Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. انرژی مثبت:)
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای

انرژی مثبت:)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
20 دیدگاه‌ها 7 کاربران 352 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M آفلاین
    M آفلاین
    Miss.Joker
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده

امم سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    عاقا من یه مشکلی دارم واسه درس خوندنم که اصلا دوسِش ندارم
    و میدونم وقتی ادامه پیدا کنه آسیب میبینم
    بعضی وقتا یه سری مشکلات باعث میشه ادم وقفه بیوفته تو برنامه و خوندش و نمیتونه بخونه
    که خب به نظرم این میتونه منطقی باشه
    ولی بعد از یه مدت باز ک خودتُ جمع میکنی یه مشکل دیگه پیش میاد :|
    شاید یه جور اسمشُ گذاشت ایده آل گرایی که برعکس خیلی وقتا خوب نیست
    مثلا من برناممو کامل انجام میدم و شاید نیم ساعتش یا یه ساعتش از دستم در بره
    یا اینکه موقع خوندنم یه نیم ساعت حواسم پرت باشه و درست نخونم
    شاید توی 9-10 ساعت این یک ساعت نیم ساعتا واقعن چیزی نباشه
    ولی عصبیم میکنه و باعث میشه اعتماد به نفس و روحیم خوب نباشه:/
    درحالی که کلا مشکل خاصِ درسی ندارم که بخام اعتماد به نفس پایینی داشته باشم
    اینجوری میشه که شب موقع خواب وقتی باید از خودم راضی باشم که عاره ایول اینقده رو درس خوندی، راضی نیستم هیچ وقت :|
    حتی اگه کامل خونده باشممم بازم فک میکنم میتونست بهتر باشه و نشده
    و دیدم خیلیا که حتی 1 ساعت و نیم فقد 5-6 صفحه میخونن چنان راضین از خودشون و کیف میکنن ک درس خوندن ک میتونن بیشتر از خیلیا پیشرفت کنن
    چون انرژی مثبتشو دارن
    یا مثلن نیم ساعتایی که بین هر واحد استراحت دارمُ استفاده نمیکنم اغلب
    چرا؟!
    چون مثلن دلم نمیاد این مبحثُ تموم نکرده کتابُ ببندم
    و میشینم تا تموم کنم مطالبُ
    دوباره از اونجایی رو تایمام حساسم سر ساعت واحد بعدی شرو میکنم
    بدون استراحت:/
    شاید الان اوک باشه ولی به مرور زمان، اونم تا یه سال دیگه که کنکور دارم خستم میکنه به نظرم:(
    اگه نظری دارین که یکم انگیزه بده بهم ممنون میشم بگین...
    دانش-آموزان-آلاء
    z Gheibi
    @Infinitie-A
    maryam111
    @Saghi-Mortazavi
    zeinab dehghani

در گریختن رستگاری نیست!
    بمانُ چیزی از خودت بساز
    که نشکند..

Infinitie. AI zeinab dehghaniZ Kosar A003K _ 4 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • Saleh EsmailyS آفلاین
      Saleh EsmailyS آفلاین
      Saleh Esmaily
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام ببین شما هنوز وقت زیادی داری برای اصلاح رفتارهات تا کنکور اما یچیزی که بنظرم به ادم انگیزه میده اینه که هدف داشته باشه و اون هدف همیشه جلو چشش باشه مثلا بزرگ روی دیوار اتاقت
      دوم اینکه اگه تایم پرت داری بهترین کار اینه که یه برنامه با ساعت برا خودت بنویسی ینی اینکه بنویسی من ساعت 6:30 پا میشم تا 7 صبونه میخورم از 7 تا 8:30 ریاضی و ...
      سوم اینکه برنامه ی ادم باید انعطاف پذیر باشه ینی اگه شما به تایمیو از دس دادین بتونی جبرانش کنی
      خلاصه اینکه نترس هنوز زیادی وقت داری و همه چی به مرور درس میشه من خودم کلی عادت بد تو درس خوندن داشتم حتی تا همین الانشم که 50 روز دیگ کنکور دارم هم دارم اما با این وجود از خودم راضیم
      موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • _ آفلاین
        _ آفلاین
        _Sajjad_

سلام
        خداقوت
        من تا حدودی مشکل شما رو داشتم که بمونم سر واحد قبلی و ...
        کاری که کردم قرنطینه بود !
        یعنی کتاب ها همگی خارج از محیط درس خوندن من بودند
        و در هر زنگ به مادرم میگفتم که چه درسی رو میخام کتاب رو به من میدادند و شروع زنگ بعدی دوباره دسترسی به کتاب قبلی قطع میشد
        فقط توی استراحت هام دسترسی داشتم به همه ی کتاب هام
        توی زنگ های درسی
        امیدوارم مفید واقع شه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • M Miss.Joker

