یه سوال
-
Abolfazl Mousavi
بله انشالله وقتی شرایطم مناسب بشه امتحان میکنم به امید خدا 😍Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
بله انشالله وقتی شرایطم مناسب بشه امتحان میکنم به امید خدا 😍از فردا شبا برو مسجد
-
Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
بله انشالله وقتی شرایطم مناسب بشه امتحان میکنم به امید خدا 😍از فردا شبا برو مسجد
Abolfazl Mousavi
واقعا نمیشه شرایط نمیزاره وگرنه میرفتم حتما -
Abolfazl Mousavi
واقعا نمیشه شرایط نمیزاره وگرنه میرفتم حتماMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
واقعا نمیشه شرایط نمیزاره وگرنه میرفتم حتماشرایط بدتر من؟ولی رفتم چون ،هیچ شرایطی نمیتونه جلوتو بگیره🙃
-
Abolfazl Mousavi
واقعا نمیشه شرایط نمیزاره وگرنه میرفتم حتماشرایط بدتر من؟ولی رفتم چون ،هیچ شرایطی نمیتونه جلوتو بگیره🙃
Abolfazl Mousavi
آخه مادرم خونه نیست چند هفته بعد میاد تا اون موقع کارای خونه رو دوش منه و 2 تا داداش شیطون کوچیکتر از خودم دارم که باید مراقب شون باشم -
Abolfazl Mousavi
آخه مادرم خونه نیست چند هفته بعد میاد تا اون موقع کارای خونه رو دوش منه و 2 تا داداش شیطون کوچیکتر از خودم دارم که باید مراقب شون باشمMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
آخه مادرم خونه نیست چند هفته بعد میاد تا اون موقع کارای خونه رو دوش منه و 2 تا داداش شیطون کوچیکتر از خودم دارم که باید مراقب شون باشماونا رو همببر
-
Abolfazl Mousavi
آخه مادرم خونه نیست چند هفته بعد میاد تا اون موقع کارای خونه رو دوش منه و 2 تا داداش شیطون کوچیکتر از خودم دارم که باید مراقب شون باشماونا رو همببر
Abolfazl Mousavi
راست میگینا مسجد چه موقع هایی بازه منظورم چند ساعت بجز موقع اذان -
Abolfazl Mousavi
راست میگینا مسجد چه موقع هایی بازه منظورم چند ساعت بجز موقع اذانMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
راست میگینا مسجد چه موقع هایی بازه منظورم چند ساعت بجز موقع اذانهمیشه
-
Abolfazl Mousavi
راست میگینا مسجد چه موقع هایی بازه منظورم چند ساعت بجز موقع اذانهمیشه
Abolfazl Mousavi
واقعا ما جایی که قبل زندگی میکردیم فقط موقع اذان باز بود و ساعت 3به بعد فکر کنم -
Abolfazl Mousavi
واقعا ما جایی که قبل زندگی میکردیم فقط موقع اذان باز بود و ساعت 3به بعد فکر کنمMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
واقعا ما جایی که قبل زندگی میکردیم فقط موقع اذان باز بود و ساعت 3به بعد فکر کنمحق بستن مسجد رو طبق قانون کسی نداره۰😐من از ۵ سالگی مسجد میرفتم
-
Abolfazl Mousavi
واقعا ما جایی که قبل زندگی میکردیم فقط موقع اذان باز بود و ساعت 3به بعد فکر کنمحق بستن مسجد رو طبق قانون کسی نداره۰😐من از ۵ سالگی مسجد میرفتم
Abolfazl Mousavi
میبستن 😐💔
ولی خب من ببینم فردا سعی خودمو میکنم که برم چه ساعتی برم بنظرتون -
Abolfazl Mousavi
میبستن 😐💔
ولی خب من ببینم فردا سعی خودمو میکنم که برم چه ساعتی برم بنظرتونMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
میبستن 😐💔
ولی خب من ببینم فردا سعی خودمو میکنم که برم چه ساعتی برم بنظرتونهر وقت ندای باد صبا در امد و گفت الاه اکبر ،شما برو
-
Abolfazl Mousavi
میبستن 😐💔
ولی خب من ببینم فردا سعی خودمو میکنم که برم چه ساعتی برم بنظرتونهر وقت ندای باد صبا در امد و گفت الاه اکبر ،شما برو
