تست قرابت
-
کلاً ادبیات همینجوریه . اون همه لغت فقط برای 3 تست ؟ املا به اون سختی برای 2 تست ؟ آرایه 3 تست؟
شمارشی سوال میدن دل آدم خون میشه :|
زبان فارسی به نظرم 5 مبحثو جدا تاپیک بزنیم بهتره
آخه هر کدومش کلی بحث دارهشمارشی تو ادبیات یعنی رد شو
اصن ادبیاتت تووپ هم که باشه نباید تو دور اول شمارشی بزنی.
به نظرم همش یه جا باشه بهتره -
نظراتتون راجب زبان فارسی رو خوندم !
موافقم درس خیلی مزخرفیه ! ولی باید خوند
من خیلی جالبم زبان فارسیو واس ازمونا نمیخوندم(به جز یه ازمون که خوندم) ولی میزدم و همونام غلط میشدتیک داشتم که حتما باید بزنم زبان فارسیو..!
خب بگو ادم حسابی نخوندی چرا میزنی
یبار 100 داشتم اونو شانس داشتم زبان فارسیو خونده بودم زدم 100 شد! اصن ذوق مرگ ...!البته با ویدیو های اقای راوش !!! که خیلی ازشون ممنونممنظور اینکه با فیلما میشه شک نکنید!
ولی خب دیگه بقیش که میزدم میرفت دوروبر 70...80 ..و..!!!! ابرو حیثیتم میرفت جلو دبیرا !
تازه جالب اینجا بود که ناراحتم میشدمیکی نیس بگه خب نزن !
وقتی زبان فارسی نمیخونم باید یکی سرجلسه ازمون بالاسر من باشه به زبان فارسی که میرسم بگه نزن ! که %(#ff0000)[داری اشتباه میزنی !!! ]
بهرحال ختم کلام اینکه نخوندید نزنین مثل من که بد پشیمونی میاره !نخونید و بزنید 90% %(#ff0000)[اشتباه میزنید]!! **تو ازمونا منظورمه تو کنکور که حتما نمیزنید
برا کنکور که اصلا حذف نکنید من قصد داشتم حذف کنم ولی از وقتی با الا اشنا شدم و ویدیو های اقای راوش صددرصد میخونم و اطمینان دارم که اگر کار کنم حتما میتونم تستشو بزنم ......اقای راوش عالی هستن!!! با ایشون پیش برید حتما نتیجه میگیرید!!!!
راجب لغت بگم دیدم نوشتین ! من میگم این که بعضیا حذف میکنن با تاریخ ادبیات کار اشتباهیه اگه بخونیم مطمئنیم که میزنیم و درست میشه مخصوصا اگر کسی تو قرابت مشکل داره به نظر من باید حتما رو تاریخ ادبیات و لغت و املا و بعدش زبان فارسی خوب وقت بذاره .....چون اینارو که خوب کار کنه ادم, درستیش 100 درصدیه!!!
از ما گفتن !!! -
نظراتتون راجب زبان فارسی رو خوندم !
موافقم درس خیلی مزخرفیه ! ولی باید خوند
من خیلی جالبم زبان فارسیو واس ازمونا نمیخوندم(به جز یه ازمون که خوندم) ولی میزدم و همونام غلط میشدتیک داشتم که حتما باید بزنم زبان فارسیو..!
خب بگو ادم حسابی نخوندی چرا میزنی
یبار 100 داشتم اونو شانس داشتم زبان فارسیو خونده بودم زدم 100 شد! اصن ذوق مرگ ...!البته با ویدیو های اقای راوش !!! که خیلی ازشون ممنونممنظور اینکه با فیلما میشه شک نکنید!
ولی خب دیگه بقیش که میزدم میرفت دوروبر 70...80 ..و..!!!! ابرو حیثیتم میرفت جلو دبیرا !
تازه جالب اینجا بود که ناراحتم میشدمیکی نیس بگه خب نزن !
