نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
درود
روزتون بخیر
من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان رو دارم ولی درست و حسابی نمیتونم مباحث فشار در مایعات و لوله های یو شکل رو درک کنم و سوالاتش رو حل کنم
به نظرتون از صفرر تا صد های آقای یاری استفاده کنم بهتره؟بجز فشار بقیه مباحث چی ؟ به نظرتون تدریس استاد یاری بهتره؟
@سجاد-ذوالفقاری
من خودم تدریس استاد یاری و خیلی دوست دارم با وجود ضعفم تو درس فیزیک تدریس ایشونو متوجه میشم به نظرم دیدن فیلم هاشون خالی از لطف نیست -
استاد یاری عالیه
-
درود
روزتون بخیر
من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان رو دارم ولی درست و حسابی نمیتونم مباحث فشار در مایعات و لوله های یو شکل رو درک کنم و سوالاتش رو حل کنم
به نظرتون از صفرر تا صد های آقای یاری استفاده کنم بهتره؟بجز فشار بقیه مباحث چی ؟ به نظرتون تدریس استاد یاری بهتره؟
@سجاد-ذوالفقاری
استاد یاری عالی هستن -
درود
روزتون بخیر
@سجاد-ذوالفقاری سلام من مبحث فشار ایشون رو دیدم و پسندیدم
ببینین حتما
-
سلام
همینو بگم که ایشون بی نظیر ترین استاد فیزیکی هستند که تا بحال باهاشون آشنا شدم...
عالیییییییییییییییییییییییییییی
-
سلام خوبین؟به نظرتون برای صفر تا صد فیزیک دوازدهم ریاضی اقای فرشید داداشی بهتر هستند یا اقای حمید فدایی فرد یا اقای پرویز کازریان؟ چون مثلا اقای کازریان فصل 1 رو در 12 قسمت تموم کردن ولی اقای داداشی تو 26 قسمت و اقای فدایی فرد تو 34 قسمت. .... و اینکه ویدیو های سال 97 و 98 و 99 و اینا باهم فرق دارن یا تغیر نکرده؟ لطفا نظراتتونو بگید خیلی مهمه مرسییی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
کسی نظری نداره ایا؟ @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @المپیادیا لطفا کمک کنین @راه-ابریشمی-ها-شیمی
-
به نظر من فقط ببین تدریس کدوم دبیر رو بهتر متوجه میشی با همون برو جلو و خودتم در کنارش تست بزن.همشون نکات رو میگن مثلاً من به شخصه با آقای فدایی فرد بهتر متوجه میشم.
-
سلام خوبین؟به نظرتون برای صفر تا صد فیزیک دوازدهم ریاضی اقای فرشید داداشی بهتر هستند یا اقای حمید فدایی فرد یا اقای پرویز کازریان؟ چون مثلا اقای کازریان فصل 1 رو در 12 قسمت تموم کردن ولی اقای داداشی تو 26 قسمت و اقای فدایی فرد تو 34 قسمت. .... و اینکه ویدیو های سال 97 و 98 و 99 و اینا باهم فرق دارن یا تغیر نکرده؟ لطفا نظراتتونو بگید خیلی مهمه مرسییی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
به نظر من فقط ببین تدریس کدوم دبیر رو بهتر متوجه میشی با همون برو جلو و خودتم در کنارش تست بزن.همشون نکات رو میگن مثلاً من به شخصه با آقای فدایی فرد بهتر متوجه میشم.
Mohammad Khayeri اها مرسی 🤍
-
Sara 3
سلام وقتتون بخیر،- %(#ff0000)[آقای فدایی فرد]
البته بازم بستگی به خودتون داره ک با کدوم دبیر...
همشون واقعا خوبن و انتخاب بینشون سخته...
یجورایی سلیقه ای هستش...Amirreza Vafaei Moghadam مرسی 🤍
-
ببین همه اساتید محترم هستند و اینکه بستگی به خودتون داره هر کس نظری داره و اینکه خودتون هم باید بیشتر تلاش کنید و تست بزنید وسواس مطالعه نگیرید بیشتر تمرین کنید تست بزنید زمان دار
-
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
من خودم مباحث فشار رو ندیدم قسمت مسائل رو ندیدم تا نیروهای بین مولکولی دیدم خوب متوجه شدم ولی مباحثی که فیلماشون رو کامل دنبال کردم راضی بودم
خیلی خیلی مفهومی تدریس میکنن و جزوه شون هم پیچیده نیست و سوالات و تست هاش هم خوب و قشنگیه
راستی من مباحث الکتریسیته ساکن و چگالی و کار و انرژی و توان رو دیدم راضی بودم@sania-andiravan فک کنم
این قدر سیر بخند که ندانی غم چیست باشه -
-
@فرناز-مقیمی سلام
اگه راه ابریشم ندارین آقای فدایی فرد خیلی کنکور میگین و عالی تدریس میکنن درسته کمی نواقص داره ولی درس ۱و۳و۴و۵و۶ فکر کنم کامل تدریس کردند اونارو فعلا نگاه کنین. آقای فدایی فرد در یک کلام عالی هست خیلی هم مفهومی تدریس میکنن
-
@فرناز-مقیمی
نه. زیاد تغییرات در فیزیک نیست میتونین اونم استفاده کنید که البته من بیشتر آقای فدایی فرد رو توصیه میکنم.