تست قرابت
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باز صد رحمت به کانون
حداقل بیش از کلید مینویسه
لعنتیا تازه نوشتن سطح دشوار -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هایی که 24 رو درست جواب دادن رو شناسایی کنین رضا خان
بگین بیان پاسخ تشریحی بگن -
Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
بچه ها هر کس فرصت کرد لطفا 7 دقیقه زمان بگیره این 8 تا تست قرابت معنایی گزینه 2 رو حل کنه,میخوام بدونم سخت بوده یا من نتونستم درست حلش کنم
فقط خواهشا 7 دقیقه بیشتر نشه
@دانش-آموزان-آلاء3-17
3-18
4-20
3-21
22-2
23-نمیدونم شک دار 3
24-نمیدونم
25- شک دار 2 -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی از همه که کمک کردن,شب همه خوش
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بگین بیان پاسخ تشریحی بگنبیت اصلی مصراع دومش گفته اینکه معشوقه بخواد چیزیو از من یعنی عاشق طلب کنه واسش عار محسوب میشه عامیانه اش اینه که به خودش زحمت نمیده چیزیو ازم بخواد حالا یا مغروره یا بدنش خسته اس
من پیش قدم میشم
گزینه دو هم میگه معشوق به من توجهی نمیکنه و به خودش زحمت نمیده کاری کنه من عاشقش بشم من خودم عاشقش شدم به اصطلاح گرفتار کمند شدم -
بگین بیان پاسخ تشریحی بگنبیت اصلی مصراع دومش گفته اینکه معشوقه بخواد چیزیو از من یعنی عاشق طلب کنه واسش عار محسوب میشه عامیانه اش اینه که به خودش زحمت نمیده چیزیو ازم بخواد حالا یا مغروره یا بدنش خسته اس
من پیش قدم میشم
گزینه دو هم میگه معشوق به من توجهی نمیکنه و به خودش زحمت نمیده کاری کنه من عاشقش بشم من خودم عاشقش شدم به اصطلاح گرفتار کمند شدمنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه هایی که 24 رو درست جواب دادن رو شناسایی کنین رضا خان
من پیش قدم میشم
گزینه دو هم میگه معشوق به من توجهی نمیکنه و به خودش زحمت نمیده کاری کنه من عاشقش بشم من خودم عاشقش شدم به اصطلاح گرفتار کمند شدمیه دونه ای
-
من پیش قدم میشم
گزینه دو هم میگه معشوق به من توجهی نمیکنه و به خودش زحمت نمیده کاری کنه من عاشقش بشم من خودم عاشقش شدم به اصطلاح گرفتار کمند شدمیه دونه ای
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه هایی که 24 رو درست جواب دادن رو شناسایی کنین رضا خان
من پیش قدم میشم
دردونه ای
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شده
24
مصرع اول میگه بدون هیچ سوالی جانم رو برای معشوق میدم مصرع دوم میگه معشوق من رو طلب نمیکنه من به سوی او میرم
مفهوم2میشه او به صید من توجهی نمیکرد من خودم اسیر او شدمدر هردو عاشق به سوی معشوق رفته
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-چی شد که عاشقم شدی ؟!
+حواسم نبود !
#قرابت -
http://uupload.ir/files/pnhv_1498319843871.jpeg
طراحِ گرام! قرار نيس ابياتي ك يه لحظه تو مغزت با هم ربط داشتنو بكشي به سوالn:با حدي از شانس درست زدم
http://uupload.ir/files/pnhv_1498319843871.jpeg
طراحِ گرام! قرار نيس ابياتي ك يه لحظه تو مغزت با هم ربط داشتنو بكشي به سوالn:با حدي از شانس درست زدم
۴؟؟
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غمگين مباش
يك روز صبح از خواب برمی خيزی
ستاره ها را ازگيسوانت پايين می ريزی
ماه را درون صندوقچه ی اتاقت می گذاری...
از چشمانت رد شب را بيرون كن
امروز صبح ديگری ست
به لبهايت گلهای سرخ بزن