وقتی زبان فارسی نمیخونم باید یکی سرجلسه ازمون بالاسر من باشه به زبان فارسی که میرسم بگه نزن ! که %(#ff0000)[داری اشتباه میزنی !!! ]
بهرحال ختم کلام اینکه نخوندید نزنین مثل من که بد پشیمونی میاره !نخونید و بزنید 90% %(#ff0000)[اشتباه میزنید]!! **تو ازمونا منظورمه تو کنکور که حتما نمیزنید
برا کنکور که اصلا حذف نکنید من قصد داشتم حذف کنم ولی از وقتی با الا اشنا شدم و ویدیو های اقای راوش صددرصد میخونم و اطمینان دارم که اگر کار کنم حتما میتونم تستشو بزنم ......اقای راوش عالی هستن!!! با ایشون پیش برید حتما نتیجه میگیرید!!!!
راجب لغت بگم دیدم نوشتین ! من میگم این که بعضیا حذف میکنن با تاریخ ادبیات کار اشتباهیه اگه بخونیم مطمئنیم که میزنیم و درست میشه مخصوصا اگر کسی تو قرابت مشکل داره به نظر من باید حتما رو تاریخ ادبیات و لغت و املا و بعدش زبان فارسی خوب وقت بذاره .....چون اینارو که خوب کار کنه ادم, درستیش 100 درصدیه!!!
از ما گفتن !!! -
اقا منم برای لغت و املاء خیلی مشکل داشتم خوب میخوندم ولی زود یادم میرفت ...
ولی از وقتی کتاب رو خوندم دیگ اوکی شده....کتاب هم برای ارایه خوبه..هم لغات...هم املاء..هم تاریخ...!
البته اگه حرفه ای هم باشی میتونی وقتی متن درس رو میخونی..جملات چند جزئی..تعداد تکواژ..واژه...ترکیبات اضافی وصفی...را فک اضافه و ... اینارم تجزیه تحلیل کنی... -
Vezra
شما ادبیات70/80 بزنی آبرو حیثیتت میره جلو دبیر؟
نمودار ادبیاتم رو تو آزمون ها بذارم خجالت بکشی؟Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
Vezra
نمودار ادبیاتم رو تو آزمون ها بذارم خجالت بکشی؟اخه دبیرامون اینجورن که 87 بزنی بعدش 80 بزنی غضبناک نگات میکنن و میگن مهسا خانوم ازت توقع نداشتم.... تازه خبرش به گوش دبیرای کلاسای دیگه هم میرسه !!!دیگه خدانکنه 70 بزنی...واس همین....
همین که اینجوری گفتین خجالت کشیدم!!! -
ولی از وقتی کتاب رو خوندم دیگ اوکی شده....کتاب هم برای ارایه خوبه..هم لغات...هم املاء..هم تاریخ...!
البته اگه حرفه ای هم باشی میتونی وقتی متن درس رو میخونی..جملات چند جزئی..تعداد تکواژ..واژه...ترکیبات اضافی وصفی...را فک اضافه و ... اینارم تجزیه تحلیل کنی...Vampire_Hunter در تست قرابت گفته است:
البته اگه حرفه ای هم باشی میتونی وقتی متن درس رو میخونی..جملات چند جزئی..تعداد تکواژ..واژه...ترکیبات اضافی وصفی...را فک اضافه و ... اینارم تجزیه تحلیل کنی...درسته ولی خب اخه جواب درستشو که نداریم ادم شک میکنه !!! من شخصا حس بد میگیرم یکی از دبیرامون هم این پیشنهادو داد...من که نتونستم !!! چون جواب ندارم فک میکنم غلطه !!!
-
سلام
وقت تون بخیر آقای ادمین.
میشه اگه صلاح میدونید لطف کنید این پیام روبذارید رو کانال:سلام دوستای آلایی؛یه مطلب بود دوست داشتم باهم حلش کنیم.هرچی باشه بخاطر این گودال بزرگ کنکور همه درکنار هم جمع شدیم و الان یه خانواده شدیم.پس اگه مشگلی برای این خانواده پیش بیا باید باهم حلش کنیم.