امم سلام
          امیدوارم حالتون خوب باشه
          بعضی وقتا یه سری مشکلات باعث میشه ادم وقفه بیوفته تو برنامه و خوندش و نمیتونه بخونه
          اینجوری میشه که شب موقع خواب وقتی باید از خودم راضی باشم که عاره ایول اینقده رو درس خوندی، راضی نیستم هیچ وقت :|
          و دیدم خیلیا که حتی 1 ساعت و نیم فقد 5-6 صفحه میخونن چنان راضین از خودشون و کیف میکنن ک درس خوندن ک میتونن بیشتر از خیلیا پیشرفت کنن
          چون انرژی مثبتشو دارن
          چرا؟!
          شاید الان اوک باشه ولی به مرور زمان، اونم تا یه سال دیگه که کنکور دارم خستم میکنه به نظرم:(
          دانش-آموزان-آلاء
          z Gheibi
          @Infinitie-A
          maryam111
          @Saghi-Mortazavi
          zeinab dehghani

Infinitie. AI آفلاین
          Infinitie. AI آفلاین
          Infinitie. A

@miss-joker
          سلام
          من هم همین مشکل شمارو داشتم
          اوایل تابستون خوب جلو میرفتم و خیلی از اوقات از برنامه جلو میزدم و یکی دو ساعت اضاف هم حتی میخوندم
          ولی دیگه توی اواخر بهمن یا اسفند مشکل پیدا کردم😑
          مثلا بعضی اوقات اینقدر از تایمای استراحت استفاده میکردم، میخورد به شب:/ و ممکن بود ۲ برم تو رختخواب!
          یه موردی که معمولا واسه خودم زیاد پیش میومد این بود که همیشه درسی که توی اون نیم ساعت، یک ساعت اخر باقی میموند، اون درسی بود که خوشم نمیومد ازش! مثلا ممکن بود واسه من عربی باشه
          بخاطر همین بعد ۹ ساعت دیگه اصن حسش نبود که برم سمتش! اگه مشکل اینطوریه
          چاره اش اینه که درسی رو که خوشتون نمیاد اول کار بخونید و تو اولویت باشه
          و ترجیحا درسی که دوست دارید اخر باشه که حتی تو یه ساعت اخر هم رغبت کنید برید سمت درس
          اگه مشکل هم این نبود، نمیدونم واقعا
          در ضمن این پست رو من اثر داشت اگه خواستید یه نگاه بندازید
          https://forum.alaatv.com/post/1892272

جلوی اغراق ذهنتون رو بگیرید.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • M Miss.Joker

امم سلام
            امیدوارم حالتون خوب باشه
            چون انرژی مثبتشو دارن
            چرا؟!
            دانش-آموزان-آلاء
            z Gheibi
            @Infinitie-A
            maryam111
            @Saghi-Mortazavi
            zeinab dehghani

zeinab dehghaniZ آفلاین
            zeinab dehghaniZ آفلاین
            zeinab dehghani

