سوال مشاوره ای
-
سلام خدمت آلایی های عزیز
من یه سوال دارم :
من رشتم ریاضی هست و امسال پایه یازدهم هستم می خواستم ببینم توی سه ماه تابستون روزی چند ساعت باید برای کنکور درس بخونم و در کنارش کارهای سرگرمی مثل رفتن به کلاس زبان رو انجام بدم و از درس هایی که می خونم خسته نشم؟
و کدوم یک از بسته های آموزشی آلا برام مناسب هست؟ -
سلام خدمت آلایی های عزیز
من یه سوال دارم :
من رشتم ریاضی هست و امسال پایه یازدهم هستم می خواستم ببینم توی سه ماه تابستون روزی چند ساعت باید برای کنکور درس بخونم و در کنارش کارهای سرگرمی مثل رفتن به کلاس زبان رو انجام بدم و از درس هایی که می خونم خسته نشم؟
و کدوم یک از بسته های آموزشی آلا برام مناسب هست؟ -
سارا M 0
ممنون -
سارا M 0
ممنونOmid Nazari
خواهش -
سلام خدمت آلایی های عزیز
من یه سوال دارم :
و کدوم یک از بسته های آموزشی آلا برام مناسب هست؟Omid Nazari اینکه چندساعت بخونید بستگی ب خودتون داره نمیشه گفت حتما باید اینقد ساعت خوند ولی خب از ساعت های کمتر شروع کنید وهعی افزایش بدید مثلاً یهو روز اول نرین ۱۴ ساعت بخونید چون بعده دو سه روز خسته میشن و دلتون دیگ نمیخواد سمت درس برین
ولی خب دیگ حد مطلوبش اونم تو تابستون ک وقت زیاد هس ۱۱/۱۲ ساعته اگ بیشتر میتونید خب چه بهتر
تفریحم کنار درس خوندن داشته باشید ولی ب اندازه جوری نباشه ک کلا از درس دور شید اونم نه هروز هروز کلاس زبانم برید کنارش ب نظرم خوبه زبانتونم بهتر و بهتر میشه من خودم امسال کلاسمو رفتم و ولش نکردم -
Omid Nazari اینکه چندساعت بخونید بستگی ب خودتون داره نمیشه گفت حتما باید اینقد ساعت خوند ولی خب از ساعت های کمتر شروع کنید وهعی افزایش بدید مثلاً یهو روز اول نرین ۱۴ ساعت بخونید چون بعده دو سه روز خسته میشن و دلتون دیگ نمیخواد سمت درس برین
ولی خب دیگ حد مطلوبش اونم تو تابستون ک وقت زیاد هس ۱۱/۱۲ ساعته اگ بیشتر میتونید خب چه بهتر
تفریحم کنار درس خوندن داشته باشید ولی ب اندازه جوری نباشه ک کلا از درس دور شید اونم نه هروز هروز کلاس زبانم برید کنارش ب نظرم خوبه زبانتونم بهتر و بهتر میشه من خودم امسال کلاسمو رفتم و ولش نکردم@masoumeh-shokrollahi
خیلی ممنونم از راهنماییتون -
سلام خدمت آلایی های عزیز
من یه سوال دارم :
و کدوم یک از بسته های آموزشی آلا برام مناسب هست؟Omid Nazari دروووود
من تو انجمن با یکی از بچه ها آشنا شدم و با هم تو واتساپ هستیم(هردومون ریاضی و یازدهمیم)
اگر دوست داشتید تو واتساپ یه گروه بزنیم و با هم پیش بریم
؟؟!
مخصوصا اگر که راه ابریشمی هستید که چه بهتر -
@masoumeh-shokrollahi
خیلی ممنونم از راهنماییتونOmid Nazari خواهش میکنم
-
Omid Nazari دروووود
من تو انجمن با یکی از بچه ها آشنا شدم و با هم تو واتساپ هستیم(هردومون ریاضی و یازدهمیم)
؟؟!
مخصوصا اگر که راه ابریشمی هستید که چه بهتر -
Omid Nazari دروووود
؟؟!
مخصوصا اگر که راه ابریشمی هستید که چه بهترAhmad Nezami سلام منم کنکوری ۱۴۰۱ هستم لطف میکنید منم تو گروه اد کنید
۰۹۳۰۸۶۴۵۹۷۱ اینم شمارمه