همین جوری
-
سلام بچه ها، یه سوال، نمیدونم چرا زیاد دست و دلم به درس خوندن نمیره، خودمم نمیدونم باید چیکار کنم هدفم دارم ولی الانا پشتکارم کم شده، میشه راهکار بدین🙁
دانشجو شریف دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام بچه ها، یه سوال، نمیدونم چرا زیاد دست و دلم به درس خوندن نمیره، خودمم نمیدونم باید چیکار کنم هدفم دارم ولی الانا پشتکارم کم شده، میشه راهکار بدین🙁
دانشجو شریف دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء همیارمهدیه صرامی
سلام هنوز هدفت رو خیلی دوست داری؟ یا خیلی دنبالش هستی؟چون خیلی ها دارن اما زیاد براشون پر رنگ نیست انگاری انگیزه نمیده
اگر مشکلن اینه سعی کن به هدفت فکر کنید به اینکه موفق شدی و با خودت حرف بزن که الان نکنی دیگه کی بکنی و نتیجه تلاش نکردنت چیه
یا اینکه اگر خسته ای حتما استراحت کن و تو استراحتت کارهایی که دوست داری رو انجام بده برنامه ریزی بکن هدف های کوچیک تو برنامه ات بزار یا حتی جایزه مانند(جایزه حالا نیاز نیست خیلی بزرگ باشه یه فیلم هم خوبه) یا اینکه نشد حتما با درس مورد علاقه ات شروع کن اونی که واقعا ازش لذت میبری چند ساعتی روش وقت بزار تا ذهنت آماده درس های دیگه بشه
این کارایی که من میکنم -
دانشجو شریف دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء همیارمهدیه صرامی
سلام
منم گاهی همینطوری میشم....
شاید چیزی ک میگم عجیب باشه... ولی من اینجوری نیستم......که بگم استراحت کنم ک بهاصطلاح ریکاوری بشم...بعد دوباره ادامه بدم.
چون خودم رو می شناسم...میدونم کلی هم استراحت کنم.....خوب ک نمیشم هیچ...بدتر هم خسته میشم!
چون معمولا من جسمم خسته نیست...یعنی اینجوری نیست ک بگم اره خسته شدم یکم استراحت کنم...
من بیشتر اوقات خودم باعث و بانی خسته شدن خودمم....روح خودم رو خسته میکنم🙂(من حتی دلایلم رو هم نوشتم....خیلیییی بهم کمک میکنه...اینکه بدونم چرا اصلا باید درس بخونم؟ چرا باید گاهی خودم رو تغییر بدم؟)
و چون خودم رو می شناسم.... هر طور شده... باز هم ادامه میدم! دوباره طبق برنامه خودم ادامه میدم....شاید عجیب باشه ولی اصلا حالم خیلی خوب میشه! استراحت کردن من... همون حس خوبیه که آخر شبا از اجرای برنامه خودم بدست میارم...همون احساس رضایت!
ببین خستگی هرکس فرق داره... الان خستگیت از چه لحاظه؟ جسمی دیگه کشش نداری؟ ک خب باید دلایلش رو پیدا کنی..و چون جسمت خسته شده یکم بیشتر به خودت استراحت بدی.
ی پیشنهادی برات دارم... روی ی برگه بیا دلایلی ک باید جا نزنی رو بنویس... یا اینکه اصلا چرا باید تلاش کنی؟
من یکی از مهمترین دلایلی ک برای خودم داشتم...این بود که نمیخوام زحماتی ک تا الان کشیدم به باد بره.
اینکه میگی پشتکارت کمتر شده...خوب و دقیق فکر کن ببین عواملش چیه؟ بعد راه حل هر
کدوم رو هم بنویس. به نظرم این بهترین کاریه ک میتونی انجام بدی تا خودت به خودت کمک کنی..چون با همه چیز و شرایط خودت آشنایی.
اینکه آدم گاهی اینطوری میشه...کاملا طبیعیه... همه ادما اینجوری میشن ۱۰۰ درصد..ولی چیزی ک مهمه اینه که چجوری هر کدوم از ماها بهش پاسخ میدیم؟؟!
این میشه تفاوتمون!
موفق باشی(((: -
پیشنهادای خیلی خوبی بود💓💓💓💖💖💖💖💖
مرسییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