سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انرژی مثبت:)
-
امم سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
عاقا من یه مشکلی دارم واسه درس خوندنم که اصلا دوسِش ندارم
و میدونم وقتی ادامه پیدا کنه آسیب میبینم
بعضی وقتا یه سری مشکلات باعث میشه ادم وقفه بیوفته تو برنامه و خوندش و نمیتونه بخونه
که خب به نظرم این میتونه منطقی باشه
ولی بعد از یه مدت باز ک خودتُ جمع میکنی یه مشکل دیگه پیش میاد :|
شاید یه جور اسمشُ گذاشت ایده آل گرایی که برعکس خیلی وقتا خوب نیست
مثلا من برناممو کامل انجام میدم و شاید نیم ساعتش یا یه ساعتش از دستم در بره
یا اینکه موقع خوندنم یه نیم ساعت حواسم پرت باشه و درست نخونم
شاید توی 9-10 ساعت این یک ساعت نیم ساعتا واقعن چیزی نباشه
ولی عصبیم میکنه و باعث میشه اعتماد به نفس و روحیم خوب نباشه:/
درحالی که کلا مشکل خاصِ درسی ندارم که بخام اعتماد به نفس پایینی داشته باشم
اینجوری میشه که شب موقع خواب وقتی باید از خودم راضی باشم که عاره ایول اینقده رو درس خوندی، راضی نیستم هیچ وقت :|
حتی اگه کامل خونده باشممم بازم فک میکنم میتونست بهتر باشه و نشده
و دیدم خیلیا که حتی 1 ساعت و نیم فقد 5-6 صفحه میخونن چنان راضین از خودشون و کیف میکنن ک درس خوندن ک میتونن بیشتر از خیلیا پیشرفت کنن
چون انرژی مثبتشو دارن
یا مثلن نیم ساعتایی که بین هر واحد استراحت دارمُ استفاده نمیکنم اغلب
چرا؟!
چون مثلن دلم نمیاد این مبحثُ تموم نکرده کتابُ ببندم
و میشینم تا تموم کنم مطالبُ
دوباره از اونجایی رو تایمام حساسم سر ساعت واحد بعدی شرو میکنم
بدون استراحت:/
شاید الان اوک باشه ولی به مرور زمان، اونم تا یه سال دیگه که کنکور دارم خستم میکنه به نظرم:(
اگه نظری دارین که یکم انگیزه بده بهم ممنون میشم بگین...
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
Infinitie. A
maryam111
@Saghi-Mortazavi
zeinab dehghani -
سلام ببین شما هنوز وقت زیادی داری برای اصلاح رفتارهات تا کنکور اما یچیزی که بنظرم به ادم انگیزه میده اینه که هدف داشته باشه و اون هدف همیشه جلو چشش باشه مثلا بزرگ روی دیوار اتاقت
دوم اینکه اگه تایم پرت داری بهترین کار اینه که یه برنامه با ساعت برا خودت بنویسی ینی اینکه بنویسی من ساعت 6:30 پا میشم تا 7 صبونه میخورم از 7 تا 8:30 ریاضی و ...
سوم اینکه برنامه ی ادم باید انعطاف پذیر باشه ینی اگه شما به تایمیو از دس دادین بتونی جبرانش کنی
خلاصه اینکه نترس هنوز زیادی وقت داری و همه چی به مرور درس میشه من خودم کلی عادت بد تو درس خوندن داشتم حتی تا همین الانشم که 50 روز دیگ کنکور دارم هم دارم اما با این وجود از خودم راضیم
موفق باشید -
سلام
خداقوت
من تا حدودی مشکل شما رو داشتم که بمونم سر واحد قبلی و ...
کاری که کردم قرنطینه بود !
یعنی کتاب ها همگی خارج از محیط درس خوندن من بودند
و در هر زنگ به مادرم میگفتم که چه درسی رو میخام کتاب رو به من میدادند و شروع زنگ بعدی دوباره دسترسی به کتاب قبلی قطع میشد
فقط توی استراحت هام دسترسی داشتم به همه ی کتاب هام
توی زنگ های درسی
امیدوارم مفید واقع شه -
Miss.Joker
سلام
من هم همین مشکل شمارو داشتم
اوایل تابستون خوب جلو میرفتم و خیلی از اوقات از برنامه جلو میزدم و یکی دو ساعت اضاف هم حتی میخوندم
ولی دیگه توی اواخر بهمن یا اسفند مشکل پیدا کردم
مثلا بعضی اوقات اینقدر از تایمای استراحت استفاده میکردم، میخورد به شب:/ و ممکن بود ۲ برم تو رختخواب!