@miss-joker سلام دوست عزیزم
            اول اینکه من اصلا کسی نیستم ک بتونم نظری بهت بدم و حتمن خوب و مفید باشه....فقط میتونم تجربه ای ک از درس خوندن خودم و بعضی از دوستانم ک باهام حرف زدن بهت بگم...
            اینجورحالتی ک دوست داری همه ی برنامت رو تمام و کمال انجام بدی و اگه اونقدری ک حدتصورت هست نشه،اذیت میشی...که خب همچین حالتی شبیه آرمان گرایی هست...که خب این آرمان گرایی خیلی جاها خوب نیست...مخصوصا توی درس خوندن:/
            این حالتی ک باید برنامت کامل ترین حالت ممکن باشه و حتی گاهی کامل پیش میره امابازم به نظرت کمه،اینجوری موجب میشه باحال و احوال بد روزت رو تموم کنی و به طبع موجب میشه برای روز بعد هم یه خوره ای به جونت باشه ک نکنه امروزهم مثل دیروزبشه!من باید امروز رو خیلیییی بهتر از دیروز بخونم و....
            اماخب همیشه زندگی و برنامه ک باب میل مانیست...
            یهو یه اتفاقی میفته ک نصف برنامت به فنا میره و اگه همچین حالتی اعصابت رو خرد کنه؛به مرور زمان ازپادرمیارتت.
            اینکه به برنامت بها میدی و بهش اهمیت میدی،خوبه....اما نکنه ک این اهمیت به برنامه بیشتراز اهمیت به موضوع اصلی بشه...مثل اینکه فرع جای اصل رو بگیره....
            اگه یه زمانی مثلا خواب رفتی و یکی دوپارت از برنامت رو ازدست دادی؛لازم نیست خودتو سرزنش کنی ..بجاش محکم ترو بادقت بالاترمابقی برنامت رو پیش ببر و جبران اون خواب رو توی همون پارتایی ک داری انجام بده(اماخب اینجورنشه ک هروقت خواب رفتی عیب نداره ها😅 )
            اماخب اینکه میگی دوست داری یه مبحث درسی رو کامل تموم کنی و بعد بری سراغ درس بعدیت؛باید بگم ک خودم هم تقریباهمینم:/ مخصوصا درسای اختصاصی ... من اصلا نتونستم همچین موردم رو اصلاح کنم(بیشترمیشه گفت تلاشی براش نکردم)...حتی الان هم وقتی گزارشام رو نگاه کنی قشنگ معلومه ک تایه مبحث رو تموم نکردم نتونستم اونو بزارم کنار...
            اماخب من خودم برای این مشکل پارتای درسیم رو به حالتی بین درسام نقسیم میکنم که تا اونجایی ک میشه مبحث درسیم رو تموم کنم.ازطرفی هم برای اینکه خیلی وقت خودم رو هدر ندم به خودم میگم زینب یا توی همین پارتی ک معلوم کردی میخونی یا باید بزاریش برای دفعه ی بعد...
            یه جوری حالت شرطی میکنمش...که اگه توی این 90مین تموم کردی ک آفرین بهت ؛امااگه تموم نشد بایددددد بزاریش کنارو حتمن یه استراحت کوچیک به خودت بدی،حتی شده یه آهنگِ 2مینی....(من میخواستم مبحث ترمودینامیک رو بخونم که خب گفتم توی سه روز باید بخونم حالا توی هرروزی هم چارساعت اگه وقت بزارم کافیه و باید تمومش کنم.اما برای پارتام معمولا این تایمای مبحثم رو پشت سرهم میزاشتم که با خیال راحت چندمین رو استراحت کنم و برگردم سریع ادامه ی مبحثم رو بخونم یادیگه نهایتا بین دوتاپارت از این مبحث یه پارت60 مین از درسی ک آسون و دوست داشتنی برام هست میزاشتم.)
            من اینجوری تونستم اون حسی ک بحثم تموم بشه رو یکم مدیریت کنم ....اما وقتی این حالتم رو به یکی از عزیزترین و باتجربه ترین فردِ درسیم گفتم بهم گفت:چون به خودت اعتماد نداری!چون اون قدرت فوق العاده ی ذهنت رو دست کم گرفتی....خودتویکم باورکن ک میتونی همزمان پشت سرهم از درساومباحث مختلف سوال حل کنی....و فکرمیکنی اگه الان وسط این مبحث ببندی و بری پای یه درس دیگه قراره بد بشه و ذهنت اونو فراموش میکنه و....اما درحالی ک ذهن آدمی از یه سیستم پیشرفته هم پیشرفته تره....چجوری توی مدرسه وقتی سرکلاس معلم داره درس میده وشماها توی اوج یادگیری هستین یهو معاون میاد سرکلاس و شروع میکنه درمورد یه موضوعی،چندمین حرف میزنه و بعد ک میره شماها دوبار ادامه ی درس رو از پی میگیرین یا زنگ تفریح میرین و بعدش زنگ بعدی میشینی سر یه کلاس دیگه!!؟میبینی..تومیتونی ..12سال اینجوری درس خوندی اماوقتی تنهایی به خودت میرسه؛خودتو دست کم میگیری
            بلاخره سرت رو درد نیارم عاطفه جونی..اوشون همه یاین حرفا وخیلی بیشترش رو به من گفت اگه من همون اوایل دوازدهم که این حرفاروبهم میگفتن شروع به تغییر میکردم، الان خیلی راحت تر میتونستم برای کنکورم بخونم..مخصوصا توی این روزا که باید زود همه ی درساروببندم...اماخب..توازالان وقت داری ویه نصیحت دوستانه:خودت رو از هرنوع وسواسی برای درس خوندن رها کن....تاوقت داری رهاکن....
            ازالان هم نترس که اگه کم بخونم چی میشه..اگه نتونم تابستون تموم کنم چی...اگه عقب بیفتم چی.....همه ی اینا فقط و فقط از درون بیشترمیترسونتت و غول کنکور رو برات بزرگ و بزرگ تر میکنه....
            یه بار هم توی انجمن یه تاپیکی دیدم ک همیار غیبی مسئولش بود...دقیق یادم نیست اسمش چی بود...ولی یکی از متناش رو خوندم خیلی خوب بود؛درمورد همین ک برنامه چجورباشه...از اون یکم بهره ببر
            درکل هم من خودم چون یه خواهر دارم که فقط یه سال از خودم بزرگتره و پارسال کنکور داده،الان دقیقن برام مثل یه مشاورکوچولو میمونه...اصن میدونی حرفاش درمورد کنکور و لحظه های سرجلسه و وقتی برگه رو داده و....همه و همش برام عالیه...منم بهت پیشنهاد میدم با بچه هایی ک کنکور دادن بیشتر حرف بزنی..نمیدونم چرا ولی خب بنظرم اونا چون مدت زمانی ک از این اتفاق قشنگ زندگیشون گذشته زیاد نیست و خیلی هم خوب میتونن حالت رو درک کنن....(=
            اوح چقدرحرف زدم.... 😑
            موفقیتت رو ببینم💫
            عجب سخنرانیِ طولانی ای...
            پاکت منو بدین برم😂 😂 #شوخی

