دشبورد جدید راه ابریشم
-
سلام دوستان گلم، همگی خسته نباشید
ممنونم از همتون
اول اینکه داشبورد وقتی تموم بشه همه مشکلاتی که میگین رفع میشه، متاسفانه یه خرده حجم تسک هامون زیاده و ممکنه کل داشبورد به این سادگیا تموم نشه، ولی خب نگران نباشید ان شا الله جوری میرسونیم که در لجظه به همه بخش های موردنیازتون دسترسی داشته باشید
و اینکه شما وقتی نظر میدید در واقع دارید لطف میکنید و از وقت گرانبهاتون میزنید، پس من سپاسگزار همتون هستم
( حالا نیاید اینجا رو به رگبار ببندید)
خلاصه که درستونو بخونید خدا بزرگه، ارادت
Shahab Ebadi
سلاااام
خواستم بگم این قسمت که وقتی میریم توی پیاما عکس درس مشخص شده خیلی خوبه
دمتون گرم
همش قاطی میکردم -
سلام دوستان گلم، همگی خسته نباشید
ممنونم از همتون
اول اینکه داشبورد وقتی تموم بشه همه مشکلاتی که میگین رفع میشه، متاسفانه یه خرده حجم تسک هامون زیاده و ممکنه کل داشبورد به این سادگیا تموم نشه، ولی خب نگران نباشید ان شا الله جوری میرسونیم که در لجظه به همه بخش های موردنیازتون دسترسی داشته باشید
و اینکه شما وقتی نظر میدید در واقع دارید لطف میکنید و از وقت گرانبهاتون میزنید، پس من سپاسگزار همتون هستم
( حالا نیاید اینجا رو به رگبار ببندید)
خلاصه که درستونو بخونید خدا بزرگه، ارادت
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد️
-
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد️
سلام دوست عزیز
امکان دانلود که وجود داره، مگه چه مشکلی پیش اومده؟
همون پایین فیلم روی آیکنش بزنید و کیفیت موردنظرو دانلود کنید -
سلام دوست عزیز
امکان دانلود که وجود داره، مگه چه مشکلی پیش اومده؟
همون پایین فیلم روی آیکنش بزنید و کیفیت موردنظرو دانلود کنیدShahab Ebadi بعضی فیلما باکس های دانلودشون هست هنوزا
اما خیلی هاشون اینطوری شدن
من خودم اپ آلا رو دارما اما خب چون با لب تاب میبینم زمان بر هست که بخوام انتقال بدم فیلم هارو
و اینکه خب یه عده کمی ممکنه گوشی نداشته باشن -
سلام میشه لطفا یکی لینک داشبورد جدید رو بفرسته و توضیح بده درموردش و اینکه چ تفاوتی با داشبورد قبلی داشت؟؟؟؟؟؟
-
سلام میشه لطفا یکی لینک داشبورد جدید رو بفرسته و توضیح بده درموردش و اینکه چ تفاوتی با داشبورد قبلی داشت؟؟؟؟؟؟
mahsaaa rezaeee https://alaatv.com/asset/abrisham#/scheduleبه نظر من اگر خودتون ببینید متوجه میشید
-
mahsaaa rezaeee https://alaatv.com/asset/abrisham#/scheduleبه نظر من اگر خودتون ببینید متوجه میشید
arthur morgan تشکر
-
mahsaaa rezaeee خواهش
-
سلام خسته نباشید
فکر میکنم بنا به درخواست خیلی از بچه ها امکان دانلود همزمان چندین ویدئو و رو برای آپدیت جدید داشبورد قرار دادید اما متاسفانه نمیتونم این ویژگی رو تو داشبورد پیدا کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید لطفا
Shahab Ebadi -
سلام خسته نباشید
فکر میکنم بنا به درخواست خیلی از بچه ها امکان دانلود همزمان چندین ویدئو و رو برای آپدیت جدید داشبورد قرار دادید اما متاسفانه نمیتونم این ویژگی رو تو داشبورد پیدا کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید لطفا
Shahab Ebadi -
سلام خسته نباشید
Shahab Ebadi@zahra-hamrang
سلام دوست عزیز، خسته نباشید
خیر متاسفانه این مورد جزو قابلیت های اضافه شده به داشبورد نیست ولی برای رسیدن به دکمه دانلود دسترسی بهتری دادیم به کاربران -
Shahab Ebadi
سام جناب عبادی خسته نباشید.
راستش من یه ایده ای به ذهنم رسید ولی نمیدونم عملیه یا نه.
احتمالا دیدین که توی تلگرام برای دسترسی سریع به یه قسمت از ویدیو یا وویس، میتونیم اون رو ریپلای کنیم و دقیقه و ثانیه ی مورد نظرمونو بنویسیم. لینک میشه و دیگه هرموقع روی اون عدد بزنیم، مستقیم میبرتمون به همون ثانیه از ویدیو.حالا به نظرتون میشه این قابلیت توی قسمت های یادداشت های این جلسه داشبورد به وجود بیاد که از هر لحظه ای که نیاز داریم یه لینک این شکلی داشته باشیم؟
Nazanin Rahdar اینطوری داشبورد خیلی جالب تر میشه
آقای عبادی ممنون میشم اضافه کنید -
@zahra-hamrang
سلام دوست عزیز، خسته نباشید
خیر متاسفانه این مورد جزو قابلیت های اضافه شده به داشبورد نیست ولی برای رسیدن به دکمه دانلود دسترسی بهتری دادیم به کاربرانShahab Ebadi ممنون
ولی اینطوری خیلی تو وقت صرفه جویی میشدبا توجه به درخواست های زیاد فکر میکردم حتما اعمال بشه
-
Shahab Ebadi ممنون
ولی اینطوری خیلی تو وقت صرفه جویی میشدبا توجه به درخواست های زیاد فکر میکردم حتما اعمال بشه
@zahra-hamrang
ببینید دوستان یه سری مسائل مربوط میشه به نیاز مخاطب، یه سری مربوط میشه به توان فنی و یه سری هم به شرایط اضافه کردن قابلیت
تقریبا برای اضافه کردن این قابلیت در همه این سه مورد مشکلاتی وجود داشته که این تصمیم نهایی نشده، وگرنه مطمئن باشید اضافه میکردیم
از طرفی هم شما با دانلود کردن محتوا، خیلی از ویژگی ها مثل ثبت شدن تو سیستم و مشاهده پیشرفتتون رو از دست میدید و اصرار ما هم بر اینه که آنلاین تماشا کنید تا این اتفاق نیوفته -
Shahab Ebadi سلام. خسته نباشید. دوتا پیشنهاد داشتم در خصوص داشبورد. اول اینکه در داشبورد بخش اطلاعیه ها و برخی قسمت های دیگه نوشته ها با رنگ خاکستری نوشته شده که اگر از رنگ پررنگ تر و واضحتری استفاده بشه خیلی بهتره. و دوم اینکه در پلیر قدیمی این امکان بود که ویدیو رو 10 ثانیه جلو یا عقب ببریم و ویژگی دیگه این بود که حتی وقتی ویدیو تمام صفحه بود زمانکوب رو گوشه صفحه در اختیار داشتیم ولی الان در حالت تمام صفحه زمانکوب رو نداریم. این موارد رو اگه لحاظ کنید عالی میشه. ممنون
-
@zahra-hamrang
ببینید دوستان یه سری مسائل مربوط میشه به نیاز مخاطب، یه سری مربوط میشه به توان فنی و یه سری هم به شرایط اضافه کردن قابلیت
تقریبا برای اضافه کردن این قابلیت در همه این سه مورد مشکلاتی وجود داشته که این تصمیم نهایی نشده، وگرنه مطمئن باشید اضافه میکردیم
از طرفی هم شما با دانلود کردن محتوا، خیلی از ویژگی ها مثل ثبت شدن تو سیستم و مشاهده پیشرفتتون رو از دست میدید و اصرار ما هم بر اینه که آنلاین تماشا کنید تا این اتفاق نیوفتهShahab Ebadi سلام اقای عبادی،خسته نباشید
تو پروفایل،بخش فیلم و جزوه های من،یکی از درس های راه ابریشم مثلا فیزیک بخش پیش ازمون دو تا هست هر دو نوشته برای کنکور1400
اگه میشه تا قبل مهر درست کنید کدوم1400هست،کدوم یکی1401
ممنون
-
@zahra-hamrang
از طرفی هم شما با دانلود کردن محتوا، خیلی از ویژگی ها مثل ثبت شدن تو سیستم و مشاهده پیشرفتتون رو از دست میدید و اصرار ما هم بر اینه که آنلاین تماشا کنید تا این اتفاق نیوفتهShahab Ebadi سلام اقا شهاب خوب هستید؟ ببخشید یک سوال شما در داشبورد جدید فیزیک اقای کازرانیان را قرار می دهید برای ریاضی ها؟
-
سلام آقا شهاب
لطفا فیزیک استاد طلوعی هم به قسمت دروس تجربی ها اضافه کنید اینطوری خیلی سختمونه
و اینکه اگر میشه لطفا برای هردرس، لینک داخلی اختصاصی بذارید تا با رفرش کردن داشبورد، درس ها ریست نشن و دوباره بره روی شیمی
و مجبور بشیم درس رو عوض کنیم
مثل قسمت های سمت راست داشبورد که هرکدوم لینک دارن، به درس ها هم لطفا لینک داخلی ارائه کنید
سپاس