دانشمندان ژنتیکی - ایوری
-
منم 16 سال پس از گریفیت جون
بالاخره فهمیدم عامل وراثت (ماده وراثتی) نوکلئوئیک اسیدهمنم 3 تا آزمایش کردم
که باید بلد باشید -
اولیش با من
خوب تو ازمایش اول اومدید باکتری رو کشتید بعد عصاره اش گرفتید ریختید تو لوله
بعد اومدید آنزیم پروتئاز برداشتید ریختید تو عصاره
بعد که مطمئن شدید همه ی pro.هاش از بین رفتن
اومدید ریختیدش تو محیط کشت باکتری بدون کپسولو در کمال ناباوری دیدید که عه ترنسفورماسیون رخ داد و خیلی خوشحال فهمید که Pro. عامل انتقال صفت نیست
و تامام
-
کسی نیست ؟
خودم بنویسم ؟ -
ایوری و دوستانش 3 آزمایش انجام دادن
1 . زدن پروتیئن های عصاره باکتری پوشینه دار کشته شده رو به فنا دادن بعد زدنش به محیط کشت باکتری بدون پوشینه دیدن انتقال صفت صورت میگیره = نتیحه پروتئین ماده وراثتی نیست
2 .اومدن اون عصاره رو سانتریفیوژ کردن و هر یک از مولکول آلی رو به ی محیط کشت زدن = دیدن فقط محیطی که حاوی نوکلئیک اسید هست انتقال صفت صورت میگیگره
3. واس اینکه دانشمندا باور کنن این سری اومدن همینطوری کیلیویی عصاره رو کردن به 4 بخش و به هر کدوم آنزیم تجزیه کننده ی مولکول آلی زدن = نتیجه : فقط در بخشی که نوکلئیک اسید رو تجزیه کرده بودن انتقال صفت صورت نگرفت
بنده خدا ی مرحله دیگه هم انجام داد ولی کتاب نگفته -
که باید بلد باشیدسلام آقای ایوری ارادت داریم.
کار سخت قانع مردن دانشمندان یک دنده بر عهده شما و همکاران سختکوشتون بود.
شما در دو مرحله خودتون اطمینان پیداکردید و در مرحله سوم برای دانشمندان تبیین کردید که پروتئین ماده وراثنی نیست و DNA ماده وراثتی اصلی است!
%(#ff0000)[در مرحله اول همه پروتئین های عصاره باکتری کپسول دار کشته شده را تحزیه کردید و سپس باکتری بدون پوشینه را در این محیط کشت قرار دادید و دیدید که انتقال صورت گرفت]
%(#0010f0)[سپس برای فهمیدن اینکه بالاخره این انتقال کار کیه!!! عصاره را داخل سانتریفیوژ به 4 بخش تقسیم کرده و مشاهده کردید انتقال تنها در بخش نوکلئیک اسید صورت گرفت]
برای اینکه دانشمندان را قانع کنید عصاره را به 4 بخش تقسیم کردید و در هر بخش یک مولکول زیستی را تماما تخریب کردید..... انتقال فقط در ظرفی انجام نشد که DNA آن تخریب شده بود.
بالاخره جامعه دانشمندان را قانع کردید.
خدا بیامرزتتون
ببخشید طول کشید بنویسم!!
میدونم شما نوبل نگرفتیبا اینکه باید میگرفتی به نظرم...
-
که باید بلد باشیدmehranmirzaei در دانشمندان ژنتیکی - ایوری گفته است:
که باید بلد باشیددوست عزیز شایعه نکن ایوری منم
اگه شما ایوری بودی لاقل ازمایشای خودتو میدونستی
پس بزار یادت بدم دفه دیگه رفتی جایی ضایه نشی
من 16 سال بعد از دیدن ازمایشات داش گریفیت
چندتا از دوستا وهمکارامو صدا زدم و شروع به ازمایش کردیم:
اول چند تا باکتری کپسول دار اوردیم وباگرما کشتیمشون بعد ازشون یه عصاره استخراج کردیم ، انزیم پروتاز بهشون اضافه کردیم و و اومدیم اونو به محیط کشت باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم دیدیم که انتقال صفت صورت نمیگیره پس میتونستیم نتیجه بگیریم که پروتئین ماده وراثتی نیست
ایاازمایش دیگه طراحی کردیم و اومدیم عصاره استخراج شده از باکتری کشته شده پوشیده دارو توی سانتریفیوژ قرار دادیم و با سرعت بالا اون رو چرخوندیم بعد از این اینکه مواد به صورت لایه لایه جدا شدن اومدیم به هر یک از این لایه ها رو به محیط کشت باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم انتقال صفت فقط با لایحه انجام شد که در آن دنا وجود داشت
