قرابت
-
-
تجربیا
هیچ کی نبود ؟ -
تجربیا
هیچ کی نبود ؟دریا دریایی میخواستی 100 تا بزاری برا ما؟
-
تجربیا
هیچ کی نبود ؟دریا دریایی کدوم رو بخونم؟
-
1198
و 1140
همش دو تاست -
دریا دریایی سلام
سوال 1198 بنظر من 3 مورد الف و ج و د
سوال 1140 بنظرم گزینه 4 -
دریا دریایی سلام
سوال 1140 بنظرم گزینه 4دریا دریایی سلام
سوال 1140 بنظرم گزینه 4نه منم سه گرفتم ولی خو این چهار تا گرفته
ه رو هم که دورش خط کشیدم گرفته
۱۱۴۰ هم که درسته
توضیحش میدی -
دریا دریایی سلام
سوال 1140 بنظرم گزینه 4نه منم سه گرفتم ولی خو این چهار تا گرفته
ه رو هم که دورش خط کشیدم گرفته
۱۱۴۰ هم که درسته
توضیحش میدیدریا دریایی سلام
سوال اول چون گفته ارتباط معنایی بیشتر بنظرم مورد اخر نمیشه .سوال دوم : صورت سوال درباره : جاودانگی عشق . ایثارگری عاشق و کرامت بخشی عشق به عاشق هست که گزینه 4 میگه اگر عاشق نباشم مرده ام که تناسب نداره .
-
دریا دریایی سلام
سوال اول چون گفته ارتباط معنایی بیشتر بنظرم مورد اخر نمیشه .سوال دوم : صورت سوال درباره : جاودانگی عشق . ایثارگری عاشق و کرامت بخشی عشق به عاشق هست که گزینه 4 میگه اگر عاشق نباشم مرده ام که تناسب نداره .
شهیده sh
گزینه ی یکش رو میتونی برام معنی کنی؟ -
شهیده sh
گزینه ی یکش رو میتونی برام معنی کنی؟دریا دریایی سلام
منظور گزینه 1 : هر چیزی و هر کسی با به دست آوردن عشق و عاشق شدن , کرامت والایی رو بدست میاره ( توی گزینه : هر ذره و شیء با عاشق شدن عظمت خورشید رو بدست میاره و قطره با عاشق شدن به مقام دریا میرسه ) -
دریا دریایی سلام
منظور گزینه 1 : هر چیزی و هر کسی با به دست آوردن عشق و عاشق شدن , کرامت والایی رو بدست میاره ( توی گزینه : هر ذره و شیء با عاشق شدن عظمت خورشید رو بدست میاره و قطره با عاشق شدن به مقام دریا میرسه )دریا دریایی سلام
منظور گزینه 1 : هر چیزی و هر کسی با به دست آوردن عشق و عاشق شدن , کرامت والایی رو بدست میاره ( توی گزینه : هر ذره و شیء با عاشق شدن عظمت خورشید رو بدست میاره و قطره با عاشق شدن به مقام دریا میرسه )مرسی عزیزم
-
دریا دریایی سلام
منظور گزینه 1 : هر چیزی و هر کسی با به دست آوردن عشق و عاشق شدن , کرامت والایی رو بدست میاره ( توی گزینه : هر ذره و شیء با عاشق شدن عظمت خورشید رو بدست میاره و قطره با عاشق شدن به مقام دریا میرسه )مرسی عزیزم
دریا دریایی خواهش میکنم