مصاحبهه
-
@narjes-hashemi هرچی فکر میکنم جواب خوبی نداره:face_with_tears_of_joy:
amir karami 0 فلاکس چایی یا چادر؟😶😂
-
@mohsen-sariنه خیر
نقش داره اتفاقا
من خواهرم رتبه ش بد شد دقیقا لب مرز ولی تویه مصاحبه نمره 97 از 100 رو گرفت و الان خدارو شکر داره تربیت بدنی میخونه
مصاحبه رو دست کم نگیر
ولی خب رتبت خیلی بد باشه اصلن به مصاحبه دعوت نمیشین -
@mohsen-sariنه خیر
نقش داره اتفاقا
من خواهرم رتبه ش بد شد دقیقا لب مرز ولی تویه مصاحبه نمره 97 از 100 رو گرفت و الان خدارو شکر داره تربیت بدنی میخونه
مصاحبه رو دست کم نگیر
ولی خب رتبت خیلی بد باشه اصلن به مصاحبه دعوت نمیشینamir karami 0 تو شهرهای باجمعیت بالا هم صدق میکنه؟
-
ی سوال دیگم از یکی از آشناهامون پرسیدن اینکه
اگه ی دانش آموز توی کلاس شیطونی کنه
چکار میکنی؟!😐
اونم گفت میذارمش ردیف جلو بشینه😐😂
از این جور سوالاتم ممکنه بپرسن...
یا ی متنی فک کنم بهش دادن ک بخونه از روش و اینا... -
چکار میکنی؟!😐
یا ی متنی فک کنم بهش دادن ک بخونه از روش و اینا... -
@mohsen-sari
😂 -
چکار میکنی؟!😐
یا ی متنی فک کنم بهش دادن ک بخونه از روش و اینا...سارا M 0 اینا هستن حتما یه سوال داره میگه برو بیرون فکر کن اینجا کلاسه بیا داخل با پای چپ بری داخل ردت میکنن😐🖐🏻
هرچند اول میرن سراغ مسائل اسلام مثل همین قضیه ی اگه جای فلاکس بودی چیکار میکردی ویا چرا رنگ چادر مشکیه و حالا شرکت در نماز جمعه... -
سارا M 0 اینا هستن حتما یه سوال داره میگه برو بیرون فکر کن اینجا کلاسه بیا داخل با پای چپ بری داخل ردت میکنن😐🖐🏻
هرچند اول میرن سراغ مسائل اسلام مثل همین قضیه ی اگه جای فلاکس بودی چیکار میکردی ویا چرا رنگ چادر مشکیه و حالا شرکت در نماز جمعه...@narjes-hashemi
😐فقط اگه جای فلاکس بودی چکار میکردی رو هرکاری میکنم نمیتونم هضم کنم....😐😂 -
@narjes-hashemi
😐فقط اگه جای فلاکس بودی چکار میکردی رو هرکاری میکنم نمیتونم هضم کنم....😐😂سارا M 0 هضم کردی به منم بگو😅
-
حالا جواب درست این جای فلاکس چیه؟؟
یا چرا چادر مشکیه؟؟/
من پسر خالم گفت از رشته تجربی هم میشه برای دبیری رشته های انسانی رفت چون خودش داره دبیری الهیات میخونه و گفت یکی از هم کلاسی هام رتبش بیست هزار تجربی بود!!! -
حالا جواب درست این جای فلاکس چیه؟؟
یا چرا چادر مشکیه؟؟/
من پسر خالم گفت از رشته تجربی هم میشه برای دبیری رشته های انسانی رفت چون خودش داره دبیری الهیات میخونه و گفت یکی از هم کلاسی هام رتبش بیست هزار تجربی بود!!!Mohammad Javad Mo Ja
از رشته تجربی دبیری در اومدن خیلی سخته ...
و اینکه توی محل خدمت هم ناحق میشه!!!
به نظرم دبیری در اومدن توی رشته انسانی و ریاضی خیلی راحت تره... با درصدهای کمتر میشه راحت اورد...من پسر خالم گفت از رشته تجربی هم میشه برای دبیری رشته های انسانی رفت چون خودش داره دبیری الهیات میخونه و گفت یکی از هم کلاسی هام رتبش بیست هزار تجربی بود!!!
:// واقعا از تجربی میشه رفت برای دبیری رشته های انسانی؟ البته اگه کنکور انسانی فقط شرکت کنه درسته؟
وگرنه کسی ک کنکور تجربی داده باشه فقط هم برای همون رشته تجربی حق انتحاب رشته داره! -
Mohammad Javad Mo Ja
به نظرم دبیری در اومدن توی رشته انسانی و ریاضی خیلی راحت تره... با درصدهای کمتر میشه راحت اورد...من پسر خالم گفت از رشته تجربی هم میشه برای دبیری رشته های انسانی رفت چون خودش داره دبیری الهیات میخونه و گفت یکی از هم کلاسی هام رتبش بیست هزار تجربی بود!!!
