صندلی داغ نهایی
-
ابوالفضل ریسیreplied to zeinab dehghani on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
عیب نداره...همین ک به تک ماده نمیرسیم و میتونیم از تک ماده برای درس دیگه ای بهره ببریم،خودش خیلیه
من تک ماده رو واسه زبان نگه داشتم -
تک ماده چیه ؟
-
zeinab dehghanireplied to ابوالفضل ریسی on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
عیب نداره...همین ک به تک ماده نمیرسیم و میتونیم از تک ماده برای درس دیگه ای بهره ببریم،خودش خیلیه
من تک ماده رو واسه زبان نگه داشتماونم ان شاءالله به تک ماده نمیرسه
-
zeinab dehghanireplied to shayan jafari on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
تک ماده چیه ؟
چنانچه دانش آموزی در امتحانات خود نتواند نمره قبولی را کسب نماید و نمره سالانه او کم تر از حد نصاب قبولی باشد، می تواند برای دریافت نمره قبولی از قانون تک ماده استفاده نماید.
دانش آموزان دوره دوم متوسطه (دهم، یازدهم و دوازدهم) می توانند با داشتن حداقل نمره 7 در 4 درس، از تبصره و تک ماده استفاده نمایند. البته تا سال های گذشته دانش آموزان می توانسنتد برای 5 درس دارای نمره پایین خود درخواست تک ماده داشته باشند اما با تغییر آیین نامه آموزشی، هر دانش آموز می تواند حداکثر در 2 درس نهایی و در 2 درس غیرنهایی (داخلی) از تبصره استفاده کند.ممکن است زمانی که صحبت از قبولی به میان می آید، ذهن شما به سمت نمره کسب شده در برگه امتحانی برود، اما منظور از قبول شدن یا نشدن در امتحانات، همان نمره سالانه می باشد. به طور مثال این امکان وجود دارد که دانش آموزی نمره کسب شده در ورقه اش 7 و یا کمتر باشد، اما در نمره سالانه قبول شده باشد. برای آن که بهتر متوجه شوید، به فرمول زیر توجه فرمایید:
8 ÷[{(نمره مستمر نوبت اول × 1) + (نمره برگه نوبت اول × 2 )} + {(نمره مستمر نوبت دوم × 1) + (نمره برگه نوبت دوم × 4)}] = نمره سالانه
#کپی -
shayan jafarireplied to zeinab dehghani on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani برا سلامت بهداشت و هویت اجتماعی باید سیوش کنم
-
zeinab dehghanireplied to shayan jafari on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari عاخ...نگید... لنت براین درسا
واقعن یه ذره هم سودی برامون نداره -
صلوت ختم کنید اینم تموم شد️
-
@saghi-mortazavi صلوات که میفرستیم ولی چطور تموم شدنش مهمه
-
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی گفته است:
@haniehno
حرفت تاثیر گذار بود مخصوصا با اون ایموجی اخرش
بلی درست است ان شاء الله خوب تموم شدسلام خوبی؟
چطور دادی؟ -
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to ابوالفضل ریسی on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی شما هویت رو بجای من امتحان بدن من بجای شما زبان رو امتحان بدم
-
آخیییییییش
-
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی گفته است:
Bio
سلام خوبم
خوب بودخداروشکر
ولی چقد تکرایه سوالاشون -
@saghi-mortazavi
-
فیزیک هم همینطوری باشه ایشالا