یه موردی که معمولا واسه خودم زیاد پیش میومد این بود که همیشه درسی که توی اون نیم ساعت، یک ساعت اخر باقی میموند، اون درسی بود که خوشم نمیومد ازش! مثلا ممکن بود واسه من عربی باشه
بخاطر همین بعد ۹ ساعت دیگه اصن حسش نبود که برم سمتش! اگه مشکل اینطوریه
چاره اش اینه که درسی رو که خوشتون نمیاد اول کار بخونید و تو اولویت باشه
و ترجیحا درسی که دوست دارید اخر باشه که حتی تو یه ساعت اخر هم رغبت کنید برید سمت درس
اگه مشکل هم این نبود، نمیدونم واقعا
در ضمن این پست رو من اثر داشت اگه خواستید یه نگاه بندازید
https://forum.alaatv.com/post/1892272 -
Miss.Joker سلام دوست عزیزم
اول اینکه من اصلا کسی نیستم ک بتونم نظری بهت بدم و حتمن خوب و مفید باشه....فقط میتونم تجربه ای ک از درس خوندن خودم و بعضی از دوستانم ک باهام حرف زدن بهت بگم...
اینجورحالتی ک دوست داری همه ی برنامت رو تمام و کمال انجام بدی و اگه اونقدری ک حدتصورت هست نشه،اذیت میشی...که خب همچین حالتی شبیه آرمان گرایی هست...که خب این آرمان گرایی خیلی جاها خوب نیست...مخصوصا توی درس خوندن:/
این حالتی ک باید برنامت کامل ترین حالت ممکن باشه و حتی گاهی کامل پیش میره امابازم به نظرت کمه،اینجوری موجب میشه باحال و احوال بد روزت رو تموم کنی و به طبع موجب میشه برای روز بعد هم یه خوره ای به جونت باشه ک نکنه امروزهم مثل دیروزبشه!من باید امروز رو خیلیییی بهتر از دیروز بخونم و....
اماخب همیشه زندگی و برنامه ک باب میل مانیست...
یهو یه اتفاقی میفته ک نصف برنامت به فنا میره و اگه همچین حالتی اعصابت رو خرد کنه؛به مرور زمان ازپادرمیارتت.
اینکه به برنامت بها میدی و بهش اهمیت میدی،خوبه....اما نکنه ک این اهمیت به برنامه بیشتراز اهمیت به موضوع اصلی بشه...مثل اینکه فرع جای اصل رو بگیره....
اگه یه زمانی مثلا خواب رفتی و یکی دوپارت از برنامت رو ازدست دادی؛لازم نیست خودتو سرزنش کنی ..بجاش محکم ترو بادقت بالاترمابقی برنامت رو پیش ببر و جبران اون خواب رو توی همون پارتایی ک داری انجام بده(اماخب اینجورنشه ک هروقت خواب رفتی عیب نداره ها )
اماخب اینکه میگی دوست داری یه مبحث درسی رو کامل تموم کنی و بعد بری سراغ درس بعدیت؛باید بگم ک خودم هم تقریباهمینم:/ مخصوصا درسای اختصاصی ... من اصلا نتونستم همچین موردم رو اصلاح کنم(بیشترمیشه گفت تلاشی براش نکردم)...حتی الان هم وقتی گزارشام رو نگاه کنی قشنگ معلومه ک تایه مبحث رو تموم نکردم نتونستم اونو بزارم کنار...
اماخب من خودم برای این مشکل پارتای درسیم رو به حالتی بین درسام نقسیم میکنم که تا اونجایی ک میشه مبحث درسیم رو تموم کنم.ازطرفی هم برای اینکه خیلی وقت خودم رو هدر ندم به خودم میگم زینب یا توی همین پارتی ک معلوم کردی میخونی یا باید بزاریش برای دفعه ی بعد...
یه جوری حالت شرطی میکنمش...که اگه توی این 90مین تموم کردی ک آفرین بهت ؛امااگه تموم نشد بایددددد بزاریش کنارو حتمن یه استراحت کوچیک به خودت بدی،حتی شده یه آهنگِ 2مینی....(من میخواستم مبحث ترمودینامیک رو بخونم که خب گفتم توی سه روز باید بخونم حالا توی هرروزی هم چارساعت اگه وقت بزارم کافیه و باید تمومش کنم.اما برای پارتام معمولا این تایمای مبحثم رو پشت سرهم میزاشتم که با خیال راحت چندمین رو استراحت کنم و برگردم سریع ادامه ی مبحثم رو بخونم یادیگه نهایتا بین دوتاپارت از این مبحث یه پارت60 مین از درسی ک آسون و دوست داشتنی برام هست میزاشتم.)
