سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
Erfan...11
ارش برای 1401 هست؟ یا 1400؟
چه فرقی با راه ابریشم داره -
Maryam Nateqi من آرش 1400 رو تهیه کردم چون 1401 هنوز نیومده و یکماه مونده به کنکور 1401 میاد که اونو برای ما هم قرار میدن آپدیت هاش رو.
-
Erfan...11
بله درسته اما میترسم چیزی یادم نمونه -
Maryam Nateqi فرقش با اره ابریشم هم اینه که اون مطالب رو مثلا تو 200 ساعت جمع میکنه این تو 50 ساعت.
اونجا چون خیلی مثال حل میشه و استاد خودش هم تست حل میکنه زمان زیادی میگیره ولی تستو خود دانش آموز با کتابکار حل کنه خیلی مفید تره و بهتر اینه روش تستی و چند تا مثال خوب تدریس بشه. -
Erfan...11
استاد نیاد وسط فیلم به چیزی اشاره کنه که سال دوازدهم میخونیم یه وقت؟ اتفاق افتاده؟منظورم در مباحث پایه هستش -
Maryam Nateqi حتی اگه کلا یادتون بره زمان خوبی برای بازیابی هست تابستون دوازدهم . شما این یکماه رو یکبار دیگه بازیابی کن.
سال دوازدهم اگه با قلمچی پیش برید همه چی مرور میشه و توی 9 ماه دوازدهم هر 3 پایه مرور و جمع بندی میشه. -
Maryam Nateqi نه چون کلا همه مباحث جدا هستن. مثلا کولن تو سال یازدهم یا الکتریسیته دیگه سال دوازدهم اصلا اثری ازش نیست.
-
Maryam Nateqi کتابکار تهیه کردید؟ اگه تهیه نکردید اونم پیشنهاد بدم بهتون
-
Erfan...11
آها بله سوال اخرمم جواب بدین و دعا تون کنم
تحلیل تست من 25 تست رو توی 1و نیم ساعت تحلیل میکنم این البته زیست هست -
Maryam Nateqi چقدر طول میکشه خود تستو بزنید؟
-
Erfan...11
نیم ساعت -
Maryam Nateqi سرعت تست زنیتون بد نیست فقط تحلیل رو حتما خیلی دقیق و کامل انجام میدید.
سوالایی که درست زدید رو فقط یه نگا به جوابش بندازید ببینید اونا هم با روش شما رفتن یا نه یا یه وق جوابتون شانسی نباشه ولی غلطا رو باید کامل بررسی کنید که هر سوال غلط بررسیش حداقل 5 دقیقه طول میکشه.(برای درسای تخصصی) -
Erfan...11
بله من برای تست زدن توی سرعتش مشکلی ندارم چون زود راه میوفتم البته فقط زیست فعلا
فقط تحلیل تست مشکلم بود
خیلی خیلی لطف کردین متشکرم -
Maryam Nateqi خواهش میکنم
-
Erfan...11
سلام مجدد ببخشید بازم مزاحم تون شدم فقط کدوم کتاب منظورتونه؟
-
Maryam Nateqi
سلام این کتاب...
اگه برای انتخاب کتاب تست های دیگه هم کمک خواستید در خدمتم -
Erfan...11
خیلی متشکرم بله چشم -
این پست پاک شده!
-