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • z GheibiZ آفلاین
              z GheibiZ آفلاین
              z Gheibi

@miss-joker سلام
              یه سوال، شما وقتی بدون استراحت میرین سراغ درس بعدی چه قدر بازدهی و کشش دارین؟
              اون نیم ساعت که میگید با حواس پرتی هستش توی همین زمانی اتفاق می‌افتد که بدون استراحت ادامه دادین یا..؟

بای ذنب قتلت🖤
              به کدامین گناه کشته شد؟؟
              #آرمان_علی_وردی

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • M آفلاین
                M آفلاین
                Miss.Joker

_Sajjad_ مرسی🌹
                Saleh Esmaily عاره اون برنامه رو ک مینویسم
                امیدوارم تاثیر داشته باشه
                درسته..
                تشکر ✨

در گریختن رستگاری نیست!
                بمانُ چیزی از خودت بساز
                که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Infinitie. AI Infinitie. A

@miss-joker
                  سلام
                  من هم همین مشکل شمارو داشتم
                  اوایل تابستون خوب جلو میرفتم و خیلی از اوقات از برنامه جلو میزدم و یکی دو ساعت اضاف هم حتی میخوندم
                  ولی دیگه توی اواخر بهمن یا اسفند مشکل پیدا کردم😑
                  مثلا بعضی اوقات اینقدر از تایمای استراحت استفاده میکردم، میخورد به شب:/ و ممکن بود ۲ برم تو رختخواب!
                  یه موردی که معمولا واسه خودم زیاد پیش میومد این بود که همیشه درسی که توی اون نیم ساعت، یک ساعت اخر باقی میموند، اون درسی بود که خوشم نمیومد ازش! مثلا ممکن بود واسه من عربی باشه
                  بخاطر همین بعد ۹ ساعت دیگه اصن حسش نبود که برم سمتش! اگه مشکل اینطوریه
                  چاره اش اینه که درسی رو که خوشتون نمیاد اول کار بخونید و تو اولویت باشه
                  و ترجیحا درسی که دوست دارید اخر باشه که حتی تو یه ساعت اخر هم رغبت کنید برید سمت درس
                  اگه مشکل هم این نبود، نمیدونم واقعا
                  در ضمن این پست رو من اثر داشت اگه خواستید یه نگاه بندازید
                  https://forum.alaatv.com/post/1892272

M آفلاین
                  M آفلاین
                  Miss.Joker

@infinitie-a عاره درسته خیلی نوسان داره خوندنم اینجوری
                  این دقیقن مشکل منم بود ک دیر پا میشدم بقیه روزم نمیخوندم:/
                  ولی حرفاشون تو این پُست کاملن درست و منطقیه...
                  مرسی🌹

