نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
@فرناز-مقیمی سلام
اگه راه ابریشم ندارین آقای فدایی فرد خیلی کنکور میگین و عالی تدریس میکنن درسته کمی نواقص داره ولی درس ۱و۳و۴و۵و۶ فکر کنم کامل تدریس کردند اونارو فعلا نگاه کنین. آقای فدایی فرد در یک کلام عالی هست خیلی هم مفهومی تدریس میکنن
-
@فرناز-مقیمی
-
سلام ببخشید فیزیک آقای طلوعی برا کسی که فیزیک صفره و هیچی نخونده مناسبه؟
-
والا منکه فیزیک با تک ماده قبول شدم خیلی خوب بود برام البته باید خودتم تمرین و تکرار کنی
-
سید رضا ساداتی اصلاااااا حتی صدم ثانیه هم شک نکن .
خودت قبل از خرید برو و نمونه فیلم رو ببین و بعد بخر .
ولی شک نکن که عالیه
تست حل کن با چشمات -
من با کازرانیان راحت تر بودم آخه کامل تر بود
-
سید رضا ساداتی من چیزی بلد نیستم متوجه میشم
پایه تون به نظرم مهم نیس مهم گیراییتونه و اینکه مدلتون چطوریه با معلمای تست محور حال میکنین ؟ بعضیا دوس دارن کامل مو به مو همه چی گفته شه بعضیا مثل من زیاد اعصاب ندارن معلم هی توضیح الکی بده میخوان فرز درس بده . به مدل یادگیریتون بستگی داره هیچکدوم از این دو تیپ بد نیستن . -
درود
روزتون بخیر
من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان رو دارم ولی درست و حسابی نمیتونم مباحث فشار در مایعات و لوله های یو شکل رو درک کنم و سوالاتش رو حل کنم
به نظرتون از صفرر تا صد های آقای یاری استفاده کنم بهتره؟بجز فشار بقیه مباحث چی ؟ به نظرتون تدریس استاد یاری بهتره؟
@سجاد-ذوالفقاری استاد یاری واسه تمام مباحث عالیه واقعا عالیه کاری میکنه که درسو مفهومی بفهمی یعنی کار نداری باید از کدوم فرمول استفاده کنی کاری میکنه که خودو سوالو بفهمی و بدونی واسه فلان سوال کدوم فرمول نیازه ولی فصل انرژی و توان رو خیلی خوب تدریس نمیکنن ولی بقیه فصلا واقعا عالیه