چندوقت پیش یادم میا تو خیابون با ناراحتی داشتم باخودم فکر میکردم که برای یادگیری درسها چکار کنم.ازچه نوع خاکی برای به سر ریختن استفاده کنم.
صبحش یه سر رفتم کانون و یه سر رفتم گاج و ابوریحان و..قیمتهارو گرفتم.از نظرم قیمتها خیلی نجومی اومدن.یه کلاسش میشد ۷۰۰هزارتومن.اون یکی گفت چون شمارو یکی از شاگردای خودم معرفی کرده تخفیف هم بهت میدیم.من چون رشتم تجربی نیست مشگلم بایه کلاس حل نمیشد.
یکی دیگه بهم گفت ساعتی چهل هزارتومن زیست رو برات تضمینی کارمیکنم چون تویی ۳۰ تومن نهایتش.من نمیگم این افراد حقشون نیست ولی من درتوانم نبود.
بعدش با آلا آشنا شدم.وقتی دیدم این اساتید خوب(از اختصاصیا گرفته تا عمومی ...)زیر سقف آلا دارن صادقانه و بی ریا و رایگان این کار بزرگ رو انجام میدن. و زکات علم شون رو میدن خیلی خوشحال شدم.با خودم گفتم فکر کن اینجا همون موسسه است که اون روز رفتی فقط امروز توشون یکم انقلاب شده کلی بهت تخفیف دادن.به جا هفتصد و نهصدهزار اونروز برای هرکلاس که قراره بوده بدی حالا یه کوچولوشو اونم منب باب تشکر و هدیه و نه اینکه هزینه ی کلاس ها؛به حساب بریزی.
دوسه روز پیش دیدم تو کانال گذاشتن که امسال نمیتونیم همایش عید رو ضبط کنیم.خیلی راحت مشگل رو باما درمیون گذاشتن که به خاطر هزینه ها مقدور نیست فیلم برداری بشه.
خیلی غصم شد.اخر شب خوابم نمیبرد کلی فکر کردم دنبال راه حل.
باخودم گفتم اینم مثل تمام کارای خیر تو جامعه نیاز به خیر و پشتیبان داره.ماهم الان بزرگترین مشگل مون ازدواج وجهیزیه و....نیست الان بزرگترین مشگل مون وجود و سرپا موندن یه جایی مثل آلا که بتونیم درس بخونیم.وقتی دیدم توکانال گذاشته حتی اگه میتونید نفری هزارتومن کمک کنید گفتم چه فکر خوبیه.اگه همه باهم انجام بدیم.ی
من اگه هزارتومن بریزم پول یه حبه قند چایی یکی از اساتید بشه که بعد از کلاس خستگی درکنن ولی اگه همه باهم بریزیم شیرینی هم کنار چایی میذارن ها.
گفتم باشما درمیون بذارم.
ماهمه مون جدای از کیفیت کار الا ؛که دورهم جمع شدیم ولی با خیلی هامونم مشگل مون هزینه های سنگین بیرون بود.اما نصف پول یه چیپس رو مطمینا ته جیبا هممون هست وگرنه پول دانلود این برنامه هارو هم نباید داشته باشیم.گفتم اگه موافقید از این به بعد فکر کنیم رفتیم موسسات بیرون با ۹۹ درصد تخفیف دارن باهامون حساب میکنن.
میگن برای هر برنامه که دانلود میکنید پول یه پفک برا تشکر رو با اون کد وارد کنیم.
حالا هرکس متناسب با وضعیتش؛هرچقدر درتوانشه. الان زیر ۵ تومن بدیم مستحق زل میزنه تو چشمات که خجالت بکش...الا که گردن همه مون حق داره.
فکر کنید ۲۷هزارنفریم.اگه همه باهم دست به کار بشیم
قطره قطره جمع گردد وانگهی ....ممنون از اینکه حرفای منو خوندید.به امید روزی که من وشماهم بعدا بتونیم برای بعد از خودمون ؛بدون اینکه نگاه به دست اونا کنیم ؛کارای خوب و مفید کنیم.