در گریختن رستگاری نیست!
                  بمانُ چیزی از خودت بساز
                  که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • M آفلاین
                    M آفلاین
                    Miss.Joker

zeinab dehghani اول از همه واقعن مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی
                    و اینهمه تایپ کردیییی 😍💕
                    عاره سعی میکنم استرس و وسواسُ دور کنم
                    چون این اواخر یازدهم از بس بم گفتن الان دیگه دوازدهمی :|
                    وقت نداری :|
                    که نخوامم استرس میگیرم و بهم میریزم ☹😐
                    عاره چش حتما همینکارو میکنم 🤩😌
                    بازم کُلی مرسیییی ازت 💙

در گریختن رستگاری نیست!
                    بمانُ چیزی از خودت بساز
                    که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • z GheibiZ z Gheibi

@miss-joker سلام
                      اون نیم ساعت که میگید با حواس پرتی هستش توی همین زمانی اتفاق می‌افتد که بدون استراحت ادامه دادین یا..؟

M آفلاین
                      M آفلاین
                      Miss.Joker

z Gheibi در انرژی مثبت:) گفته است:

@miss-joker سلام

الان که مشکلی ندارم یعنی بازدهیم پایین نمیاد اینجور مواقع
                      ولی فکر میکنم اگه همینجوری پیش بره ممکنه خستم کنه
                      نه ربطی نداشت به این موضوع خیلی...

در گریختن رستگاری نیست!
                      بمانُ چیزی از خودت بساز
                      که نشکند..

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • M Miss.Joker

@miss-joker سلام

الان که مشکلی ندارم یعنی بازدهیم پایین نمیاد اینجور مواقع
                        ولی فکر میکنم اگه همینجوری پیش بره ممکنه خستم کنه
                        نه ربطی نداشت به این موضوع خیلی...

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

@miss-joker پس اون نیم ساعتی که میگید برای چی حواس تون پرت میشه؟؟

بای ذنب قتلت🖤
                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                        #آرمان_علی_وردی

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • M Miss.Joker

امم سلام
                          امیدوارم حالتون خوب باشه
                          چون انرژی مثبتشو دارن
                          چرا؟!
                          دانش-آموزان-آلاء
                          z Gheibi
                          @Infinitie-A
                          maryam111
                          @Saghi-Mortazavi
                          zeinab dehghani

Kosar A003K آفلاین
                          Kosar A003K آفلاین
                          Kosar A003

@miss-joker
                          هرشب که داری برنامه میچینی اینم در نظر بگیر که یساعت ممکنه بخاطر مشکلات از دستت در بره
                          اینجوری برنامه انعطاف پذیرتری داری
                          ولی اگه مشکلی پیش نیومد باید متعهد باشی که انجامش بدی
                          خیلی کوتاه گفتم میدونم😌😂🦋

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • M Miss.Joker

امم سلام
                            امیدوارم حالتون خوب باشه
                            چون انرژی مثبتشو دارن
                            چرا؟!
                            دانش-آموزان-آلاء
                            z Gheibi
                            @Infinitie-A
                            maryam111
                            @Saghi-Mortazavi
                            zeinab dehghani

_ آفلاین
                            _ آفلاین
                            _Sajjad_

@miss-joker راستش رو بگم!
                            احساسم ی جورایی بهم میگه شما بسیار پتانسیل بالایی دارید
                            البته همه استعداد بالایی دارند!
                            همه
                            اما احساسم یه جورایی میگه بهم که شما استعداد درسی تون بالائه
                            حواستون باشه ها!
                            حیف نشین یه وقت
                            آخه یه سری اوقات
                            کسانی که استعداد خاص در زمینه ای ندارند ، با تلاش خودشون رو میرسونن
                            و کسانی که استعداد دارند ، به پشتوانه ی استعداد بیخیال پشت کار میشن
                            حواستون باشه از استعدادتون درست استفاده کنید
                            خیلی وقت هست!
                            اما برای درست استفاده کردن!
                            موفق باشین !
                            بیخیال نشید !
                            حواسا جمع 🙂 😀
                            ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد 😀

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • z GheibiZ z Gheibi

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Miss.Joker

درگیری ذهن
                              نداشتن تمرکز
                              یا زمانی دارم یه کار دیگم همراش میکنم
                              البته برای حل کردنیا بیشتره این حرکتم ولی خب =|

در گریختن رستگاری نیست!
                              بمانُ چیزی از خودت بساز
                              که نشکند..

