کد تخفیف عربی تایتان
-
sallar savadkoohireplied to Yosef Khoshnood on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yosef Khoshnood
کد تخفیف شما زبانه یا عربی؟ -
Masoumeh.shreplied to sallar savadkoohi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
sallar savadkoohi منم گفتم بد شانسم چقد داشتم غر میزدم یهو پیامش اومد شاید برا شما ام بیاد
-
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi عربی پیامک شده اما زبان و عربی رو باهم گذاشتم تو یه سبد باز هم کد تخفیف اعمال شد و رو جفتش پنجاه درصد تخفیف گرفتم
-
@masoumeh-shokrollahi سلام دایرکت رو چک کن
-
Yosef Khoshnood سلام کد شما رو برای عربی هم فعال کردیم از عربی استفاده کن
-
Masoumeh.shreplied to sohrab on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
sohrab آره دیدم اومد خیلیییییی ممنون ازتون🥰فقط من ب پیاما دسترسی ندارم چیکار کنم
-
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
دست شما درد نکنه
عنوان تاپیکم نوشتم که نمیتونم و خواستم ب یه نفر که نیاز داره بدم کد رو -
@دانش-آموزان-آلاء
فکر کنم سوتی دادیم تو پیامک ارسالی کد زبان و کد عربی رو یکسان ارسال کردیم.
برای اینکه دوباره هزینه پیامک اصلاحیه ندیم. اون کد برای هر دو درس عربی و زبان فعال شد.
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن -
sallar savadkoohireplied to sohrab on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
واااای چه خوش شانسننن -
Yosef Khoshnood برای همه انجام دادیم، ممنون از پیامت
-
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab تشکر از شما
به آقای پویان نظر سلام برسونید از طرف من بگید خیلی عشقه -
همینجور تخفیف براتون میاد یا باید رو پیامکی ک آقای مدیر فرستادن کلیک کنید؟؟
-
sallar savadkoohi خصوصی یه پیام دادم بهت
-
Dr.Rashidi در کد تخفیف عربی تایتان گفته است:
mahan alizadeh نیاز مبرم ندارم ولی اگه بود خوب میشد
M.an
مدیر جان من تو قرعه کشی وفاداران آلا برنده شدم تایتان عربی و زبان رو با ۵۰ درصد تخفیف بگیرم ولی لازمشون ندارم
میشه لطف کنید به من تایتان فارسی رو بدید که خیلی بیشتر به کارم میاد
از بعد شهریور چیزی نگرفتم یا بورسیه شدم بعدش یا از قبل همایشامو گرفته بودم
میشه یه لطفی بکنید اونو برای منم فعال کنیدsohrab
اقا سهراب یه نگاهییم اینجا بندازید لطفا -
sallar savadkoohireplied to sohrab on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
اقا سهراب من اعتبار باز کردن چت رو ندارم متاسفانه -
-
sallar savadkoohireplied to Abolfazl Mousavi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
اه قرعه کشی شده برای برنده ها میره -
Amir Ezadpanahreplied to Dr.Rashidi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi تایتان فارسی که ۸۰ درصد تخفیف خورده تخفیف ۵۰ درصدی واسه چیته دیگه؟
-
تکلیف من چیه که زبان وعربی رو قبلا خریدم ولی حالا برام کد ۵۰ درصد تخفیف اومده
-
sohrab
سلام آقا سهراب، نمیشه این هدایا و کد تخفیفارو نگه دارین برای بعد از معرفی و فروش پک عمومی راه ابریشم؟
ما یازدهمیایی که پک تخصصی رو داریم الان نیازمون هدیه و تخفیف برای راه ابریشمه عمومیاس
47/96