من اینجوری تونستم اون حسی ک بحثم تموم بشه رو یکم مدیریت کنم ....اما وقتی این حالتم رو به یکی از عزیزترین و باتجربه ترین فردِ درسیم گفتم بهم گفت:چون به خودت اعتماد نداری!چون اون قدرت فوق العاده ی ذهنت رو دست کم گرفتی....خودتویکم باورکن ک میتونی همزمان پشت سرهم از درساومباحث مختلف سوال حل کنی....و فکرمیکنی اگه الان وسط این مبحث ببندی و بری پای یه درس دیگه قراره بد بشه و ذهنت اونو فراموش میکنه و....اما درحالی ک ذهن آدمی از یه سیستم پیشرفته هم پیشرفته تره....چجوری توی مدرسه وقتی سرکلاس معلم داره درس میده وشماها توی اوج یادگیری هستین یهو معاون میاد سرکلاس و شروع میکنه درمورد یه موضوعی،چندمین حرف میزنه و بعد ک میره شماها دوبار ادامه ی درس رو از پی میگیرین یا زنگ تفریح میرین و بعدش زنگ بعدی میشینی سر یه کلاس دیگه!!؟میبینی..تومیتونی ..12سال اینجوری درس خوندی اماوقتی تنهایی به خودت میرسه؛خودتو دست کم میگیری
بلاخره سرت رو درد نیارم عاطفه جونی..اوشون همه یاین حرفا وخیلی بیشترش رو به من گفت اگه من همون اوایل دوازدهم که این حرفاروبهم میگفتن شروع به تغییر میکردم، الان خیلی راحت تر میتونستم برای کنکورم بخونم..مخصوصا توی این روزا که باید زود همه ی درساروببندم...اماخب..توازالان وقت داری ویه نصیحت دوستانه:خودت رو از هرنوع وسواسی برای درس خوندن رها کن....تاوقت داری رهاکن....
ازالان هم نترس که اگه کم بخونم چی میشه..اگه نتونم تابستون تموم کنم چی...اگه عقب بیفتم چی.....همه ی اینا فقط و فقط از درون بیشترمیترسونتت و غول کنکور رو برات بزرگ و بزرگ تر میکنه....
یه بار هم توی انجمن یه تاپیکی دیدم ک همیار غیبی مسئولش بود...دقیق یادم نیست اسمش چی بود...ولی یکی از متناش رو خوندم خیلی خوب بود؛درمورد همین ک برنامه چجورباشه...از اون یکم بهره ببر
درکل هم من خودم چون یه خواهر دارم که فقط یه سال از خودم بزرگتره و پارسال کنکور داده،الان دقیقن برام مثل یه مشاورکوچولو میمونه...اصن میدونی حرفاش درمورد کنکور و لحظه های سرجلسه و وقتی برگه رو داده و....همه و همش برام عالیه...منم بهت پیشنهاد میدم با بچه هایی ک کنکور دادن بیشتر حرف بزنی..نمیدونم چرا ولی خب بنظرم اونا چون مدت زمانی ک از این اتفاق قشنگ زندگیشون گذشته زیاد نیست و خیلی هم خوب میتونن حالت رو درک کنن....(=
اوح چقدرحرف زدم....
موفقیتت رو ببینم
عجب سخنرانیِ طولانی ای...
پاکت منو بدین برم #شوخی -
Miss.Joker سلام
یه سوال، شما وقتی بدون استراحت میرین سراغ درس بعدی چه قدر بازدهی و کشش دارین؟
اون نیم ساعت که میگید با حواس پرتی هستش توی همین زمانی اتفاق میافتد که بدون استراحت ادامه دادین یا..؟ -
_Sajjad_ مرسی
Saleh Esmaily عاره اون برنامه رو ک مینویسم
امیدوارم تاثیر داشته باشه
درسته..
تشکر -
Infinitie. A عاره درسته خیلی نوسان داره خوندنم اینجوری
این دقیقن مشکل منم بود ک دیر پا میشدم بقیه روزم نمیخوندم:/
ولی حرفاشون تو این پُست کاملن درست و منطقیه...