بقولی آثار ما تقدم مون رو زیاد کنیم.مثل آلا. -
این پست پاک شده!
-
Vampire_Hunter در تست قرابت گفته است:
البته اگه حرفه ای هم باشی میتونی وقتی متن درس رو میخونی..جملات چند جزئی..تعداد تکواژ..واژه...ترکیبات اضافی وصفی...را فک اضافه و ... اینارم تجزیه تحلیل کنی...درسته ولی خب اخه جواب درستشو که نداریم ادم شک میکنه !!! من شخصا حس بد میگیرم یکی از دبیرامون هم این پیشنهادو داد...من که نتونستم !!! چون جواب ندارم فک میکنم غلطه !!!
Vampire_Hunter در تست قرابت گفته است:
اره ...ولی خوب شما دبیر داری میتونی تو خونه ازش بپرسی ...
ولی در کل کاره خیلی مشکلیه بله درسته ! -
Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
Vezra
نمودار ادبیاتم رو تو آزمون ها بذارم خجالت بکشی؟اخه دبیرامون اینجورن که 87 بزنی بعدش 80 بزنی غضبناک نگات میکنن و میگن مهسا خانوم ازت توقع نداشتم.... تازه خبرش به گوش دبیرای کلاسای دیگه هم میرسه !!!دیگه خدانکنه 70 بزنی...واس همین....
همین که اینجوری گفتین خجالت کشیدم!!!Reza.Tah در تست قرابت گفته است:
Vezra
همین که اینجوری گفتین خجالت کشیدم!!!
آخرین باری که یه معلم نگران نمرات من بود
اول راهنمایی بودم
اولین باری بود که معلم علوم از یه نفر میپرسید
همرو بلد بودم رفتم پا تخته قیافه معلم رو که از نزدیک دیدم اسم خودم یادم رفت
شدم5
نهایت نگرانی معلم تو این جمله بود:
امسال میندازمت برو بشین
خودتون دیگه مقایسه کنید
من دیگه حرفی ندارم -
یکی از سوالات درک ناپذیر قرابت معنایی واسه من
گزینه2 ,29 بهمنکدام گزینه با بیت زیر تناسب مفهومی دارد؟
گفت دیناری بده پنهان و خود را وارهان/گفت کار شرع کار درهم و دینار نیست
1)گوشوار خود به رشوت می دهد عرش برین/تا مگر یابد در او یک لحظه چون قندیل,بار
2)مرگ را نتوان به رشوت از سر خود دور کرد/این نهنگ جان ستان را چشم بر اسباب نیست
3)به جان دادن چو مزد از کس نگیرد/در آمرزش کجا رشوت پذیرد؟
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت است -
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت استReza.Tah در تست قرابت گفته است:
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت استگزینه 3 میشه؟
-
نمیگم فعلا جواب رو تا بقیه هم بگن نظرشون رو
میخوام ببینم چند نفر مثل خودم به این سوال فکر میکنن یا چند نفر درست جواب میدنReza.Tah
چهار میشه به نظرم،ولی چ بیت زیباییه ارزش حفظ کردن داره -
نمیگم فعلا جواب رو تا بقیه هم بگن نظرشون رو
میخوام ببینم چند نفر مثل خودم به این سوال فکر میکنن یا چند نفر درست جواب میدن -
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت استReza.Tah در تست قرابت گفته است:
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت استبین گزینه ی 3 و 4 جای شک هست
اما من میگم توی 3 یه جورایی میگه که اون (خدایی) که موقع گرفتن جونت مزدی نمیگیره موقع بخشیدنت هم رشوه نمیخواد خودش بخشنده استتوی این بیت 4 و سوال عمل رشوه گرفتنی که توی جامعه رواج داره منظوره به نظرم :|
-
4)ناخن و منقار شاهین از کجی گیرا بود/رشوت از مردم گرفتن بر کجی ها حجت استبنظر من گزینه4میشه..مفهوم هردوتا رشوه خواری در جامعه است