تست قرابت
-
@bi در تست قرابت گفته است:
منم میگم دو میشه ولی بین یک و دو شک دارم
توی یک اون عبارت ((که ما)) شاید شما رو به شک انداخته باشه که مثلا کی حالا دست پیش و زاری داره که ما بخوایم داشته باشیم اما اینجا مقایسه ای هستش یه جوری نسبت به ما در مقابل ما
زاری ازی بیش که دارد که ما داریم
(کی ازین زاری که ما داریم بیشتر داره)و توضیح آقای مهندس هم بله درسته
-
قرابت های گزینه دو معمولا خیلی سخته
حالا فردا میذارم یه تعدادیش رو ولی من که ادبیاتم ضعیفه خیلی هاشو نمیتونم بزنم -
-
banoo
ادبیات رو گذاشتم واسه 40 تو کنکور
یعنی برسه به 40 کلاهمو میندازم هوا
تا الان تو آزمون زبان فارسی رو اصلا نزدم حتی 1 دونه -
درس از این مزخرف تر ندیدم واقعا
5 تا سوال داره همش 2 تاش رو که نمیشه زد
واسه 3 تا تستش باید یه کتاب رو بخونیمReza.Tah در تست قرابت گفته است:
واسه 3 تا تستش باید یه کتاب رو بخونیمکلاً ادبیات همینجوریه . اون همه لغت فقط برای 3 تست ؟ املا به اون سختی برای 2 تست ؟ آرایه 3 تست؟
زبان فارسی واقعاً درس بیخودیه :| ولی ادبیات عجیب تراز میده .... واقعاً عجیب !!! برای همین باید هرجوری شده باهاش کنار بیاییم.پ.ن یه تاپیک هم برای زبان فارسی بزنیم اون رو هم بکشیم بالا
-
Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
واسه 3 تا تستش باید یه کتاب رو بخونیمکلاً ادبیات همینجوریه . اون همه لغت فقط برای 3 تست ؟ املا به اون سختی برای 2 تست ؟ آرایه 3 تست؟
زبان فارسی واقعاً درس بیخودیه :| ولی ادبیات عجیب تراز میده .... واقعاً عجیب !!! برای همین باید هرجوری شده باهاش کنار بیاییم.پ.ن یه تاپیک هم برای زبان فارسی بزنیم اون رو هم بکشیم بالا
تاپیک زبان فارسی رو خودتون بزنین
یعنی دیگه من تو تاپیک زدن رکورد دارم :| خودمم یادم میره گاهی -
-
کلاً ادبیات همینجوریه . اون همه لغت فقط برای 3 تست ؟ املا به اون سختی برای 2 تست ؟ آرایه 3 تست؟
شمارشی سوال میدن دل آدم خون میشه :|
زبان فارسی به نظرم 5 مبحثو جدا تاپیک بزنیم بهتره
آخه هر کدومش کلی بحث دارهشمارشی تو ادبیات یعنی رد شو
اصن ادبیاتت تووپ هم که باشه نباید تو دور اول شمارشی بزنی.
به نظرم همش یه جا باشه بهتره -
کلاً ادبیات همینجوریه . اون همه لغت فقط برای 3 تست ؟ املا به اون سختی برای 2 تست ؟ آرایه 3 تست؟
شمارشی سوال میدن دل آدم خون میشه :|
زبان فارسی به نظرم 5 مبحثو جدا تاپیک بزنیم بهتره
آخه هر کدومش کلی بحث دارهشمارشی تو ادبیات یعنی رد شو
اصن ادبیاتت تووپ هم که باشه نباید تو دور اول شمارشی بزنی.
به نظرم همش یه جا باشه بهتره -
نظراتتون راجب زبان فارسی رو خوندم !
موافقم درس خیلی مزخرفیه ! ولی باید خوند
من خیلی جالبم زبان فارسیو واس ازمونا نمیخوندم(به جز یه ازمون که خوندم) ولی میزدم و همونام غلط میشدتیک داشتم که حتما باید بزنم زبان فارسیو..!
