فتوسنتز
-
سلام استاد🌸
این گزاره رو ببینید
همه گیاهانی ک در دما و نور زیاد فرایند فتوسنتز را متوقف میکنند قطعا میتواند تولید ATP در غیاب O2 بپردازدمشکلم اینجاست ک مگه گیاهی هست که فتو رو کاملا متوقف کنه ؟
من انگار یادمه قبلا توی گیاهان c3 خونده بودم ک با اینکه تنفس نوری غلبه داره اما فتو قطع نمیشه بلکه کاهش میابه
این چجوریاس؟
ممنونم🌸
mehranmirzaei -
سلام استاد🌸
این گزاره رو ببینید
همه گیاهانی ک در دما و نور زیاد فرایند فتوسنتز را متوقف میکنند قطعا میتواند تولید ATP در غیاب O2 بپردازدمشکلم اینجاست ک مگه گیاهی هست که فتو رو کاملا متوقف کنه ؟
من انگار یادمه قبلا توی گیاهان c3 خونده بودم ک با اینکه تنفس نوری غلبه داره اما فتو قطع نمیشه بلکه کاهش میابه
این چجوریاس؟
ممنونم🌸
mehranmirzaei@sara-haghighatrad در فتوسنتز گفته است:
سلام استاد🌸
این گزاره رو ببینید
این چجوریاس؟
ممنونم🌸
mehranmirzaeiسلام سارا جان
حق با شماست
ولی مجبوریم تو این گزاره طبق نظر طراح از بین C3 -C4-CAM یکیشو انتخاب کنیم
که C3 رو میگیریم
و حالا بقیش که اصلا ربطی به فتوسنتز نداره (در مورد قندکافته) -
@sara-haghighatrad در فتوسنتز گفته است:
سلام استاد🌸
این گزاره رو ببینید
این چجوریاس؟
ممنونم🌸
mehranmirzaeiسلام سارا جان
حق با شماست
ولی مجبوریم تو این گزاره طبق نظر طراح از بین C3 -C4-CAM یکیشو انتخاب کنیم
که C3 رو میگیریم
و حالا بقیش که اصلا ربطی به فتوسنتز نداره (در مورد قندکافته)mehranmirzaei ممنونم🌸