مرسی -
zeinab dehghani اول از همه واقعن مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی
و اینهمه تایپ کردیییی
عاره سعی میکنم استرس و وسواسُ دور کنم
چون این اواخر یازدهم از بس بم گفتن الان دیگه دوازدهمی :|
وقت نداری :|
که نخوامم استرس میگیرم و بهم میریزم
عاره چش حتما همینکارو میکنم
بازم کُلی مرسیییی ازت -
z Gheibi در انرژی مثبت:) گفته است:
Miss.Joker سلام
یه سوال، شما وقتی بدون استراحت میرین سراغ درس بعدی چه قدر بازدهی و کشش دارین؟
اون نیم ساعت که میگید با حواس پرتی هستش توی همین زمانی اتفاق میافتد که بدون استراحت ادامه دادین یا..؟الان که مشکلی ندارم یعنی بازدهیم پایین نمیاد اینجور مواقع
ولی فکر میکنم اگه همینجوری پیش بره ممکنه خستم کنه
نه ربطی نداشت به این موضوع خیلی... -
Miss.Joker پس اون نیم ساعتی که میگید برای چی حواس تون پرت میشه؟؟
-
Miss.Joker
هرشب که داری برنامه میچینی اینم در نظر بگیر که یساعت ممکنه بخاطر مشکلات از دستت در بره
اینجوری برنامه انعطاف پذیرتری داری
ولی اگه مشکلی پیش نیومد باید متعهد باشی که انجامش بدی
خیلی کوتاه گفتم میدونم -
Miss.Joker راستش رو بگم!
احساسم ی جورایی بهم میگه شما بسیار پتانسیل بالایی دارید
البته همه استعداد بالایی دارند!
همه
اما احساسم یه جورایی میگه بهم که شما استعداد درسی تون بالائه
حواستون باشه ها!
حیف نشین یه وقت
آخه یه سری اوقات
کسانی که استعداد خاص در زمینه ای ندارند ، با تلاش خودشون رو میرسونن
و کسانی که استعداد دارند ، به پشتوانه ی استعداد بیخیال پشت کار میشن
حواستون باشه از استعدادتون درست استفاده کنید
خیلی وقت هست!
اما برای درست استفاده کردن!
موفق باشین !
بیخیال نشید !
حواسا جمع
ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد -
درگیری ذهن
نداشتن تمرکز
یا زمانی دارم یه کار دیگم همراش میکنم
البته برای حل کردنیا بیشتره این حرکتم ولی خب =| -
Kosar A003 در انرژی مثبت:) گفته است:
Miss.Joker
هرشب که داری برنامه میچینی اینم در نظر بگیر که یساعت ممکنه بخاطر مشکلات از دستت در بره
اینجوری برنامه انعطاف پذیرتری داری
ولی اگه مشکلی پیش نیومد باید متعهد باشی که انجامش بدی
خیلی کوتاه گفتم میدونمعاخه برنامه رو خودم نمیچینم ولی عاره سعی کردم یکم خودم تنظیمش کنم
خیلیم خوب -
_Sajjad_ در انرژی مثبت:) گفته است:
Miss.Joker راستش رو بگم!
احساسم ی جورایی بهم میگه شما بسیار پتانسیل بالایی دارید
البته همه استعداد بالایی دارند!
همه
اما احساسم یه جورایی میگه بهم که شما استعداد درسی تون بالائه
حواستون باشه ها!
حیف نشین یه وقت
آخه یه سری اوقات
کسانی که استعداد خاص در زمینه ای ندارند ، با تلاش خودشون رو میرسونن
و کسانی که استعداد دارند ، به پشتوانه ی استعداد بیخیال پشت کار میشن
حواستون باشه از استعدادتون درست استفاده کنید
خیلی وقت هست!
اما برای درست استفاده کردن!
موفق باشین !
بیخیال نشید !
حواسا جمع
ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاداره درسته تلاش مهم تره تا استعداد..
حتما
تشکر -
Miss.Joker در انرژی مثبت:) گفته است:
درگیری ذهن
نداشتن تمرکز
یا زمانی دارم یه کار دیگم همراش میکنم
البته برای حل کردنیا بیشتره این حرکتم ولی خب =|سلام خودتون مشکل رو پیدا کردین و فقط یک گام داریم تا حلش
۱_ مغز خسته میشه باید بهش استراحت بدین تا براتون بهتر کار کنه
۲_ وقتی استراحت ندارین کاهش تمرکز دارین و کارهای دیگه که باید توی وقت استراحت باشند را میارین همراه درس این خیلی بده ، شما دارین تمرکز تون و کیفیت درس خوندن رو فدای ساعت مطالعه میکنید
ساعت مطالعه چیزی نیست جز یک عدد
نگاه کنید چه قدر واضح عدم تمرکز خودشو نشون داده،میگید که توی حل کردنیا بیشتره چون حل کردنیا هم بیشتر انرژی میبرند و هم بیشتر نیاز به تمرکز دارنایده آل گرایی تونو به جای اینکه روی کمیت بذارید،بذارید روی کیفیت
موفق باشید
سوالی داشتید بفرمایید -
Miss.Joker خواهش میکنم
چیو میپرسین؟ -