Abolfazl Mousavi
بله درسته پس ظهرا تمام تلاشمو میکنم که برم ممنونم 🙂🌷🌷 -
Abolfazl Mousavi
بله درسته پس ظهرا تمام تلاشمو میکنم که برم ممنونم 🙂🌷🌷Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
بله درسته پس ظهرا تمام تلاشمو میکنم که برم ممنونم 🙂🌷🌷شبا بهتر نیست؟؟؟ چون بچه ها هممیان ،میتونید دوست بشید
-
Abolfazl Mousavi
بله درسته پس ظهرا تمام تلاشمو میکنم که برم ممنونم 🙂🌷🌷شبا بهتر نیست؟؟؟ چون بچه ها هممیان ،میتونید دوست بشید
Abolfazl Mousavi
شبا آخه دیر وقته 😕وگرنه خیلی هم عالیه -
Abolfazl Mousavi
شبا آخه دیر وقته 😕وگرنه خیلی هم عالیهMaryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
شبا آخه دیر وقته 😕وگرنه خیلی هم عالیههدفماینه که اونجا براتونجای خوبی بشه ،مثلا دوست پیدا کنید و خب دیگه کمکماونجا مطالعه کنید
-
Abolfazl Mousavi
شبا آخه دیر وقته 😕وگرنه خیلی هم عالیههدفماینه که اونجا براتونجای خوبی بشه ،مثلا دوست پیدا کنید و خب دیگه کمکماونجا مطالعه کنید
Abolfazl Mousavi
بله اینم حرفیه و اتفاقا خیلی خوبه آخه نه که یه سال اومدیم اینجا منم اصلا بیرون نرفتم بجز خرید و....
من خودمم خیلی دوست دارم برم اگر اجازه داشته باشم میرم شبا 🙂😁یعنی از عصر تا بعد نماز -
Abolfazl Mousavi در سوال درباره راه ابریشم گفته است:
Maryam Nateqi در سوال درباره راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi
آره فعلا که صفر تا صد رو دارم 😁💐قول میدم اگر درست بخوانید و مفید باشه راه ابریشم دیگه بدرد شما نمیخوره😳
اینجا خواستم جواب تون رو بدم تاپیک بنده خدا شلوغ میشد 😅
نه منظورم الان نبود که بعدا گفتم یعنی 12 هم 😂
البته اونموقع فک کنم نخرم چون باید بیشتر تست زد -
Abolfazl Mousavi
بیشتر از 3 یعنی چی 😬
3 تا فیلم یعنی یا سرعتشبیشتر از ۳ فیلم هیچ وقت نبینید
بله منم اول فیلم های درسنامه رو میبینم بعد میخونم نکات و کتاب رو
بعدش تست میزنم و بعدش فیلم های حل تست رو به عنوان تحلیل تست میبینم که البته شاید قبل ش خودم با کتابم تست رو تحلیل کنم و بازم تحلیل استاد رو ببینم (2 بار تحلیل یعنی) -
Abolfazl Mousavi
بیشتر از 3 یعنی چی 😬
بعدش تست میزنم و بعدش فیلم های حل تست رو به عنوان تحلیل تست میبینم که البته شاید قبل ش خودم با کتابم تست رو تحلیل کنم و بازم تحلیل استاد رو ببینم (2 بار تحلیل یعنی)Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Abolfazl Mousavi
بیشتر از 3 یعنی چی 😬
بعدش تست میزنم و بعدش فیلم های حل تست رو به عنوان تحلیل تست میبینم که البته شاید قبل ش خودم با کتابم تست رو تحلیل کنم و بازم تحلیل استاد رو ببینم (2 بار تحلیل یعنی)ابتدا خودتون حل کنید و بعد از حل دبیر دوباره خودتون حل کنید🙃
-
Abolfazl Mousavi
بیشتر از 3 یعنی چی 😬
بعدش تست میزنم و بعدش فیلم های حل تست رو به عنوان تحلیل تست میبینم که البته شاید قبل ش خودم با کتابم تست رو تحلیل کنم و بازم تحلیل استاد رو ببینم (2 بار تحلیل یعنی)ابتدا خودتون حل کنید و بعد از حل دبیر دوباره خودتون حل کنید🙃
Abolfazl Mousavi
آره درسته همینکار رو میکنم
فقط یه چیزی آقا ابوالفضل میشه بگین چطوری زیست رو مرور کنم 😐💔
آخه چند ماه فصل 6 زیستم 😶😅
البته که وقتی میخوام مرور کنم کتابو میخونم و سعی میکنم نکات جدیدی رو پیدا کنم
و اینکه من تحلیل تستم خیلی طول میکشه مثلا 25 تست توی 1ونیم ساعت تقریبا 😐🤦🏻♀️چیکار کنم؟