2
                              • Kosar A003K Kosar A003

@miss-joker
                                هرشب که داری برنامه میچینی اینم در نظر بگیر که یساعت ممکنه بخاطر مشکلات از دستت در بره

M آفلاین
                                M آفلاین
                                Miss.Joker

Kosar A003 در انرژی مثبت:) گفته است:

@miss-joker

عاخه برنامه رو خودم نمیچینم ولی عاره سعی کردم یکم خودم تنظیمش کنم
                                😂❤ خیلیم خوب

در گریختن رستگاری نیست!
                                بمانُ چیزی از خودت بساز
                                که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • _ _Sajjad_

همه
                                  حواستون باشه ها!
                                  حیف نشین یه وقت
                                  آخه یه سری اوقات
                                  خیلی وقت هست!
                                  موفق باشین !
                                  بیخیال نشید !
                                  حواسا جمع 🙂 😀

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  Miss.Joker

_Sajjad_ در انرژی مثبت:) گفته است:

همه
                                  حواستون باشه ها!
                                  حیف نشین یه وقت
                                  آخه یه سری اوقات
                                  خیلی وقت هست!
                                  موفق باشین !
                                  بیخیال نشید !
                                  حواسا جمع 🙂 😀

اره درسته تلاش مهم تره تا استعداد..
                                  حتما
                                  در گریختن رستگاری نیست!
                                  بمانُ چیزی از خودت بساز
                                  که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • M Miss.Joker

درگیری ذهن
                                    نداشتن تمرکز

z GheibiZ آفلاین
                                    z GheibiZ آفلاین
                                    z Gheibi

@miss-joker در انرژی مثبت:) گفته است:

درگیری ذهن
                                    نداشتن تمرکز

سلام خودتون مشکل رو پیدا کردین و فقط یک گام داریم تا حلش
                                    ۱_ مغز خسته میشه باید بهش استراحت بدین تا براتون بهتر کار کنه
                                    ۲_ وقتی استراحت ندارین کاهش تمرکز دارین و کارهای دیگه که باید توی وقت استراحت باشند را میارین همراه درس این خیلی بده ، شما دارین تمرکز تون و کیفیت درس خوندن رو فدای ساعت مطالعه میکنید
                                    ساعت مطالعه چیزی نیست جز یک عدد
                                    نگاه کنید چه قدر واضح عدم تمرکز خودشو نشون داده،میگید که توی حل کردنیا بیشتره چون حل کردنیا هم بیشتر انرژی می‌برند و هم بیشتر نیاز به تمرکز دارن

ایده آل گرایی تونو به جای اینکه روی کمیت بذارید،بذارید روی کیفیت
                                    موفق باشید 🌷🌷🌷
                                    سوالی داشتید بفرمایید 🌷

بای ذنب قتلت🖤
                                    به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                    #آرمان_علی_وردی

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • z GheibiZ z Gheibi

@miss-joker در انرژی مثبت:) گفته است:

درگیری ذهن
                                      نداشتن تمرکز

سلام خودتون مشکل رو پیدا کردین و فقط یک گام داریم تا حلش
                                      ۱_ مغز خسته میشه باید بهش استراحت بدین تا براتون بهتر کار کنه
                                      ۲_ وقتی استراحت ندارین کاهش تمرکز دارین و کارهای دیگه که باید توی وقت استراحت باشند را میارین همراه درس این خیلی بده ، شما دارین تمرکز تون و کیفیت درس خوندن رو فدای ساعت مطالعه میکنید
                                      ساعت مطالعه چیزی نیست جز یک عدد
                                      نگاه کنید چه قدر واضح عدم تمرکز خودشو نشون داده،میگید که توی حل کردنیا بیشتره چون حل کردنیا هم بیشتر انرژی می‌برند و هم بیشتر نیاز به تمرکز دارن

ایده آل گرایی تونو به جای اینکه روی کمیت بذارید،بذارید روی کیفیت
                                      موفق باشید 🌷🌷🌷
                                      سوالی داشتید بفرمایید 🌷

M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      Miss.Joker

z Gheibi چشم حتمن میپرسم

در گریختن رستگاری نیست!
                                      بمانُ چیزی از خودت بساز
                                      که نشکند..

2
                                      • M Miss.Joker

z Gheibi چشم حتمن میپرسم

z GheibiZ آفلاین
                                        z GheibiZ آفلاین
                                        z Gheibi

@miss-joker خواهش میکنم 🌷
                                        چیو میپرسین؟😅

بای ذنب قتلت🖤
                                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                        #آرمان_علی_وردی

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • z GheibiZ z Gheibi

چیو میپرسین؟😅

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Miss.Joker

چیو میپرسین؟😅

سوالی داشتم :|😂

در گریختن رستگاری نیست!
                                          بمانُ چیزی از خودت بساز
                                          که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه