IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
رویان
-
سلام.به نظر من صحیح هست.
-
@kosar-mottaghi
سلام
به نظر من غلطه چون یه مدت طول میکشه برای میتوز دادن و رشد رویان
یعنی یه دوره خفتگی داره که این جا گفته پس از تشکیل که فکر میکنم غلط باشه -
سلام.به نظر من صحیح هست.
گفته اشتباهه
احمد قادری در رویان گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام
به نظر من غلطه چون یه مدت طول میکشه برای میتوز دادن و رشد رویان
یعنی یه دوره خفتگی داره که این جا گفته پس از تشکیل که فکر میکنم غلط باشهبله غلطه ولی دلیلشو با شکل کتاب گفته واینکه توده قلبی در نهایت لپه هارو تشکیل میده درحالیکه
ذرت تک لپه ای -
@kosar-mottaghi
بله اینم هست
به این توجه نکرده بودم مرسی -
در متن کتاب گفته شده که لپه بخشی از رویان است و در کل اون یاختهی کوچکتری که در اثر تقسیم سیتوکینز نابرابر بوجود میاد منشا رویان هست.حالا هر بلایی هم که سرش بیاد بازهم رویان هست!
من که هنوز با استدلالی که ارائه کردید قانع نشدم -
احمد قادری والا سوالم اینجاس که نگفته که در نهایت لپه تشکیل میده
گفته توده قلبی تشکیل میده
واینکه پس در تک لپه ای ها توده قلبی نداریم
پس چی داریم -
@kosar-mottaghi فکر کنم با توجه به ساختارشون رویان در مراحل تشکیل شکل قلبی به خودش نگیره.راستش من در چند کتاب هم من جمله سولومون و کپمبل و دانش زیستشناسی و سیستماتیک گیاهی()هم که گشتم تصویر تشکیل رویان تکلپهای رو ندیدم!!