نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
@raghebhayatigmail-com سلام
ببینید کلا انتخاب دبیر به شخص هر کس بستگی داره
تدریسی که من بگم فوق العادس ممکن اصلا شما خوشتون نیاد
یه راه اینه که برید نمونه تدریسا رو ببینید هر دو استاد عالی هستن
من هردو تدریس رو تهیه کردم من به شخصه با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتم اگرچه از تدریس استاد کازرانیان هم استفاده میکنم ولی باز میگم این تاپیک فک کنم برای بیشتر از ده بار زده شده خیلی ها گفتن
استاد کازرانیان خیلی ها هم گفتن استاد طلوعی به نظر من سلیقه و نظر شخصی
به طور کلی استاد طلوعی روش تستی بیشتری میگن و شاه کلید هایی برای هر فصل به کار میبرن
ولی استاد کازرانیان بیشتر مفهومی کار میکنن -
ببینید کلا انتخاب دبیر به شخص هر کس بستگی داره
تدریسی که من بگم فوق العادس ممکن اصلا شما خوشتون نیاد
یه راه اینه که برید نمونه تدریسا رو ببینید هر دو استاد عالی هستن
من هردو تدریس رو تهیه کردم من به شخصه با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتم اگرچه از تدریس استاد کازرانیان هم استفاده میکنم ولی باز میگم این تاپیک فک کنم برای بیشتر از ده بار زده شده خیلی ها گفتن
استاد کازرانیان خیلی ها هم گفتن استاد طلوعی به نظر من سلیقه و نظر شخصی
به طور کلی استاد طلوعی روش تستی بیشتری میگن و شاه کلید هایی برای هر فصل به کار میبرن
ولی استاد کازرانیان بیشتر مفهومی کار میکننMahtab Zolghadr 0 در چند صفحه گشتم ولی این تاپیک رو ندیدم. ممنون از پاسختون. برام مقدور نیست هر دو تا رو تهیه کنم. پس شما میفرمایید طللوعی تستی تر و کارزانیان مفهومیتره. ممنون. ببینم دوستان دیگه ای هستن که نظر دیگه ای داشته باشن؟ امروز دیگه باید تهیه کنم.
-
Mahtab Zolghadr 0 در چند صفحه گشتم ولی این تاپیک رو ندیدم. ممنون از پاسختون. برام مقدور نیست هر دو تا رو تهیه کنم. پس شما میفرمایید طللوعی تستی تر و کارزانیان مفهومیتره. ممنون. ببینم دوستان دیگه ای هستن که نظر دیگه ای داشته باشن؟ امروز دیگه باید تهیه کنم.
@raghebhayatigmail-com من ندارم ..ولی یه نمونه از انرژی جنبشی استاد طلوعی بود دیدم بعدش تستاروخیلی خوب از کتاب تستم حل کردم باورم نمیشد
به نظر من استاد طلوعی -
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
دانش اموزان رو تگ کنید تا پیامتون رو ببینن .
@دانش-آموزان-آلاء -
@raghebhayatigmail-com آلاء همهی اساتیدش درجه ۱ هستند فقط مهمه که ارتباط بگیری . من استاد کازرانیان رو گرفتم و تا وسطای برنامه بود که با ایشون کار کردم .
ولی استاد طلوعی رو گرفتم حالا از این به بعد خدا بخواد میخوام با ایشون پیش برم .
یعنی از اول میخوام فیزیک دهم رو بخونم -
@raghebhayatigmail-com آلاء همهی اساتیدش درجه ۱ هستند فقط مهمه که ارتباط بگیری . من استاد کازرانیان رو گرفتم و تا وسطای برنامه بود که با ایشون کار کردم .
ولی استاد طلوعی رو گرفتم حالا از این به بعد خدا بخواد میخوام با ایشون پیش برم .
یعنی از اول میخوام فیزیک دهم رو بخونمYegane Dehqan خب مزیت طلوعی بر کارزانیان چه بود؟
-
Yegane Dehqan خب مزیت طلوعی بر کارزانیان چه بود؟
@raghebhayatigmail-com میگم که
من با استاد کازرانیان پیش رفتم بیشتر تشریحی تست حل میکنن یعنی طول میکشه .
من نتونستم ارتباط برقرار کنم وگرنه استاد کازرانیا استادی باتجربه و خوبی هستن .و من استادطلوعی رو خریدم و دادم جزوه هاشو پرینت کنن . هنوز با استاد طلوعی پیش نرفتم .
یعنی الان من فیزیک دهم صفره صفرممم🥺🥲
️
-
@raghebhayatigmail-com من ندارم ..ولی یه نمونه از انرژی جنبشی استاد طلوعی بود دیدم بعدش تستاروخیلی خوب از کتاب تستم حل کردم باورم نمیشد
به نظر من استاد طلوعیمصطفي عباسیان ممنون
-
یه کسی که پشت کنکوریه و فیزیکش صفره از فیلم های کدوم استاد برای تسلط در تست استفاده کنه ؟؟؟
-
یه کسی که پشت کنکوریه و فیزیکش صفره از فیلم های کدوم استاد برای تسلط در تست استفاده کنه ؟؟؟
Amaryllis Heshmati استاد طلوعی گزینه ی خیلی خوبیه
-
Amaryllis Heshmati
من استاد طلوعی رو بیشتر میپسندم
از امسال با ایشون میخونم
واقعا خلی عالی تدریس میکنن. -
Amaryllis Heshmati سلام من از تدریس هر دو تا استاد استفاده میکنم هر دو عالین
ولی من با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتم -
Amaryllis Heshmati سلام من از تدریس هر دو تا استاد استفاده میکنم هر دو عالین
ولی من با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتمMahtab Zolghadr 0 تشکر
-
Amaryllis Heshmati استاد طلوعی گزینه ی خیلی خوبیه
Marziye Ahmadpour سپاس
-
Amaryllis Heshmati
من استاد طلوعی رو بیشتر میپسندم
از امسال با ایشون میخونم
واقعا خلی عالی تدریس میکنن.شهرام قربانی ممنونم
-
سلام وقت بخیر ، ببخشید چطور میتونم نکته و تست ریاضی دهم تجربی روت در برنامه ی آلا پیدا کرده و دانلود کنم ؟
-
سلام دوستان من کلیپ های استاد گودرزی رو میبینم ولی خیلی اسم استاد طلوعی رو شنیدم میشه بگید که کلیپ های تدرسشو در راه ابریشم دیدید یا در همین کلیپ های رایگان ؟
-
سلام، راه ابریشم
هنوز رایگان تهیه نکردن -
سلام دوستان من کلیپ های استاد گودرزی رو میبینم ولی خیلی اسم استاد طلوعی رو شنیدم میشه بگید که کلیپ های تدرسشو در راه ابریشم دیدید یا در همین کلیپ های رایگان ؟
عسل عیسی پره ایشون پروژهٔ رایگانی برای نظام جدید ندارن که ان شاء الله ضبط میشه
شما اگه خواستید، میتونید نمونه تدریس های ایشون رو در پکیج های آرش و ابریشم و گدار مشاهده کنید -
عسل عیسی پره
سلام
استاد طلوعی یکی از بهترین اساتید راه ابریشم الا هستندکه برای هر فصل فیزیک یک کلید طلایی دارن که قفل تمام تست ها رو باز کنه
البته راه ابریشم رایگان نیست
من بیشتر از یک ماه هست که تهیه کردم و با استاد دارم پیش میرم