سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
برنامه ریزی
-
Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
میتونی روی زمانت مدیریت کنی
مریم برای یه برنامه ریزی مهم اون عمل و نظمش خواهد بود و نه عقربه های پلاستیکی...
من مگه گفتم ساعتو بریز دور؟
من وقتی به خودم گفتم تا ظهر درس ریاضی و زیست رو باید تا این مبحث خونده باشی خودش باعث میشه نه تنها کیفت بلکه زمان شخص هم مدیریت میشه
این کجاش باعث میشه زمانتو مدیریت نکنی؟؟
اتفاقا بهت کمک میکنه که فرجه بندی درستی داشته باشی
بخوای اینجور فکر کنی که با این روال زمانت مدیریت نمیشه، خودش داره بیداد میکنه که تو برات ساعت مهمه نه کیفیت
دیدم افرادی رو که ساعت از ۱۲ شب گذشت کلا فکر و خیال خوابو دارن در حالی که اگه به ساعت نگاه نمیکرد شاید تا ساعت ۲ شب میکشید و این به نظرت درسته کلا بزاری کنار؟!
بقیه حرفتم کاملا صحیح فرمودیدآفرین -
@narjes-hashemi
خب داری میگی تاظهر خب این یعنی زمان تعیین کردی مبحث رو هم همینطور
بعدشم اون فردی که تا ساعت دو میتونسته بیدار بمونه و نشد خیلی به نفعشه کنکور ساعت 8 صبحه باید این ساعت مغزش فعال فعال باشه آها ساعت 12 تا 2فکر کنم اون موقع باید خوابیده باشی چون هیچ خوابی به اندازه این زمان مفید نیست
اون تا 2 بیدار بمونه فرداش به مشکل بر میخوره -
Maryam Nateqi الان بحث ما درس زندگی بود؟
تمام ساعتایی که گفتم یه مثال بود حتی اگه توجه بفرمایی قبلش گفتم مثلا یا بر فرض مثال
گفتم تا ظهر چون محدوده زمانی مشخص کردم نه ساعت
این ظهر شاید حتی شد یه هفته شاید شد یه ماه
من شاید نیمدم بگم تا ظهر این مبحث از زیستو بخون
و بیام بگم تا هفته ی آینده خودتو به این مبحث برسون
یه مثال بود و به نظرم کلا بیخیال شیم دیگه سرش بحث نکن به هرحال هر کس نظری داره
من فقط سعی کردم اشکالتو بگم
پ.ن=رو ساعت زوم نکن موقع خوندن محدوده زمانی مشخص کن ولی ساعت باعث میشه کیفیتو بزاری کنار
فعلااااا -
@narjes-hashemi
نرجس اینو باید میگفتم من همون محدوده زمانی منظورم بود کلا اگه بگی یه ماه یه هفته اینا محدوده زمانی هستش ساعتم همینطور ️
تازه نرجس اینارو از خودم در نیاوردم که!
کلی واسش وقت گذاشتم تحقیق کردم اومدم گفتم
برنامه رتبه برترا بر این اساس هستن
ولی ممنونم که خواستی مشکلم رو بهم بگی هر چند بنظر خودم نداشتم
خدا حافظ شما -
Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار
آیا این محدوده زمانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.کاری به رتبه برترا نداشته باش تنها دلیل موفقیت و اون چیزی که باید درس گرفت ازش تلاش و پشتکارشون بوده این زندگی خودته تحقیق و مطالعه ای هم که فرمودی باید پلمپ کرد اون مرکز تحقیقاتی که اومده گفته ۱ ساعت بزار برا زیستت تموم که شد ولش کن
اشکال داشت چون هنوز نفهمیدی محدوده زمانی رو با ساعت مشخص کردن
خدانگهدارتان -
@narjes-hashemi سلام..
من یه خورده با حرفتون مشکل دارم
از نظر من برنامه باید حجمی زمانی باشه یعنی ترکیب این چیزی که شما میگی به علاوه ساعت مخصوص خوندن.. درسته حرف شما.. ولی من یه مثال میزنم فرض کنیم یه فصل زیست رو قراره تو دو هفته بخونیم خب این مشخصه که زمان بندی نمیخاد شما میتونی سه روزه تموم کنی
منتها وقتی پای درسای دیگه باز میشه نیاز به این داریم که تعادل رو بین دروس برقرار کنیم...
