سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
Abolfazl Mousavi
سلام، متوجه شدم متشکرم -
-
Abolfazl Mousavi
سلام عصر تون بخیر
بازم من ببخشید مزاحم شدم
چون شما راهنمایی کردین منو و من هم دارم از تجربیات تون استفاده میکنم میدونم خودتون این موضوعی که میگم رو تجربه نکردین اما خواستم نظر تون روبدونم اگه لطف کنین و نظر بدین
اینکه فکر کنم خبر تثبیت رو شنیده باشین که عمومی ها از کنکور ما حذف میشن و بجاش یازدهم و دوازدهم نهایی داریم و معدل خیلی مهمه و.....
بنظر شما من الان فقط تخصصی بخونم؟ یا نه عمومی هم بخونم واگه بخونم کتاب رو بخونم و به صورت تشریحی به جز دینی که اگه این خبر لغو بشه راحت میتونم جمعش کنم
یا نه تستی بخونم و....
در کل اینکه خواستم نظر تون رو بدونم ممنون میشم در خواستمو بپذیرین -
Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
سلام عصر تون بخیر
بازم من ببخشید مزاحم شدم
چون شما راهنمایی کردین منو و من هم دارم از تجربیات تون استفاده میکنم میدونم خودتون این موضوعی که میگم رو تجربه نکردین اما خواستم نظر تون روبدونم اگه لطف کنین و نظر بدین
اینکه فکر کنم خبر تثبیت رو شنیده باشین که عمومی ها از کنکور ما حذف میشن و بجاش یازدهم و دوازدهم نهایی داریم و معدل خیلی مهمه و.....
بنظر شما من الان فقط تخصصی بخونم؟ یا نه عمومی هم بخونم واگه بخونم کتاب رو بخونم و به صورت تشریحی به جز دینی که اگه این خبر لغو بشه راحت میتونم جمعش کنم
یا نه تستی بخونم و....
در کل اینکه خواستم نظر تون رو بدونم ممنون میشم در خواستمو بپذیرینسلام .
شب بخیر.خواهش میکنم
ببین نظر من اینه که حتما حتما بخونید حالا اثباتش:
انسان بر پایه احتمالات کاراش رو انجام میدم شاید تقریبا ۹۰ درصد کاری های روزمره ما اینجور باشه ،ولی ما باید به بهترین وجه انجامش بدیم و ان کاری که انصافا سود می روسنه رو انجام بدیم ، خب درباره عمومی ها که هنوز نظر کابینه در این بارا تثبیت نشده ،پس کنار گذاشتن این دروس قطعا کار اشتباهی است و واقعا قانون احتمال رو هم می شکونیدو خب این کار واقعا به شما ضرر میزنه،اگر تصویب نشد ، از جمله اینکه کابینه داره تغییر میکنه۰
و در ضمن در کتاب دینی در مورد روز قیامت یک جمله احتمالی رو خوندید ،یادته؟؟؟؟ پس باید از علمی که داری در این مجموعه ها استفاده کنی
پس حتما حتما حتما شما بخون ، بزار بقیه نخونندیکبار هم بهتون گفتم فقط خودتون رو در نظر بگیرید
در ساعات مطالعه شما تقریبا اون روز گزارش هاتون رو دیدم ،خوب بود ،ولی انصافا ۹ ساعت زیادهشما همون ۷ ساعت عالیهخواهش میکنم گوش کنیدمیدونمگوش کردن بهش سخته ،ولی خب یکی از دوستام یک بار همینو گفت ،ولی من گوش نکردم و اواخر یازدهم بدجور ضرر کردمفشار نیاز نیست ،اگر یک روز دوست داشتی مثلا با دوستات بری بیرون ،برو ،حتما برو ،اصلا اگر خانوادت رفت مسافرت ،تو نگو نه ،بگو بریمحتما گوش کن ،سخته گوش کردن ،ولی انصافا من خودم در این صحنه ها قرار گرفتم
فیلم فیزیک یادت نره تستاش هم کافیه