:// واقعا از تجربی میشه رفت برای دبیری رشته های انسانی؟ البته اگه کنکور انسانی فقط شرکت کنه درسته؟
وگرنه کسی ک کنکور تجربی داده باشه فقط هم برای همون رشته تجربی حق انتحاب رشته داره!سارا M 0 اینطور که من شنیدم میشه
باید تو دفترچه انتخاب رشته کد اون رشته رو بزنی یا حتی میشه برای یه شهر دیگه رفت مثلا خودت تو تهرانی و امار قبولی تهران کمه تو میتونی تو دفترچه انتخاب رشته کد دانشگاه مشهد بزنی ولی باید موقع تحصیل همونجا بری و برای کار هم شاید بتونی بعد یک یا دوسال به تهران انتقالی بگیری -
سارا M 0 اینطور که من شنیدم میشه
باید تو دفترچه انتخاب رشته کد اون رشته رو بزنی یا حتی میشه برای یه شهر دیگه رفت مثلا خودت تو تهرانی و امار قبولی تهران کمه تو میتونی تو دفترچه انتخاب رشته کد دانشگاه مشهد بزنی ولی باید موقع تحصیل همونجا بری و برای کار هم شاید بتونی بعد یک یا دوسال به تهران انتقالی بگیریMohammad Javad Mo Ja
ن نمیشه
فقط بومی باید باشه
از استان نمیتونی خارج بشی
مثلا شهرهای استانی ک هستی بله
مثلا تهران باشی فقط شهرهای خودش...
ولی اینکه بری مشهد نه نمیشه! -
Mohammad Javad Mo Ja
ن نمیشه
فقط بومی باید باشه
از استان نمیتونی خارج بشی
مثلا شهرهای استانی ک هستی بله
مثلا تهران باشی فقط شهرهای خودش...
ولی اینکه بری مشهد نه نمیشه! -
ی سوال اینا ک گفتین واسه دبیر بود یا دانش آموز 😐😂
-
ی سوال اینا ک گفتین واسه دبیر بود یا دانش آموز 😐😂
mlika hoveida
😐سوالاتی ک از داوطلب می پرسن دیگه
همون دبیر یا معلم آینده درواقع:// -
Mohammad Javad Mo Ja
وگرنه کسی ک کنکور تجربی داده باشه فقط هم برای همون رشته تجربی حق انتحاب رشته داره!سارا M 0 من خواهرم رشته ریاضی بود دانشگاهم میرفت
ولی خب انصراف داد یه 6 ماهی روزی 5 ساعت خوند برای کنکور انسانی
فکر کنم رتبه اش 9000 منطقه دو شد
بلاخره خودم باور نداشتم بیاره ولی قبول شد
ولی تویه رشته تجربی نمره ات باید در حد پرستاری باشه تا بتونی قبول شی -
سارا M 0 اینطور که من شنیدم میشه
باید تو دفترچه انتخاب رشته کد اون رشته رو بزنی یا حتی میشه برای یه شهر دیگه رفت مثلا خودت تو تهرانی و امار قبولی تهران کمه تو میتونی تو دفترچه انتخاب رشته کد دانشگاه مشهد بزنی ولی باید موقع تحصیل همونجا بری و برای کار هم شاید بتونی بعد یک یا دوسال به تهران انتقالی بگیریMohammad Javad Mo Ja
درسته
بعد از 4 سال خدمت تویه شهری که زدی بنا به قبول یه سری افراد میتونی برگردی به شهر خودت -
سارا M 0 من خواهرم رشته ریاضی بود دانشگاهم میرفت
ولی خب انصراف داد یه 6 ماهی روزی 5 ساعت خوند برای کنکور انسانی
فکر کنم رتبه اش 9000 منطقه دو شد
بلاخره خودم باور نداشتم بیاره ولی قبول شد
ولی تویه رشته تجربی نمره ات باید در حد پرستاری باشه تا بتونی قبول شیبرای انسانی و ریاضی راحت تره...
ولی تویه رشته تجربی نمره ات باید در حد پرستاری باشه تا بتونی قبول شی
دقیقا.... دوست خواهرم ۶۰۰۰ بود...ابتدایی دراومد...حتی دبیری هم در نیومد!! ولی یکی هم بود با ۱۴۰۰۰ دبیری زیست در اومد😐
من درصد های بچه های تجربی و ریاضی رو ک مقایسه کردم واقعا تعجب کردم....
ریاضی طرف درصد پایین زده بود ...ریاضی و فیزیک رو ۳ درصد زده بود!! بقیه درساش هم پایین....بعد دبیری در اومد://
البته خب طبیعیه....رقابت پایین تره..به نظرم کسی ک هدفش فرهنگیان باشه بهتره ک از انسانی و ریاضی اقدام کنه...حالا اگه دبیری زیست مدنظرش بود ک هیچ..
-
الان اینجا کسی هست که امام صادق بره؟؟؟