خب بگو ادم حسابی نخوندی چرا میزنی
یبار 100 داشتم اونو شانس داشتم زبان فارسیو خونده بودم زدم 100 شد! اصن ذوق مرگ ...!البته با ویدیو های اقای راوش !!! که خیلی ازشون ممنونممنظور اینکه با فیلما میشه شک نکنید!
ولی خب دیگه بقیش که میزدم میرفت دوروبر 70...80 ..و..!!!! ابرو حیثیتم میرفت جلو دبیرا !
تازه جالب اینجا بود که ناراحتم میشدمیکی نیس بگه خب نزن !
وقتی زبان فارسی نمیخونم باید یکی سرجلسه ازمون بالاسر من باشه به زبان فارسی که میرسم بگه نزن ! که %(#ff0000)[داری اشتباه میزنی !!! ]
بهرحال ختم کلام اینکه نخوندید نزنین مثل من که بد پشیمونی میاره !نخونید و بزنید 90% %(#ff0000)[اشتباه میزنید]!! **تو ازمونا منظورمه تو کنکور که حتما نمیزنید
برا کنکور که اصلا حذف نکنید من قصد داشتم حذف کنم ولی از وقتی با الا اشنا شدم و ویدیو های اقای راوش صددرصد میخونم و اطمینان دارم که اگر کار کنم حتما میتونم تستشو بزنم ......اقای راوش عالی هستن!!! با ایشون پیش برید حتما نتیجه میگیرید!!!!
راجب لغت بگم دیدم نوشتین ! من میگم این که بعضیا حذف میکنن با تاریخ ادبیات کار اشتباهیه اگه بخونیم مطمئنیم که میزنیم و درست میشه مخصوصا اگر کسی تو قرابت مشکل داره به نظر من باید حتما رو تاریخ ادبیات و لغت و املا و بعدش زبان فارسی خوب وقت بذاره .....چون اینارو که خوب کار کنه ادم, درستیش 100 درصدیه!!!
از ما گفتن !!! -
نظراتتون راجب زبان فارسی رو خوندم !
موافقم درس خیلی مزخرفیه ! ولی باید خوند
من خیلی جالبم زبان فارسیو واس ازمونا نمیخوندم(به جز یه ازمون که خوندم) ولی میزدم و همونام غلط میشدتیک داشتم که حتما باید بزنم زبان فارسیو..!
خب بگو ادم حسابی نخوندی چرا میزنی
یبار 100 داشتم اونو شانس داشتم زبان فارسیو خونده بودم زدم 100 شد! اصن ذوق مرگ ...!البته با ویدیو های اقای راوش !!! که خیلی ازشون ممنونممنظور اینکه با فیلما میشه شک نکنید!
ولی خب دیگه بقیش که میزدم میرفت دوروبر 70...80 ..و..!!!! ابرو حیثیتم میرفت جلو دبیرا !
تازه جالب اینجا بود که ناراحتم میشدمیکی نیس بگه خب نزن !
وقتی زبان فارسی نمیخونم باید یکی سرجلسه ازمون بالاسر من باشه به زبان فارسی که میرسم بگه نزن ! که %(#ff0000)[داری اشتباه میزنی !!! ]
بهرحال ختم کلام اینکه نخوندید نزنین مثل من که بد پشیمونی میاره !نخونید و بزنید 90% %(#ff0000)[اشتباه میزنید]!! **تو ازمونا منظورمه تو کنکور که حتما نمیزنید
برا کنکور که اصلا حذف نکنید من قصد داشتم حذف کنم ولی از وقتی با الا اشنا شدم و ویدیو های اقای راوش صددرصد میخونم و اطمینان دارم که اگر کار کنم حتما میتونم تستشو بزنم ......اقای راوش عالی هستن!!! با ایشون پیش برید حتما نتیجه میگیرید!!!!
راجب لغت بگم دیدم نوشتین ! من میگم این که بعضیا حذف میکنن با تاریخ ادبیات کار اشتباهیه اگه بخونیم مطمئنیم که میزنیم و درست میشه مخصوصا اگر کسی تو قرابت مشکل داره به نظر من باید حتما رو تاریخ ادبیات و لغت و املا و بعدش زبان فارسی خوب وقت بذاره .....چون اینارو که خوب کار کنه ادم, درستیش 100 درصدیه!!!
از ما گفتن !!!