موفق و موید باشید
-
Abolfazl Mousavi
وای خیلی ممنون توضیحات تون بسیار کامل بود چشم فیلم فیزیک آقای یاری، ریاضی آقای ثابتی، زیست آقای موقاری و شیمی هم که آقای گودرزی میبینم حق با شما بود مرسی لطف کردین بازم در حقم -
Abolfazl Mousavi
وای خیلی ممنون توضیحات تون بسیار کامل بود چشم فیلم فیزیک آقای یاری، ریاضی آقای ثابتی، زیست آقای موقاری و شیمی هم که آقای گودرزی میبینم حق با شما بود مرسی لطف کردین بازم در حقمببین میدونم کاهش ساعت مطالعه تا 7ساعت برات سخته ،اما واقعا خیلیا گوش نکردند و شاید باورتون نشه ، کلا جاز دند یا قبول نشدندادم داریم دهم هست ۱۵ ساعت مطالعه داره ،ولی من مطمئنم که تا ۱۲ جا میزنند ،چون ما فکر کنید در ۳ سال کار تکراری ،اونم ۱۵ واقعا زیادهو خوب اینا زود میشکنند
-
Abolfazl Mousavi
چشم میدونم سخته ولی از این به بعد فقط 7 ساعت میخونم بازم ممنونم -
Abolfazl Mousavi
چشم میدونم سخته ولی از این به بعد فقط 7 ساعت میخونم بازم ممنونمای کاش منم گوش میکردم
-
Abolfazl Mousavi
خب الان که خدا رو شکر اوضاع طبق خواسته تون هست پس فکر شو نکنید -
Abolfazl Mousavi
چشم میدونم سخته ولی از این به بعد فقط 7 ساعت میخونم بازم ممنونمخواهش میکنم
ببخشید امروز شاید روز اخر ورودم در انجمن باشهاگر بدی دیدید ببخشیدولی هی سر میزنم
-
Abolfazl Mousavi
خب الان که خدا رو شکر اوضاع طبق خواسته تون هست پس فکر شو نکنیدبله الحمد الله
-
Abolfazl Mousavi
نه خیلی ممنونم بخاطر تمام لطف هایی که کردین در حقم اجر تون با سیدالشهدا در پناه حق
ولی من بازم شاید منشن تون کردم -
Abolfazl Mousavi
نه خیلی ممنونم بخاطر تمام لطف هایی که کردین در حقم آجر تون با سیدالشهدا در پناه حق
ولی من بازم شاید منشن تون کردماگر دعا کنید ،خیلی ممنون میشم
حتما کمک میکنم هر گاهی اوقات که اومدم
-
Abolfazl Mousavi
بله حتما با کامل میل
-
https://forum.alaatv.com/topic/33158/اشتباهات-و-تجربه-های-بچه-های-دوازدهم/1
ولا قصد تبلیغ ندارم ،اما خب اینجا هم نکات خوبی بچه ها گفتند اگر حرفاشون رو نفهمیدید بپرسید تا توضیح بدم
-
Abolfazl Mousavi
بله چشم مرسی -
Abolfazl Mousavi
آها اینو خواستم بپرسم تا بهونه ای نداشته باشم شما این ساعت مطالعه و... رو برای منی که همه دروس 20 درصد اینا تقریبا هست گفتید البته خوندم ولی یادم رفته
پرسیدم تا بهونه نداشته باشم -
Abolfazl Mousavi
آها اینو خواستم بپرسم تا بهونه ای نداشته باشم شما این ساعت مطالعه و... رو برای منی که همه دروس 20 درصد اینا تقریبا هست گفتید البته خوندم ولی یادم رفته
پرسیدم تا بهونه نداشته باشمببین اوج ساعت مطالعه پیشنهادی برای دهم ۸ ساعته ،و اصلا فکر ۲۰ یا اصلا ۰ باشی ،هیچ فرقی نمیکنه ،مهم الانه
-
Abolfazl Mousavi
آخيش راحت شدم آخه یه حسی میگفت که نه برای من متفاوته چون درصد کمی از دورس رو خوندم -
Abolfazl Mousavi
آخيش راحت شدم آخه یه حسی میگفت که نه برای من متفاوته چون درصد کمی از دورس رو خوندمهیچ مشکلی نیست