سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
آبی قلم چی یا مبتکران
-
سلام دوستان
برای زبان انگلیسی من زبان جامع آبی قلم چی دارم و کتاب جامع مبتکران که تستاش کم هست ،مثلا برای یک فصل شاید در کتاب جامع اون ۴۰ سوال باشه ،ولی خب برای دوازدهم سوالاش زیاده الان در این شرایط به نظرتون از کدام کتاب استفاده کنم ؟؟؟آیا آبی قلم چی تستاش خوبه؟؟؟
-
-
Abolfazl Mousavi من از قلم چی آبی استفاده نکردم تا حالا ولی مبتکران و دارم خیلی خوبه از خیلیا ام شنیدم ک برای کنکورشون از این کتاب راضی بودن حالا باز بیشتر تحقیق کنید تا انتخاب درستی داشته باشید
-
@masoumeh-shokrollahi در آبی قلم چی یا مبتکران گفته است:
Abolfazl Mousavi من از قلم چی آبی استفاده نکردم تا حالا ولی مبتکران و دارم خیلی خوبه از خیلیا ام شنیدم ک برای کنکورشون از این کتاب راضی بودن حالا باز بیشتر تحقیق کنید تا انتخاب درستی داشته باشید
یعنی منظورتون مبتکران جامع است؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi در آبی قلم چی یا مبتکران گفته است:
سلام دوستان
برای زبان انگلیسی من زبان جامع آبی قلم چی دارم و کتاب جامع مبتکران که تستاش کم هست ،مثلا برای یک فصل شاید در کتاب جامع اون ۴۰ سوال باشه ،ولی خب برای دوازدهم سوالاش زیاده الان در این شرایط به نظرتون از کدام کتاب استفاده کنم ؟؟؟آیا آبی قلم چی تستاش خوبه؟؟؟
-
سلام وقتتون بخیر
من مبتکران شهاب اناری رو ترجیح میدم به نظرم تستاش کافیه اما اگر تست کم آوردید و میخواستید بیشتر بزنید میتونید از کتاب آبی کانون استفاده کنید هرچند فکر میکنم سطحش از تستای شهاب اناری پایین تر باشه
آبی کانون رو داشتم زیست و ریاضیش رو اما اصلا کنکوری نیست و صرفا برای آزمون ها خوبه و یادگیری مقدماتی
نمیدونم شاید الان سطحش تغییر کرده باشه ولی بازم مطمئنم به شهاب اناری نمیرسه -
Abolfazl Mousavi سلام
مبتکران شهاب اناری از نظر تست و درس نامه که اوکیه...به نظرم اونو کارکنید
آبی قلم چی هم که فقط تستاش سطحش خوبه درسنامشو خبر ندارم -
maryam111 در آبی قلم چی یا مبتکران گفته است:
سلام وقتتون بخیر
من مبتکران شهاب اناری رو ترجیح میدم به نظرم تستاش کافیه اما اگر تست کم آوردید و میخواستید بیشتر بزنید میتونید از کتاب آبی کانون استفاده کنید هرچند فکر میکنم سطحش از تستای شهاب اناری پایین تر باشه
آبی کانون رو داشتم زیست و ریاضیش رو اما اصلا کنکوری نیست و صرفا برای آزمون ها خوبه و یادگیری مقدماتی
نمیدونم شاید الان سطحش تغییر کرده باشه ولی بازم مطمئنم به شهاب اناری نمیرسهمنظورتون کتاب جامع است؟؟؟
و ایا جزوه زبان رو بنویسم یا همون درسنامه مبتکران رو بخونم و نیازی به وقت گذاشتن نیست؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi بله من از جامع استفاده میکنم اگ میخواید کنکور زبانم بدید از زبان تخصصی مبتکران استفاده کنید اگ ن ک همون جامع
-
سلام وقتتون بخیر
نمیدونم شاید الان سطحش تغییر کرده باشه ولی بازم مطمئنم به شهاب اناری نمیرسهمنظورتون کتاب جامع است؟؟؟
و ایا جزوه زبان رو بنویسم یا همون درسنامه مبتکران رو بخونم و نیازی به وقت گذاشتن نیست؟؟؟
چون کتاب جامع اون تستاش خیلی کمه
-
سلام وقتتون بخیر
بله جامع مبتکران شهاب اناری
عکس کتابتون رو بفرستید ببینم همونه یا نه
نه نیازی ب جزوه نویسی نیست تو درسنامه هم کامل توضیح داده همه چی رو هم آخرش یه جمع بندی ازش آورده -
سلام وقتتون بخیر
بله جامع مبتکران شهاب اناری
عکس کتابتون رو بفرستید ببینم همونه یا نه
نه نیازی ب جزوه نویسی نیست تو درسنامه هم کامل توضیح داده همه چی رو هم آخرش یه جمع بندی ازش آورده
نظرتون چیه درسنامه مبتکران رو مطالعه کنم و بعدش تستای کتاب آبی رو بزنم؟؟؟ -
Abolfazl Mousavi آره همین کتابه
خودتون سطح خودتون رو بهتر میدونید
ولی در هر صورت از تستا و نکته های مبتکران غافل نشید
هردو کتاب رو بزنید با الویتی که خودتون راحت ترید -
هردو کتاب رو بزنید با الویتی که خودتون راحت تریداخه میگن دو منبع نداشته باشید
-
هردو کتاب رو بزنید با الویتی که خودتون راحت تریداخه میگن دو منبع نداشته باشید
دو منبع نداشته باشید واسه وقتیه که شما دوتا منبع رو همزمان دارید میزنید
اما وقتی شما تستای کتاب آبی رو کامل یادگرفتید و دیگه کاری باهاش ندارید هیچ مشکلی نداره که برید سراغ منبع دوم و نکات اونو هم یاد بگیرید
کلا واسه دروس عمومی خیلی محدودیت قائل نشید هر تستی که دم دستتون اومد بزنین -
maryam111
@Masoumeh-Shokrollahi
@Narjes-Hashemi
سپاسگزارم -
Abolfazl Mousavi خواهش میکنم
-
Abolfazl Mousavi خواهش میکنم
این سپاسگزاری دلیلی بر نبودن سوال نیستهنوز میپرسم
-