نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
بچه هایی که تدزیس دو استاد رو دیدن لطفا جواب بدن صفر تا صد های اقای یاری یا راه ابریشم اقای طلوعی ؟
Moein Hosseini سلام من فقط تدریس آقای یاری دیدم تدریس ایشون جوریه که آدم کسل نمیشه و اینکه وقتی یه مبحثیو توضیح میدن از اول با تستای تقریبن سنگین شروع به حل تست میکنن که این باعث میشه مهارت در تست زنی بالا بره اما پس از تدریس حتمن باید متن کتاب یا حالا درسنامه کتاب تستی خونده بشه چون تو جزوه فیزیک ایشون بیشتر به مباحث فرمولی و ریاضی پرداخته تا تشریحی
ولی در کل تدریسشون خییلی خوبه -
سلام دوستان من راه ابریشم اقای کازرانیان رو گرفتم ولی پیله و درسنامه فرسنگ یکش که دیدم میگم شاید اگه راه ابریشم اقای طلوعی رو میگرفتم بهتر بود. پیلش یه طوریه اصن معلوم نی ینی چی.
حالا سوالم از کسایی که استفاده کردن اینه که ایا راضی بودنودر ادامه بهتر هست وتو کنکور بهشون کمک کرد یا نه؟؟
اخه هر جا که نگاه میکنم از راه ابریشم اقای طلوعی تعریف میکنن.به نظرتون اگ همین الان راه ابریشم اقا طلوعی رو بگیرم بهتره ینی؟
اخه هزینش هم زیاد میشه ولی خب اگ خیلی بهتره مجبورم اونم دوباره بخرم@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
چرا کسی جواب نمیده
-
سلام دوستان من راه ابریشم اقای کازرانیان رو گرفتم ولی پیله و درسنامه فرسنگ یکش که دیدم میگم شاید اگه راه ابریشم اقای طلوعی رو میگرفتم بهتر بود. پیلش یه طوریه اصن معلوم نی ینی چی.
حالا سوالم از کسایی که استفاده کردن اینه که ایا راضی بودنودر ادامه بهتر هست وتو کنکور بهشون کمک کرد یا نه؟؟
اخه هر جا که نگاه میکنم از راه ابریشم اقای طلوعی تعریف میکنن.به نظرتون اگ همین الان راه ابریشم اقا طلوعی رو بگیرم بهتره ینی؟
اخه هزینش هم زیاد میشه ولی خب اگ خیلی بهتره مجبورم اونم دوباره بخرم@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیTannaz Dalir تقریبا همه میگن آقای طلوعی بهترن و ندیدم کسی بگه آقای کازرانیان بهتره
-
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیTannaz Dalir سلام
خود من تا فرسنگ ۵ استاد کازرانیان رو دیدم ولی مجبور شدم فیزیک استاد طلوعی رو بگیرم و الان از این کارم راضیم
هر دو استاد عالین ولی اگر همین الان با استاد کازرانیان ارتباط نگرفتید مثل من به وسط سال موکول نکنید تدریس استاد طلوعی بی نظیره و به همین دلیل همه از ایشون تعریف میکنن -
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیTannaz Dalir من خودم با استاد کازرانیان کار کردم عالین .فیزیک رو هم متوسط ۸۰ درصد میزدم تو آزمونا
-
Tannaz Dalir من خودم با استاد کازرانیان کار کردم عالین .فیزیک رو هم متوسط ۸۰ درصد میزدم تو آزمونا
دکتر علی ف
یعنی از کنکور هم به امید خداراضی بودین وبهتون کمک کرد؟
کدوم ازمون شرکت میکردین؟ -
Tannaz Dalir سلام
خود من تا فرسنگ ۵ استاد کازرانیان رو دیدم ولی مجبور شدم فیزیک استاد طلوعی رو بگیرم و الان از این کارم راضیم
هر دو استاد عالین ولی اگر همین الان با استاد کازرانیان ارتباط نگرفتید مثل من به وسط سال موکول نکنید تدریس استاد طلوعی بی نظیره و به همین دلیل همه از ایشون تعریف میکننابوالفضل ریسی
شما که از تدریس دوتا استاد استفاده کردین میشه بیشتر توضیح بدین مثلااز چه نظر اقای طلوعی بهتر بودن؟
اخه این طوری هم نیست که کلا ارتباط نگیرم با فیلماشون من فقط پیله و درسنامه فرسنگ یک رو دیدم مفهومی درس میدن خوبه هاولی من حس میکنم سر فیلماشون حوصلم سر میره .البته هنوز تستا رو ندیدم.
یعنی بعدن پشیمون میشم؟؟ -
ابوالفضل ریسی
شما که از تدریس دوتا استاد استفاده کردین میشه بیشتر توضیح بدین مثلااز چه نظر اقای طلوعی بهتر بودن؟
اخه این طوری هم نیست که کلا ارتباط نگیرم با فیلماشون من فقط پیله و درسنامه فرسنگ یک رو دیدم مفهومی درس میدن خوبه هاولی من حس میکنم سر فیلماشون حوصلم سر میره .البته هنوز تستا رو ندیدم.
