درس نامه و فیلم ریاضی
-
سلام دوستان ... تجربی نظام قدیم درس خوندم و ریاضی رو فراموش کردم بخاطر همین درسنامه میخوندم تا یادم بیان ...با کتاب خیلی سبز جلو میرفتم اما الان متوجه شدم که اصلا چیزی رو یاد نگرفتم ... تو این بازه زمانی اگه فیلم های صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) مهدی امینی راد رو ببینم میتونم تو کنکور درصد بالایی بزنم اصلا فایده ای داره دیدن فیلم ها؟
برنامم اینه روزی سه تا فیلم ببینم بعد برم تست های سراسریشونو کار کنم .. توروخدا راهنماییم کنین کلافه شدم
-
سلام دوستان ... تجربی نظام قدیم درس خوندم و ریاضی رو فراموش کردم بخاطر همین درسنامه میخوندم تا یادم بیان ...با کتاب خیلی سبز جلو میرفتم اما الان متوجه شدم که اصلا چیزی رو یاد نگرفتم ... تو این بازه زمانی اگه فیلم های صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) مهدی امینی راد رو ببینم میتونم تو کنکور درصد بالایی بزنم اصلا فایده ای داره دیدن فیلم ها؟
برنامم اینه روزی سه تا فیلم ببینم بعد برم تست های سراسریشونو کار کنم .. توروخدا راهنماییم کنین کلافه شدم
-
-
النا رشنوی
گروه های مرتبط رو منشن کردم که سوالت زودتر جواب داده بشه. -
النا رشنوی
گروه های مرتبط رو منشن کردم که سوالت زودتر جواب داده بشه.سارا M 0
مرسی -
سارا M 0
مرسیالنا رشنوی
خواهش میکنم. -
النا رشنوی سلام بنظرم ریاضی آقای ثابتی رو ببینین سرعتشون بالاتره سریعتر میتونید کامل یاد بگیرید
-
النا رشنوی سلام بنظرم ریاضی آقای ثابتی رو ببینین سرعتشون بالاتره سریعتر میتونید کامل یاد بگیرید
Mahdi H
سلام مرسی از نظرتون.. استاد ثابتی رو اشنایی نداشتم باهاشون . تدریسشون کامله ینی اگه فیلماشو ببینم میتونم مطمئن باشم مباحثو یاد گرفتم از پایه؟چون من متاسفانه یه فراموشی گسترده داشتم و دقیقا هیچی یادم نیست هر چقدرم خوندم تاالان بی فایده بوده -
Mahdi H
الان رفتم بررسی کردم فیلماشونو فک میکنم با استاد امینی راد راحت تر باشم برای یادگیری بازم تشکر بابت کمکتون -
Mahdi H
سلام مرسی از نظرتون.. استاد ثابتی رو اشنایی نداشتم باهاشون . تدریسشون کامله ینی اگه فیلماشو ببینم میتونم مطمئن باشم مباحثو یاد گرفتم از پایه؟چون من متاسفانه یه فراموشی گسترده داشتم و دقیقا هیچی یادم نیست هر چقدرم خوندم تاالان بی فایده بودهالنا رشنوی خواهش میکنم
من خودم نظام جدیدم ولی هیچی از ریاضی بلد نبودم ، فیلمای ایشونو دیدم خیلی خوب بود
کامل کامله فیلماشون ( البته برای اینکه کامل یاد بگیرین تست هم زیاد باید بزنین چون فقط فیلم دیدن و درس خوندن کافی نیست ) -
Mahdi H
الان رفتم بررسی کردم فیلماشونو فک میکنم با استاد امینی راد راحت تر باشم برای یادگیری بازم تشکر بابت کمکتونالنا رشنوی بله با هرکسی راحت تری باید ببینی
خواهش میکنم من فقط نظرمو گفتم -
النا رشنوی بله با هرکسی راحت تری باید ببینی
خواهش میکنم من فقط نظرمو گفتم -
النا رشنوی سلام،اگه امسال کنکور میدید پیشنهاد من تهیه همایش آرشه
-
النا رشنوی سلام،اگه امسال کنکور میدید پیشنهاد من تهیه همایش آرشه
@elham650
فک نمیکنم امکان تهیشو داشته باشم تشکر -
@elham650
فک نمیکنم امکان تهیشو داشته باشم تشکرالنا رشنوی خواهش میکنم