سوال۲۰۴:باکتری Ecoli
-
گزینه 4 به این دلیل اشتباهه که نوشته فراورده باعث سنتز (تولید)میشه ... درواقع باعث هیدرولیز (تجزیه)میشه
-
شبتون خوش🌹
این سوال چرا گ۴ نمیشه و میشه۳(به گفته سنجش)
مگه محرک فعالیت رنابسپاراز،پروتئین فعال کننده نیس؟🤔

تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
در آخرم تشکر کنم وببخشید زیاد نوتیفیش اومد😐🌸@kosar-mottaghi
برای گزینه 3 هم منظورش اون توالی های بین ژن های 1و2و3 هست (با توجه به شکل کتاب یک رنابسپاراز 3 ژ« رو باهم رونویسی می کنه) -
گزینه 4 به این دلیل اشتباهه که نوشته فراورده باعث سنتز (تولید)میشه ... درواقع باعث هیدرولیز (تجزیه)میشه
@zahra-forouzanfar در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
(انزیم می سازه که کربوهیدرات (قند دی سارید مالتوز)رو تجزیه کنه)
-
@kosar-mottaghi
برای گزینه 3 هم منظورش اون توالی های بین ژن های 1و2و3 هست (با توجه به شکل کتاب یک رنابسپاراز 3 ژ« رو باهم رونویسی می کنه)@zahra-forouzanfar در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@kosar-mottaghi
برای گزینه 3 هم منظورش اون توالی های بین ژن های 1و2و3 هست (با توجه به شکل کتاب یک رنابسپاراز 3 ژ« رو باهم رونویسی می کنه)توالی های بین ژنی انصافا توی کتاب خیلی معلوم نیست
این گزینه فکر کنم از اونایی که باید نگهش داری اگه بقیه تابلو غلط بودن بزنیش -
@zahra-forouzanfar در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@kosar-mottaghi
برای گزینه 3 هم منظورش اون توالی های بین ژن های 1و2و3 هست (با توجه به شکل کتاب یک رنابسپاراز 3 ژ« رو باهم رونویسی می کنه)توالی های بین ژنی انصافا توی کتاب خیلی معلوم نیست
این گزینه فکر کنم از اونایی که باید نگهش داری اگه بقیه تابلو غلط بودن بزنیش@zahra-forouzanfar
سلام
یه سوال همواره غلطش نمی کنه؟ -
@zahra-forouzanfar
سلام
یه سوال همواره غلطش نمی کنه؟احمد قادری در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@zahra-forouzanfar
سلام
یه سوال همواره غلطش نمی کنه؟بعدش نوشته می تواند
اقای موقاری همچین مواقعی همواره رو در نظر نمی گرفت -
شبتون خوش🌹

تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
در آخرم تشکر کنم وببخشید زیاد نوتیفیش اومد😐🌸@kosar-mottaghi سلام. کتاب گفته فرآورده ی ژن میتواند رنا یا پلی پپتید باشد. هر رنایی فعالیت آنزیمی نداره. پس ۴ غلطه.
علاوه بر اون، تو تنظیم مثبت ۳ ژن باهم رونویسی میشن. پس قطعا توالی های بین ژنی شون هم باهم رونویسی میشه.
در نتیجه ۳ درسته -
احمد قادری در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@zahra-forouzanfar
سلام
یه سوال همواره غلطش نمی کنه؟بعدش نوشته می تواند
اقای موقاری همچین مواقعی همواره رو در نظر نمی گرفت@zahra-forouzanfar
اها دقت نکردم
مرسی -
@kosar-mottaghi سلام. کتاب گفته فرآورده ی ژن میتواند رنا یا پلی پپتید باشد. هر رنایی فعالیت آنزیمی نداره. پس ۴ غلطه.
علاوه بر اون، تو تنظیم مثبت ۳ ژن باهم رونویسی میشن. پس قطعا توالی های بین ژنی شون هم باهم رونویسی میشه.
در نتیجه ۳ درستهParsa Ghaffari در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@kosar-mottaghi سلام. کتاب گفته فرآورده ی ژن میتواند رنا یا پلی پپتید باشد. هر رنایی فعالیت آنزیمی نداره. پس ۴ غلطه.
در نتیجه ۳ درستهیه مقدار مشکوکه چون توی صورت سوال اشاره کرده تنظیم مثبت رونویسی و برای تنظیم مثبت ما اون 3 ژن رو درنظر می گیریم
اگه می گفت فراورده انزیم رونویسی کننده... قطعا با این حرفتون می شد ردش کرد -
Parsa Ghaffari
@zahra-forouzanfar
احمد قادری
بله حرفای شما درس
ولی من مشکلم بار اون محرک که گفتن مگه محرک رنابسپاراز پروتئین فعال کننده نیس🤔چه جوری میشه دی ساکارید این که پروتئین هستش😶
فک کنم سوال اشکال داره😐
-
Parsa Ghaffari
@zahra-forouzanfar
احمد قادری
بله حرفای شما درس
ولی من مشکلم بار اون محرک که گفتن مگه محرک رنابسپاراز پروتئین فعال کننده نیس🤔چه جوری میشه دی ساکارید این که پروتئین هستش😶
فک کنم سوال اشکال داره😐
@kosar-mottaghi
آره اینم اشکال داره احتمالا -
@kosar-mottaghi
آره اینم اشکال داره احتمالا -
شبتون خوش🌹

تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
در آخرم تشکر کنم وببخشید زیاد نوتیفیش اومد😐🌸 -
Bio در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
@kosar-mottaghi سوال کجه ولی 4 غلطه چون برا تجزیه یه قنده نه سنتز
۲ مثلا کج نیس😶
اححح😑
چقد سوال مزخرفیه🤔 -
@kosar-mottaghi میگم باید بیخیال تحلیل سنجش شد میگین نه
تحلیل 99 آدم عشق میکنه 😍
سنجش حالش بهم میخوره 🤢 -
Parsa Ghaffari
@zahra-forouzanfar
احمد قادری
بله حرفای شما درس
فک کنم سوال اشکال داره😐
@kosar-mottaghi در سوال۲۰۴:باکتری Ecoli گفته است:
Parsa Ghaffari
@zahra-forouzanfar
احمد قادری
بله حرفای شما درس
فک کنم سوال اشکال داره😐
اینجا منظورش از محرک اون قند مالتوز هست که به فعال کننده متصل میشه چون اگه حضور نداشته باشه کلا رونویسی صورت نمیگیره
-
Parsa Ghaffari
@zahra-forouzanfar
احمد قادری
بله حرفای شما درس
فک کنم سوال اشکال داره😐
@kosar-mottaghi الان مشکل شما دقیقا چیه؟! اینکه چرا ۴ نمیشه؟ یا اینکه چرا ۲ نمیشه؟!😐
دلیل اینکه ۲ نمیشه رو خودتون دارین میگین! پروتئینه، نه دی ساکارید