آزمون های آزمایشی
-
دوستان یه سوال داشتم
اگه من بخوام تو راه ابریشم شرکت کنم، حتما باید یه آزمون آزمایشی مثل قلمچی یا گزینه دو هم شرکت کنم یا همون راه ابریشم برام کفایت میکنه؟
ممنونpeyman khosravi برای این که بفهمی سطح و رتبه تقریبی چنده باید حتما شرکت کنی اگر سال بعد میری دوازدهم یا امسال دوازدهمی
-
زهرا عزیزی 0 در آزمون های آزمایشی گفته است:
آره ،چون مشاور نیست ،چون واقعا داره با آیندت بازی میکنه
️
سلام . حالتون خوبه؟؟؟
میشه بگید فواید ازمون دادن؟؟و اصلا بدون آزمون دادن مگه کنکور میشه؟؟؟ممنونمیشممثل همیشه جواب بدین
من توضیح دادمولی دوست دارم شما بگید که برای بچه ها تثبیت بشه -
️
سلام . حالتون خوبه؟؟؟
میشه بگید فواید ازمون دادن؟؟و اصلا بدون آزمون دادن مگه کنکور میشه؟؟؟ممنونمیشممثل همیشه جواب بدین
من توضیح دادمولی دوست دارم شما بگید که برای بچه ها تثبیت بشهAbolfazl Mousavi سلام ممنونم
آزمون دادن یه مقوله خیلی مهمه
اگر از سالای قبل کنکور هم شروع بشه حتی خیلی بهتره
اگر شما آزمون بدید متوجه میشید که روشایی که تو دو هفته واسه خوندن یه درس به کار گرفتید چقدر موثر بوده و متوجه میشید بعد از آزمون روشای خودتون رو برای هفته های آینده تغییر بدید یا همون روش رو ادامه بدید
از طرفی یه سری چیزا مثل زمان بندی آزمون،سرعت عمل،نحوه آزمون دادن،تیپ تستای مختلف طراحا و غیره رو شما فقط سر جلسه آزمون میتونید تثبیت کنید و یاد بگیرید
اصلا اگر آزمون ندید متوجه نمیشید در سا رو خوب یاد گرفتید یا نه -
Abolfazl Mousavi سلام ممنونم
اگر شما آزمون بدید متوجه میشید که روشایی که تو دو هفته واسه خوندن یه درس به کار گرفتید چقدر موثر بوده و متوجه میشید بعد از آزمون روشای خودتون رو برای هفته های آینده تغییر بدید یا همون روش رو ادامه بدید
از طرفی یه سری چیزا مثل زمان بندی آزمون،سرعت عمل،نحوه آزمون دادن،تیپ تستای مختلف طراحا و غیره رو شما فقط سر جلسه آزمون میتونید تثبیت کنید و یاد بگیرید
اصلا اگر آزمون ندید متوجه نمیشید در سا رو خوب یاد گرفتید یا نهmaryam111 در آزمون های آزمایشی گفته است:
اصلا اگر آزمون ندید متوجه نمیشید در سا رو خوب یاد گرفتید یا نهسپاسگزارم
-
maryam111 در آزمون های آزمایشی گفته است:
اصلا اگر آزمون ندید متوجه نمیشید در سا رو خوب یاد گرفتید یا نهسپاسگزارم
Abolfazl Mousavi خواهش میکنم
-
️
سلام . حالتون خوبه؟؟؟
من توضیح دادمولی دوست دارم شما بگید که برای بچه ها تثبیت بشهAbolfazl Mousavi کسانی هم بودن که بدون ازمون قبول شدن
مشاور من یکی از نخبه های کشوره -
Abolfazl Mousavi کسانی هم بودن که بدون ازمون قبول شدن
مشاور من یکی از نخبه های کشورهزهرا عزیزی 0 درسته کسانی بودند که بدون آزمون قبول شدن
اما مهم اینه که کِی قبول شدن؟
یکی از آشناهای بنده ۹ سال پیش بدون اینکه ازمون آزمایشی شرکت کنه پزشکی روزانه قبول شد اما خب رقابتی که الان هست ۹ سال پیش وحتی ۵ سال پیش انقدر سنگین نبوده
الان یکی از چیزایی که میتونه شما رو جلو بندازه از بقیه و اینکه توی رقابت قرار بگیرید آزمونه .. چون تقریبا همه دارن ازش استفاده میکنن و خب کسی که ۱۴ تا آزمون قبل از کنکور اصلیش بده انگار ۱۴ بار کنکور داده و تو شرایط قرار گرفته و خب این خیلی خوبه
شااید الان هم بشه بدون هیچ آزمونی رشته تاپ آورد اما خب خیلی نادره
اگر رتبه های برتر کنکور رو ک رشته های تاپ قبول شدن رو بررسی کنید میبینید که سالهای گذشته ممکن بود یه نفر از یه روستا که امکانات کمی داره بیاد رتبه تک رقمی بیاره اما الان ...