مثلا من میدونم که باید سه گفتار زیستو تو دو هفته بخونم خوندنش کلا 6 ساعت بکشه تستاشم 10 ساعت بکشه (مثال عرض میکنم ) مجموعا 16 ساعت سه ساعتم مرور و اینا.. کلا باید 19 ساعت رو بین دو هفته پخش کنم
همینطور شیمی
همینطور فیزیک
و...
اگه بخام به حرف شما گوش بدم نمیتونم با تعادل همه دروس رو تو دو هفته تموم کنم...
چون وقتی زمان از دستم در بره دیگه به بعضی درسا نمیرسمپس اولین کار همونیه که شما گفتی یعنی مشخص کردن مبحث مورد نظر
دومین کار مشخص کردن ساعت مطاله مورد نیاز برای مطالعه این مباحث (البته به صورت عاقلانه )
و سومین کار چیدن ساعات مطالعه در طول هفتهبهتره ساعات خستگی یا استراحت یا وقتایی که کار ضروری پیش میاد هم با پیش بینی مشخص کنیم و در برنامه قرار بدیم
-
-
مصطفی عباسیان سلام!
دوست عزیز این محدوده زمانی که عرض کردید حتی اگر هم نباشه نمیشه برنامه رو پیش رفت و برنامه ی دقیقی نخواد بود!!!
حرف شما کاملا درسته بلاخره هرکس نظری داره و این موضوع موضوعی نیست که بشه گفت چی درسته چی غلط...هرکس روش خودش رو داره
ولی یه نکته=موضوع دقیقا اینجاس که هم شما و هم دوستمون اشتباه متوجه شدید و فکر میکنم مشکل از من بوده نتونستم درست عرض کنم هرچند آقای سلیمی خودش متوجه شدن..
بحث این بود که کیفیت مهم تراز اون ساعت مد نظر خواهد بود و این نیست که شما بگی محدوده زمانی رو بزاری کنار ..اتفاقا یکی از رکن های اصلی برنامه ریزیه
شما میگی خوندن و مسلط شدن و تست زدن برفرض مثال ۱۱ ساعت طول میکشه خب این کاملا درسته به هرحال باید مدنظر داشته باشی (که این همون محدوده زمانز هستش که گفتم ممکنه حتی بشه یک ماه یک هفته؛من برام مهمه که تا این زمان تا این مبحث خونده باشم) ولی یه سوال
این درسته من بگم یه ساعت وقت میزارم برای زیست هرچی شد ،شد؟
دقیقا هدف اصلی برنامه ریزی چیه؟؟
ساعت مطالعه یا کیفیت مطالعه؟؟این یازده ساعت مدنظر شما رو باید توجه کرد بهش ولی چیزی نیست که بخوایم بگیم از برنامه کل روز بزنیم بلکه بتونم ۱۱ ساعتو بخونم
من فقط فقططططط منظورم اینه که یه آدم وقتی میگه
میگه از ساعت ۸تا ۱ زیست بخون(این هدفش ساعت بوده و هدف فقط پر کردن اون تایم خواهد بود)
ولی وقتی یه آدم بگه یک ساعت و یا به قول شما ۱۱ ساعت زیست بخون(هدف کیفیت بوده و نیمده ساعت مشخص کنه)
من مشکلم با ساعته محدوده زمانی اگر نباشه برنامه ای هم نخواهد بود...
موفق باشید! -
@narjes-hashemi
نرجس به قول خودت مثال زدم
هی میری میگردی سوتی هامو پیدا میکنی
اما نرجس من خودم این برنامه رو بکار گرفتم همین امروز من نصف فیلم آقای موقاری رو توی برنامه ام 1 ساعت گذاشته بودم که اتفاقا این زمان مخصوص خودم بود( چون قبلا چند بازه زمانی و چند روز رو میگرفت خوبم یاد نمیگرفتم ) توی کمتر از یک ساعت دیدم و خیلی خوب یاد گرفتم خدا رو شکر میدونی چیه این محدوه زمانی باعث شد فکر نکن فقط یبار دیدم من چون فکرم مشغول بود وتمرکز نداشتم هی پاز میزدم میومدم دوباره نگاه میکردم اون قسمت رو
منظورم چیه اینه که این محدوده زمانی باعث شد من متمرکز بشم
خب حالا اون تحقیقات رو نادیده بگیریم خودم تجربه اش که کردم ️ -
@narjes-hashemi
آیا این محدوده زمانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.نرجس یک ساعت برای یک گفتار زیست که مثال بود به هر حال محدوده زمانیه
محدوده زمانی یعنی یک مقدار مشخصی از زمان یک ساعت هم یک مقدار مشخصی خب
خدا قوت پهلوان خیلی تایپ کردی