یعنی بعدن پشیمون میشم؟؟Tannaz Dalir سلام . نطر شخصی من اینه که اگه ارتباط میگیری با ایشون ادامه بده ، درسته که اقای طلوعی خیلی خوب درس میدن ، شکی درش نیست اما چیزی که قراره سر کنکور یادت بیاد ، برای من شخصا بیشتر اقای کارزانیان بود (البته من آرش ایشونو داشتم و راه ابریشمو نگرفتم) و اینکه شاید اگه از اول سال با اقای طلوع ی تست زده بودم توی مغزم نفوذ میکرد و میتونستم سر کنکور هم به خاطر بیارم اما درکل درسته نکات تستی ای که اقای کارزانیان میگن کمتره اما با همون فرمول عمومی که میگن مجموعه گسترده تری از تستا پاسخ داده میشه اما خب تایم بیشتری هم ممکنه برای تست ها بذاری .
بنطرم برای تصمیم گیری بهتر صفر تا صد کنکور هر کدومشون رو نگاه کن و بعدش تصمیم بگیر به خصوص اگر یه موضوع یکسان از هر دوتا رو ببینی قضاوت برات راحت تر میشه ، موفق باشی -
دکتر علی ف
کدوم ازمون شرکت میکردین؟Tannaz Dalir اره خدا رو شکر .
-
دکتر علی ف
کدوم ازمون شرکت میکردین؟Tannaz Dalir اره خدارو شکر .من آزمون گزینه دو میرفتم ولی آزمونای ماز و قلمچی رو هم به صورت زماندار کار میکردم
-
Tannaz Dalir اره خدا رو شکر .
دکتر علی ف
موفق باشید -
Tannaz Dalir سلام . نطر شخصی من اینه که اگه ارتباط میگیری با ایشون ادامه بده ، درسته که اقای طلوعی خیلی خوب درس میدن ، شکی درش نیست اما چیزی که قراره سر کنکور یادت بیاد ، برای من شخصا بیشتر اقای کارزانیان بود (البته من آرش ایشونو داشتم و راه ابریشمو نگرفتم) و اینکه شاید اگه از اول سال با اقای طلوع ی تست زده بودم توی مغزم نفوذ میکرد و میتونستم سر کنکور هم به خاطر بیارم اما درکل درسته نکات تستی ای که اقای کارزانیان میگن کمتره اما با همون فرمول عمومی که میگن مجموعه گسترده تری از تستا پاسخ داده میشه اما خب تایم بیشتری هم ممکنه برای تست ها بذاری .
بنطرم برای تصمیم گیری بهتر صفر تا صد کنکور هر کدومشون رو نگاه کن و بعدش تصمیم بگیر به خصوص اگر یه موضوع یکسان از هر دوتا رو ببینی قضاوت برات راحت تر میشه ، موفق باشی@miss-mir1381
مرسی از راهنماییتون -
الاجان نمیشه تو اختصاصیاحق انتخاب دبیر فیزیک بزارین
تا اونایی که با استاد کازریان راحت ترن اونو انتخاب کنن
و مابقی هم استاد طلوعی
فک کنم همه موافق باشن
M.an
دانش آموز کنکوری@na-h-ass
الانم موقع خرید حق انتخاب داریم یگه. پیامک میاد میگه فیزیک آقای طلوعی رو میخواین یا آقای کازرانیان. هرکدوم روانتخاب کنین، راه ابریشم ایشون تو پروفایلتون قرار میگیره -
@miss-mir1381
مرسی از راهنماییتونTannaz Dalir موفق باشید
-
ابوالفضل ریسی
یعنی بعدن پشیمون میشم؟؟Tannaz Dalir اینکه لزوما پشیمون بشید نه
ایشون هم بدون شک استاد توانمندی هستند
استاد طلوعی به سرعت تست زنی توجه ویژه دارند و در هر بخش یه شاه کلید میگن که ۹۹ درصد تستها فقط با اون حل میشه ۱ درصد بقیه هم با فرمولهای کتاب حل میشن
تدریسشون به شدت مفهومی هست
اکثر تستهاشون عینا در آزمون ها میومد
کافیه نمونه کارشون رو ببینید -
الاجان نمیشه تو اختصاصیاحق انتخاب دبیر فیزیک بزارین
تا اونایی که با استاد کازریان راحت ترن اونو انتخاب کنن
و مابقی هم استاد طلوعی
فک کنم همه موافق باشن
M.an
دانش آموز کنکوری@na-h-ass این امکان وجود داره الان
-
بچه هایی که تدزیس دو استاد رو دیدن لطفا جواب بدن صفر تا صد های اقای یاری یا راه ابریشم اقای طلوعی ؟
Moein Hosseini اگه کنکورو میخوای، طلوعی.