بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
به دلیل محدودیت های کرونایی و برای سلامتی شما عزیزان امسال و سال های آتی ما سادات از دادن هدیه به دیگران صرف نظر میکنیم تا کشورمان بتواند این بیماری را کنترل کند . با تشکر 🥲#همه گیری کرونا
مگه شما هم ساداتی؟
-
-
Abolfazl Mousavi
به دلیل محدودیت های کرونایی و برای سلامتی شما عزیزان امسال و سال های آتی ما عزیزان از دادن هدیه به دیگران صرف نظر میکنیم تا کشورمان بتواند این بیماری را کنترل کند . با تشکر 🥲#همه گیری کرونا
-
Abolfazl Mousavi
به دلیل محدودیت های کرونایی و برای سلامتی شما عزیزان امسال و سال های آتی ما عزیزان از دادن هدیه به دیگران صرف نظر میکنیم تا کشورمان بتواند این بیماری را کنترل کند . با تشکر 🥲#همه گیری کرونا
خخخخخخخ
اون جمله خصوص من هست -
Abolfazl Mousavi
ربطی نداره دلیل آوردم -
Abolfazl Mousavi
سلام شب تون بخیر
ببخشید توی یه تاپیک دیدم گفتین به دوست عزیزی که دهم رو هم توی یازدهم بخونن طبق برنامه قلمچی
اما من برنامه آزمونای قلمچی رو دیدم اصلا مروری برای دهم نبود توش. -
Abolfazl Mousavi
سلام شب تون بخیر
ببخشید توی یه تاپیک دیدم گفتین به دوست عزیزی که دهم رو هم توی یازدهم بخونن طبق برنامه قلمچی
اما من برنامه آزمونای قلمچی رو دیدم اصلا مروری برای دهم نبود توش.برنامش بفرست
-
Abolfazl Mousavi
سلام الان دانلود نمیشه
اما دوستمم که داره برنامه شو گفت مرور دهم توش نیست
واسه یازدهم ریاضی که دانلود میشد رو هم دیدم فقط حسابان 1 دیدم بقیه 2 بودن -
@kosar-mortazavi
سلام خوبی کوثر جون️
میگم من طبق آزمون دارم میخونم و عقبم خواستم بپرسم فصل 2 و 4 رو بخونم یعنی بعد 2 برم سراغ 4 مشکل خاصی پیش نمیاد تنفس رو فعلا نخونم؟ -
@kosar-mortazavi
سلام خوبی کوثر جون️
میگم من طبق آزمون دارم میخونم و عقبم خواستم بپرسم فصل 2 و 4 رو بخونم یعنی بعد 2 برم سراغ 4 مشکل خاصی پیش نمیاد تنفس رو فعلا نخونم؟@kosar-mortazavi
یعنی اینکه مطلبی نداره بنظرت که استاد موقاری بیاد بهش اشاره کنه همش؟ -
Maryam Nateqi
سلام مریم جون
از اونجایی که من آزمون شرکت نمیکردم متاسفانه نمیتونم راهنمایی خاصی درمورد برنامه آزمون بکنم -
@kosar-mortazavi
نه نه منظورم این نیست منظورم فیلم های آقای موقاری هست آخه دیدی که توی فیلما شون به مطالب قبلی اشاره میکنن از اون لحاظ گفتم
یعنی اصلا مطالب تنفس به قلب خیلی ربط داره؟ -
@kosar-mortazavi
نه نه منظورم این نیست منظورم فیلم های آقای موقاری هست آخه دیدی که توی فیلما شون به مطالب قبلی اشاره میکنن از اون لحاظ گفتم
یعنی اصلا مطالب تنفس به قلب خیلی ربط داره؟آهان متوجه شدم منظورتون چیه.
بله تا حدی ربط داره.
مثلا بصل النخاع مرکز تنفس و ضربان قلبه و مساله انتقال گازهای تنفسی که میتونه مرتبط باشه و..ولی ساختار قلب و انواع گویچه های سفید و ساختار رگها و... زیاد مرتبط نیست
بله آقای موقاری هم خیلی برمیگردن به عقب و شما بر همین اساس میتونید مباحث رو دوره کنی(اگر قبلا خونده باشی البته) -
@kosar-mortazavi
آها نه نخوندم
گفتم از فصل 2 بپرم فصل 4 ولی حالا که اینطور شد میرم سراغ فصل 3
خوبه بنظرت؟ -
Maryam Nateqi
اینجوری به آزمون میرسی؟
اگر سریع از روش بگذری به 4 برسی و 4 خوب بخونی باید دوباره 3 رو با دقت بخونی
همینکارو میخوای بکنی؟ -
@kosar-mortazavi
نه به آزمون نمیرسم مگر اینکه همین کار رو انجام بدم -
Maryam Nateqi بر اساسی استدلالی که خودت کردی اینجوری عقب موندگیت جبران میشه،
به شرط اینکه عجله باعث نشه بخاطر جبران عقب موندی یه آزمون به قول معروف ماست مال کنی و از آزمون اصلی بمونی.با آرامش برنامه بچین یه جوری که بشه برگشت دوباره 3 رو خوند.
موفق باشی
(ببخشید اینترنت قطع و وصل شد دیر جواب فرستادم)
-
@kosar-mortazavi
باشه مرسی کوثر جون
شبت زيبا ️ -
خواهش میکنم من کاری نکردم. خودت خوب میدونی چیکار کنی