ادبیات نکته و تست
-
سلام یسوال داشتم
دوره نکته و تست ادبیات موضوعی تموم شده ؟
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیام -
-
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیامParsa Amini در ادبیات نکته و تست گفته است:
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیاماستاد حسین خانی مشغول ضبط آرش ادبیات هستن
-
Parsa Amini در ادبیات نکته و تست گفته است:
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیاماستاد حسین خانی مشغول ضبط آرش ادبیات هستن
Abolfazl Sattari شما آرش ادبیات رو گرفتین؟
-
بله
حالا چطور؟ -
بله
حالا چطور؟Abolfazl Sattari چقدرش ظبط شده
-
Abolfazl Sattari چقدرش ظبط شده
29 جلسه منتشر شده
تا درسنامه املا اومده -
29 جلسه منتشر شده
تا درسنامه املا اومدهAbolfazl Sattari یسوال دیگم ازت دارم سال دوازدهم شیمی و ادبیاتتو با کدوم استاد کار کردی و پیشنهادت چیه
-
Abolfazl Sattari یسوال دیگم ازت دارم سال دوازدهم شیمی و ادبیاتتو با کدوم استاد کار کردی و پیشنهادت چیه
Abolfazl Sattari یسوال دیگم ازت دارم سال دوازدهم شیمی و ادبیاتتو با کدوم استاد کار کردی و پیشنهادت چیه
ادبیات استاد صادقی
بینظیره واقعا متن درسو زیر و رو میکنن چه از لحاظ قلمرو ادبی چه از لحاظ قلمرو فکری
شیمی هم راه ابریشم استاد پویان نظر رو استفاده کردم که اونم فوق العاده بود میتونید نظر بچه های راه-ابریشمی-ها-شیمی رو هم در این باره بپرسید -
ادبیات استاد صادقی
بینظیره واقعا متن درسو زیر و رو میکنن چه از لحاظ قلمرو ادبی چه از لحاظ قلمرو فکری
شیمی هم راه ابریشم استاد پویان نظر رو استفاده کردم که اونم فوق العاده بود میتونید نظر بچه های راه-ابریشمی-ها-شیمی رو هم در این باره بپرسیدAbolfazl Sattari وسع مالیم اونقدر خوب نیس کاش صفر تا صد دوازدهم ام پر میکرد
-
البته الان ادبیات استاد مرادی تکمیل شده و میتونید از اونم استفاده ببرید
-
Abolfazl Sattari وسع مالیم اونقدر خوب نیس کاش صفر تا صد دوازدهم ام پر میکرد
استاد صنیعی قبلا یه صفر تا صد کنکور رفتن
خود استاد پویان نظر هم برا دوازدهم صفر تا صد داشتن که به دلیل راه ابریشم و فشردگی برنامه ضبط اون ، متوقف شد (5 جلسه فقط از اون اومد)
امسال به احتمال زیاد اونو ادامه میدن -
به احتمال زیاد استاد طلوعیم ادامه صفر تا صدو برا سال جدید میرن که 19 جلسه اون منتشر شده
-
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیامParsa Amini در ادبیات نکته و تست گفته است:
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیامسلام
خیر تکمیل نشده
در مورد شیمی دوازدهم هم اگر واسه ۱۴۰۱ میخواید احتمالا استاد پویان نظر ضبط کنن که عالیه
اگر هم ضبط نکردند هم استاد صنیعی خوبه و هم استاد معینی -
سلام یسوال داشتم
چون میخام برم جزوه کپی بزنم دوره رو شروع کنم نمیخوام دیگه چند بار برم و بیامسلام
خیر تکمیل نشده
در مورد شیمی دوازدهم هم اگر واسه ۱۴۰۱ میخواید احتمالا استاد پویان نظر ضبط کنن که عالیه
اگر هم ضبط نکردند هم استاد صنیعی خوبه و هم استاد معینیابوالفضل ریسی در ادبیات نکته و تست گفته است:
سلام یسوال داشتم
خیر تکمیل نشده
اگر هم ضبط نکردند هم استاد صنیعی خوبه و هم استاد معینیاصن من به خاطر اینکه صفر تا صدای استاد طلوعیو استاد پویان نظر لغو شد راه ابریشم گرفتم
-
Parsa Amini سلام
من هم دوره های صفر تا صد استاد صنیعی را دیدم عالیه
برای ادبیات هم حتما جلسات استاد سبطی را ببینید خیلی کمن اما خیلی مفیدن -
میشه یکی توضیح بده صفت فاعلی مرکب مرخم چیه؟
-
Zahra Zh سلام
گاهی اوقات در صفت فاعلی علامت(نده ) حذف میشه که به این نوع صفت فاعلی مرکب مرخم میگن
مثل
خداوند روزی ده (در واقع این روزه دهنده بوده که نده حذف شده و به این تبدیل شده)
یا
شور انگیز(شورانگیزنده بوده که نده حذف شده .....)
خود بین...(خود بیننده بوده)
خداشناس(خدا شناسنده) ، میهن پرست(میهن پرستنده) ، نان آور(نان آورنده)، آواز خوان(آواز خواننده)..... هم مثالاشه
فکر میکنم طرز ساختشم اینجور باشه که:
اسم + بن مضارع+نده که حذف شده