متاسفانه چیزی هست که مافیای کنکور باعثش شده و همین هم موجب میشه عدالت آموزشی برقرار نشه
البته اینم درنظر بگیرید که همه شبیه هم نیستن شاید بشه بدون آزمون هم رتبه خوبی آورد
️
من با توجه به تجربه ای که بدست آوردم از کنکورم میگم حداقل واسه جمع بندی آزمون رو فراموش نکنید
موفق باشید -
مشاور من یکی از نخبه های کشورهزهرا عزیزی 0 در آزمون های آزمایشی گفته است:
مشاور من یکی از نخبه های کشورهمن تلاشم رو کردم و مزاحم maryam111 هم شدم ،ولی حالا دیگه با خودته
ریسک نکن ، ارزش نداره
مشاور شما گفت نرو ، با ویژگی های خودش گفت و قطعا بابت نرفتن ایشون در آزمون ها قطعا قطعا قطعا مشکلات زیادی براشون پیش اومد
مشاور من هم مشاور قلم چی هست ،نخبه هم نیست ،مشاور خیلی خیلی ساده
موفق و موید باشید۰
-
زهرا عزیزی 0 درسته کسانی بودند که بدون آزمون قبول شدن
یکی از آشناهای بنده ۹ سال پیش بدون اینکه ازمون آزمایشی شرکت کنه پزشکی روزانه قبول شد اما خب رقابتی که الان هست ۹ سال پیش وحتی ۵ سال پیش انقدر سنگین نبوده
الان یکی از چیزایی که میتونه شما رو جلو بندازه از بقیه و اینکه توی رقابت قرار بگیرید آزمونه .. چون تقریبا همه دارن ازش استفاده میکنن و خب کسی که ۱۴ تا آزمون قبل از کنکور اصلیش بده انگار ۱۴ بار کنکور داده و تو شرایط قرار گرفته و خب این خیلی خوبه
اگر رتبه های برتر کنکور رو ک رشته های تاپ قبول شدن رو بررسی کنید میبینید که سالهای گذشته ممکن بود یه نفر از یه روستا که امکانات کمی داره بیاد رتبه تک رقمی بیاره اما الان ...
متاسفانه چیزی هست که مافیای کنکور باعثش شده و همین هم موجب میشه عدالت آموزشی برقرار نشه
البته اینم درنظر بگیرید که همه شبیه هم نیستن شاید بشه بدون آزمون هم رتبه خوبی آورد
️
من با توجه به تجربه ای که بدست آوردم از کنکورم میگم حداقل واسه جمع بندی آزمون رو فراموش نکنید
موفق باشیدmaryam111 در آزمون های آزمایشی گفته است:
زهرا عزیزی 0 درسته کسانی بودند که بدون آزمون قبول شدن
️
موفق باشیداحسنت
-
دوستان یه سوال داشتم
اگه من بخوام تو راه ابریشم شرکت کنم، حتما باید یه آزمون آزمایشی مثل قلمچی یا گزینه دو هم شرکت کنم یا همون راه ابریشم برام کفایت میکنه؟
ممنونpeyman khosravi در آزمون های آزمایشی گفته است:
دوستان یه سوال داشتم
ممنوندرباره راه ابریشم اطلاعلاتی ندارم. استفاده نکردم و نه رد میکنم و نه پیشنهاد میدم. با دوستان صحبت کنید راهنماییتون میکنن
اما درباره آزمون های آزمایشی
یه سری حرف های کلیشه ای هست که همیشه گفتن خوبه خودتو هر از چند گاهی با آزمون بسنجی و فلان موسسه آزمون آزمایشی استاندارد تری نسبت به بقیه داره و رمز قبولی همین آزمون هاست و...
خیلیا بودن که شرکت کردن تو این آزمون ها و نتیجه گرفتن. خیلیا هم بودن که شرکت کردن و نتیجه نگرفتن
به نظرم بهترین راهکار اینه شما با چند تا از اطرافیان و آشنایان که تو کنکور موفق بودن (مثل بچه های همین انجمن، فامیل یا دوستی که تو کنکور با رتبه تاپ رشته خوب قبول شده، مشاوری که گرفتی و...) مشورت کنی و از الان برنامه این یک سالی که داره میاد رو بچینی. اگه برنامه ریزی که خودت واسه خودت چیدی به آزمون خورد، خب تو آزمون شرکت کن، وگرنه که میتونی آزمون ها رو رایگان دانلود کنی و هر وقت دلت خواست بزنی