بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
سلام صبح زیبای بهاری تون بخیر
ببخشید بنظر شما وقتی ویدئو های صفر تا صد آلاء رو میبینم نیازی هست برم درسنامه کتاب تست رو بخونم
منظورم دروس :ریاضی، فیزیک، شیمی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید ️
maryam111 -
Maryam Nateqi
سلام
اگر میتونید تست و تمرین های مبوط به فصل رو حل کنید نیازی به خوندن دسنامه نیست
مهم فهم مطلبه -
sallar savadkoohi
بله ممنونم
ببخشید میشه اگه رشته تون تجربیه به تاپیک غشاء در گیاهان من سر بزنید -
Maryam Nateqi
بله حتما -
Maryam Nateqi سلام
سعی کنین هدفتون تست بیشتر باشه
۱۰بار درسنامه نگاه کردنم اندازه ۲۰,۳۰ تا تست ارزش نداره
درسنامه رو بخونین کلیتش بیاد دستتون بعد تا میتونین تست بزنین -
amirh_hmyf
ببخشید من که کلیپ های دورس که گفتم در پست قبلی رو نگاه میکنم هم زمان خودم هم حل میکنم و اگه متوجه نشده باشم برای خودم توضیح میدم تا جای ابهامی نباشه با این وجود بازم اگه درسنامه نگاه کنم خوبه ولی هدفم تست بیشتر باشه؟
منظورتون رو درست متوجه شدم؟ -
سلام وقت شما هم بخیر
ببین من خودم وقتی صفر تا صدا رو نگاه میکردم دیگه درسنامه ها برام روان بود
حالت مروری بهشون یه نگاه مینداختم ک اگ احیانا نکته ای جا مونده باشه بخونم
ب نظرم تو هم همین کار رو انجام بده و تمرکزت رو بیشتر روی تست بذار -
Maryam Nateqi اره
بهترین روش درسنامه خوندن همینه که تستای دبیرم قبل خود دبیر یه دور خودت حل کنی
بعد این مرحله برای درسایی مثل فیزیک جزوه رو ببند
خودت برا خودت یه بارم درس بده که ببینی کجاهاشو ایراد داری و اونارو رفع کنی(مطمئن باش تو این مرحله اشکال خواهی داشت و نباید خودتو سرزنش کنی که چرا خوب نخوندم و اینا) این مرحله رو تو یکی دو ساعت جمعش کن
بعدش شروع میکنی تست زیاد میزنی -
amirh_hmyf
maryam111
sallar savadkoohi
خیلی ممنونم بخاطر تایمی که گذاشتین -
Abolfazl Mousavi
سلام ببخشید میشه شما هم تجربیات تون رو در این باره بگین؟ -
Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
ببخشید بنظر شما وقتی ویدئو های صفر تا صد آلاء رو میبینم نیازی هست برم درسنامه کتاب تست رو بخونم
maryam111سلام .
فیزیک استاد یاری غوغا کردند دیگه واقعا اگر صفر تا صد دهمش رو ببین کافی هستواقعا اگر دهمش رو ببینی و تستاش رو بزنی دیگه خودت یک معلم فیزیک میشی
شیمی یازدهم درسنامه آقای پویان نظر کپی شیمی خیلی سبز هستبرای دهم هم آقای گودرزی شیمی دهم رو ترکوندهتستاش واقعا عالیه
برای ریاضی باید یک زحمت بکشید و پایه خودتون و بگید
-
maryam111شب بخیر آبجی جان
-
Abolfazl Mousavi در یه سوال گفته است:
maryam111سلام .
فیزیک استاد یاری غوغا کردند دیگه واقعا اگر صفر تا صد دهمش رو ببین کافی هستواقعا اگر دهمش رو ببینی و تستاش رو بزنی دیگه خودت یک معلم فیزیک میشی
شیمی یازدهم درسنامه آقای پویان نظر کپی شیمی خیلی سبز هستبرای دهم هم آقای گودرزی شیمی دهم رو ترکوندهتستاش واقعا عالیه
برای ریاضی باید یک زحمت بکشید و پایه خودتون و بگید
بله راستی شما دهم هستید
پایه رو خوب ببندیاتابستان بدون سر و صدا دهم رو کامل کامل ببند
اما ریاضی فیلم های استاد ثابتی در مباحث دهم رو قشنگ ببین بعدش تست بزن ، یک نیم نگاهی به درسنامه ریاضی کنی زمین زیر و رو نمیشه خلاصه بگم که فشار روی خودتون نیارید پیوسته برید
فیزیک فقط استاد یاری کافیه اصلا کتاب تست نیاز نیستقول میدمکافیه
-
Abolfazl Mousavi
شب شما هم بخیر -
Abolfazl Mousavi
بله فیزیک که واقعا عالیه
ریاضی هم استاد امینی راد کارگاه نکته و تست شون رو میبینم بعدش انشالله آقای ثابتی
فقط شیمی من از کلیپ های آقای پویان نظر استفاده میکنم بنظرتون خوبه؟
چون خودم کتاب تست نشر الگو رو دارم میخوام خودم حل کنم -
Abolfazl Mousavi
بله فیزیک که واقعا عالیه
ریاضی هم استاد امینی راد کارگاه نکته و تست شون رو میبینم بعدش انشالله آقای ثابتی
فقط شیمی من از کلیپ های آقای پویان نظر استفاده میکنم بنظرتون خوبه؟
چون خودم کتاب تست نشر الگو رو دارم میخوام خودم حل کنمنظر من آقای گودرزی هست و خودشان روی کتاب شیمی نشر الگو تدریس میکنند
واقعا آقای گودرزی عالیه
-
Abolfazl Mousavi
بله متوجه شدم اما خب من با توجه به برنامه ای که دارم فقط میتونم از ویدئو هایی که تست ها حل کردن (به عنوان تحلیل تست) استفاده کنم
خیلی خیلی لطف کردین بخاطر تایمی که گذاشتین متشکرم -
Abolfazl Mousavi
بله متوجه شدم اما خب من با توجه به برنامه ای که دارم فقط میتونم از ویدئو هایی که تست ها حل کردن (به عنوان تحلیل تست) استفاده کنم
خیلی خیلی لطف کردین بخاطر تایمی که گذاشتین متشکرمیادش بخیر
پارسال یکی از اشتباهاتم همین بود
فیلمها رو خوب ببینوقت زیادی داری
-
Abolfazl Mousavi
الان این کارم اشتباهه؟
بله دقیقا من نمیتونم تابستون بشینم فقط 110 تا فیلم شیمی ببینم 50 تا رو میبینم اما با دقت بالا -
Abolfazl Mousavi
الان این کارم اشتباهه؟
بله دقیقا من نمیتونم تابستون بشینم فقط 110 تا فیلم شیمی ببینم 50 تا رو میبینم اما با دقت بالاهر جور میل دارید