صندلی داغ نهایی🔥🔥
-
@saghi-mortazavi 😂😂😂😂😂
ولی من بهش فکر میکنم😶
ای خدا😑
یه ساعته انجمنم میخوام قبول هم بشم😏
برم حداقل یه دور بخونم میانگین کشوری خراب نشه😂ابوالفضل ریسی
در حد قبول و میشیم ان شاء الله 😐😂 -
-
-
Bio @Saghi-Mortazavi بزای مدرسه ما میخونن
-
-
-
Bio @Saghi-Mortazavi بزای مدرسه ما میخونن
Amirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستون😐🤣 -
Amirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستون😐🤣@saghi-mortazavi آره کلاس ما خودش انبوه از بز ها هستش... توی حوزه امتحانی میریم صدای بز ها گوش نوازی میکنه حس میکنی توی دشت های مغان داری میبریشون چرا بکنن :confused_face: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi آره کلاس ما خودش انبوه از بز ها هستش... توی حوزه امتحانی میریم صدای بز ها گوش نوازی میکنه حس میکنی توی دشت های مغان داری میبریشون چرا بکنن :confused_face: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
Amirreza Vafaei Moghadam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
نهایی تاثیرات مخربی گذاشته رو مغزتون😂😂😂 -
دوستان تو پست آخر آلا دچار دعوا شدم بیاین حمایت XD
-
Amirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستون😐🤣@saghi-mortazavi
این کلیپ 22 ثانیه ای کوتاه رو ببین (با صدا ببین) دارن دیوار 90 درجه رو بالا میرن ارتفاع 50 متری... اینا دیگه واقن بزن :confused_face: :cat_face_with_tears_of_joy:
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلی :cat_face_with_tears_of_joy::cat_face_with_tears_of_joy: -
Amirreza Vafaei Moghadam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
نهایی تاثیرات مخربی گذاشته رو مغزتون😂😂😂@saghi-mortazavi :crying_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
shayan jafari در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
فقط یه سوال پرسیدی بودی که😕🤔
-
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
خداوکلیلی تموم کردین😐
من فقط دو سه درس خوندم😂😂😂تنها نیستی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شاید باورت نشه ولی همیشه نصف درسا رو صبح میخونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
shayan jafari در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
فقط یه سوال پرسیدی بودی که😕🤔
@نگین-محمدیان ن پایین تر بود یکی چرت و پرت میگف راجع ب آلا غیرتی شدم :face_with_tears_of_joy:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد :/ -
@نگین-محمدیان ن پایین تر بود یکی چرت و پرت میگف راجع ب آلا غیرتی شدم :face_with_tears_of_joy:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد :/shayan jafari در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد :/آها آره پیداش کردم تو ریپ به کامنت ها بود😐😂
-
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد :/shayan jafari در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد :/چ حوصله ای داشتی این همه براش توضیح دادی این که نمیفهمه😕
من اومدم نوشتم حوصله نداشتم بخونم از بس زیاد بود🖐🏻😂 -
@saghi-mortazavi
این کلیپ 22 ثانیه ای کوتاه رو ببین (با صدا ببین) دارن دیوار 90 درجه رو بالا میرن ارتفاع 50 متری... اینا دیگه واقن بزن :confused_face: :cat_face_with_tears_of_joy:
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلی :cat_face_with_tears_of_joy::cat_face_with_tears_of_joy:Amirreza Vafaei Moghadam در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
@saghi-mortazavi
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلی :cat_face_with_tears_of_joy::cat_face_with_tears_of_joy:یا ابلفضل😂😂😂
عجب بزای بزیَن😂😂😂😂😂