7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
آوند های لان دارسوال کنکور ۹۸
-
)
بچه ها مگه آوند های لان دار فقط آوند های چوبی هستن؟؟؟؟
-
-
Ilya kiani
تو کتاب نظام قدیم یکی از نوع های آوند چوبی آوند لان دار بود این تست احتمالا مال نظام قدیم هست
تو کتاب ما فقط عکسشون اومده
تو نظام قدیم لان دار و نردبانی و حلقوی و اینا اسما اوند چوبی بودن -
81Sobhan ولی داخل کتاب عکسی ک داره مشخصه فقط چوبی ها لان دارند انگار
-
Ilya kiani یعنی باید بگیم آوند های آبکش کلا لان ندارن؟؟؟..
-
Ilya kiani
نه
هر سلول زنده ای لان داره چون با سلول مجاورش ارتباط باید برقرار کنه -
Ilya kiani
حالا عکس شاید
ولی خب در صورت کلی سلول زنده هم لان داره و ه پلاسمودسم واسه برقراری ارتباط با سلول مجاور -
Ilya kiani سلام. من این مورد رو سرچ کردم و تو سایت کانون کسی نوشته بود که عناصر آوندی و آبکشی هم لان دارن، ولی خوب، محض اطمینان من اگر باز چیزی فهمیدم بهتون می گم.
این هم لینکش:
https://www.kanoon.ir/Article/267060 -
Niki Finn دیدمش مرسی ، آخه سولل کنکور ۹۸ هم هستش مال نظاگ قدیم نیست ، مبهمه لامصب
-
Ilya kiani
من عذر خواهی میکنم تو کتاب چاپ 97 هم بودش الان که کتاب قدیمی یکی از دوستان رو نگاه کردم
اسمشون بوده
الان حذف شده -
81Sobhan آها پس میشه گفت صرفا اسمش آوند لان داره و الا بقیه هم لان دارند ، آبکش ها ک حتما لان خواهند داشت
-
Ilya kiani
بله دقیقا -
81Sobhan مرسی عزیز⚘⚘⚘