اون موقع هیچ که حرفمو باور نکرد چون تو اون زمان پروتئین را خیلی قبول داشتم برای همین من و همکارم ی آزمایش دیگه طراحی کردیم که بقیه بفهمون این آزمایش اینجوری بود که عصاره باکتریهای پوشینه دار را استخراج کردیم به چهار قسمت تقسیم چهار قسمت تقسیم کرد و هر کدوم از قسمت ها آنزیم تخریب کننده یک گروه از مواد آلی را اضافه کردیم و دوباره هر کدام از این قسمت ها را به محیط کشت حاوی باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم بعد از یک مدت که گذاشتیم انتقال صفت صورت بگیره دیدیم که تو همه اونا انتقال صورت گرفت به جز ظرفی که آنزیم تخریب کننده دنا توش نبود این طوری بود که همه فهمیدند -
mehranmirzaei در دانشمندان ژنتیکی - ایوری گفته است:
اول چند تا باکتری کپسول دار اوردیم وباگرما کشتیمشون بعد ازشون یه عصاره استخراج کردیم ، انزیم پروتاز بهشون اضافه کردیم و و اومدیم اونو به محیط کشت باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم دیدیم که انتقال صفت صورت نمیگیره پس میتونستیم نتیجه بگیریم که پروتئین ماده وراثتی نیست
ایاازمایش دیگه طراحی کردیم و اومدیم عصاره استخراج شده از باکتری کشته شده پوشیده دارو توی سانتریفیوژ قرار دادیم و با سرعت بالا اون رو چرخوندیم بعد از این اینکه مواد به صورت لایه لایه جدا شدن اومدیم به هر یک از این لایه ها رو به محیط کشت باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم انتقال صفت فقط با لایحه انجام شد که در آن دنا وجود داشت
اون موقع هیچ که حرفمو باور نکرد چون تو اون زمان پروتئین را خیلی قبول داشتم برای همین من و همکارم ی آزمایش دیگه طراحی کردیم که بقیه بفهمون این آزمایش اینجوری بود که عصاره باکتریهای پوشینه دار را استخراج کردیم به چهار قسمت تقسیم چهار قسمت تقسیم کرد و هر کدوم از قسمت ها آنزیم تخریب کننده یک گروه از مواد آلی را اضافه کردیم و دوباره هر کدام از این قسمت ها را به محیط کشت حاوی باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم بعد از یک مدت که گذاشتیم انتقال صفت صورت بگیره دیدیم که تو همه اونا انتقال صورت گرفت به جز ظرفی که آنزیم تخریب کننده دنا توش نبود این طوری بود که همه فهمیدند@سجاد-ذوالفقاری در دانشمندان ژنتیکی - ایوری گفته است:
اون موقع هیچ که حرفمو باور نکرد چون تو اون زمان پروتئین را خیلی قبول داشتم برای همین من و همکارم ی آزمایش دیگه طراحی کردیم که بقیه بفهمون این آزمایش اینجوری بود که عصاره باکتریهای پوشینه دار را استخراج کردیم به چهار قسمت تقسیم چهار قسمت تقسیم کرد و هر کدوم از قسمت ها آنزیم تخریب کننده یک گروه از مواد آلی را اضافه کردیم و دوباره هر کدام از این قسمت ها را به محیط کشت حاوی باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم بعد از یک مدت که گذاشتیم انتقال صفت صورت بگیره دیدیم که تو همه اونا انتقال صورت گرفت به جز ظرفی که آنزیم تخریب کننده دنا توش نبود این طوری بود که همه فهمیدندمرسی سجاااااادد
-
@سجاد-ذوالفقاری در دانشمندان ژنتیکی - ایوری گفته است:
اون موقع هیچ که حرفمو باور نکرد چون تو اون زمان پروتئین را خیلی قبول داشتم برای همین من و همکارم ی آزمایش دیگه طراحی کردیم که بقیه بفهمون این آزمایش اینجوری بود که عصاره باکتریهای پوشینه دار را استخراج کردیم به چهار قسمت تقسیم چهار قسمت تقسیم کرد و هر کدوم از قسمت ها آنزیم تخریب کننده یک گروه از مواد آلی را اضافه کردیم و دوباره هر کدام از این قسمت ها را به محیط کشت حاوی باکتری فاقد پوشینه اضافه کردیم بعد از یک مدت که گذاشتیم انتقال صفت صورت بگیره دیدیم که تو همه اونا انتقال صورت گرفت به جز ظرفی که آنزیم تخریب کننده دنا توش نبود این طوری بود که همه فهمیدندمرسی سجاااااادد
mehranmirzaei
خواهش میکنم
اولین جلسه ای بود درکنارتون بودم خیلی خوش گذشت -
mehranmirzaei
خواهش میکنم
اولین جلسه ای بود درکنارتون بودم خیلی خوش گذشت@سجاد-ذوالفقاری در دانشمندان ژنتیکی - ایوری گفته است:
mehranmirzaei
خواهش میکنم
اولین جلسه ای بود درکنارتون بودم خیلی خوش گذشتبه ما هم در کنار تو خوش گذشت