب داشته باشيم ك بازم 0.001 مولار فرض كردن KOH تو مرحله اول كاملا اشتباهه...جا اينكارا ميتونيم يه مقدار كمتر از ١٠ميل اضافه كنيم ك مقداري از OH بمونه ك كمتر از حالت خنثي هستش...من چون به طراحش دسترسي ندارم دارم اينجوري شمارو ميكوبم اگ ادبياتم بد بود عذرميخوام برادر...بازم ممنون بابت حل
-
میخک مربوط به کدام کتون بود؟
-
میخک مربوط به کدام کتون بود؟
-
اینو توضیح بدید
-18در واکنش های تعادلی، هرگاه دما افزایش یابد،تعادل در جهتی جابه جا می شود که گرما را جذب(نه آزاد) کند. -
اینارو توضیح بدید
-
اینو توضیح بدید
-18در واکنش های تعادلی، هرگاه دما افزایش یابد،تعادل در جهتی جابه جا می شود که گرما را جذب(نه آزاد) کند.farhadhamid29 در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
اینو توضیح بدید
-18در واکنش های تعادلی، هرگاه دما افزایش یابد،تعادل در جهتی جابه جا می شود که گرما را جذب(نه آزاد) کند.همون واکنش هابر رو در نظر بگیر که Q سمت آمونیاکه,وقتی دما رو افزایش میدی در واقع داری گرما میدی به سامانه,گرما یی که میدی باعث میشه تعادل بهم بریزه و تعادل به سمتی جا به جا بشه که گرمای اضافی رو مصرف کنه تا تعادل دوباره برقرار بشه,یعنی آمونیاک گرما روجذب و دوباره تبدیل میشه به نیتروژن و هیدروژن