فیزیک تجربی راه ابریشم
-
سلام رفقا
من دیروز راه ابریشمو خریدم و همینجا پرسیدم که برای درس فیزیک آقای طلوعی رو انتخاب کنم یا کازرانیان که اکثرا گفتن آقای طلوعی منم همین کارو کردم ولی الان رفتم بشینم پای فسلما ولی دیدم ویدیو های آقای طلوعی برای فیزیک رشته ریاضیه ولی مثل این که فیزیک آقای کازرانیان برای رشته تجربی بوده
الان نمیدونم باید به پشتیبانی تیکت بزنم که برام عوضشون کنن یا محتواشون تفاوتی نداره و با همون میتونم ادامه بدم
@راه-ابریشمی-ها
@راه-ابریشم-۱۴۰۱
@راه-ابریشم-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشم-فیزیک-ریاضی -
سلام رفقا
من دیروز راه ابریشمو خریدم و همینجا پرسیدم که برای درس فیزیک آقای طلوعی رو انتخاب کنم یا کازرانیان که اکثرا گفتن آقای طلوعی منم همین کارو کردم ولی الان رفتم بشینم پای فسلما ولی دیدم ویدیو های آقای طلوعی برای فیزیک رشته ریاضیه ولی مثل این که فیزیک آقای کازرانیان برای رشته تجربی بوده
الان نمیدونم باید به پشتیبانی تیکت بزنم که برام عوضشون کنن یا محتواشون تفاوتی نداره و با همون میتونم ادامه بدم
@راه-ابریشمی-ها
@راه-ابریشم-۱۴۰۱
@راه-ابریشم-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشم-فیزیک-ریاضیALI MI
سلام خوبید؟
بله،
آقای طلوعی فیزیک رشته ریاضی را تدریس میکنن اولا اکثر مباحث فیزیک و اصولی ترین مباحث بین دو رشته مشترک است.
دوما
مثل اینکه آقای طلوعی مباحثی که مرتبط به رشته ریاضی است را به دانش آموزان رشته تجربی میگویند در فیلم که آنها نیازی نیست نگاه کنند.
من خودم هنوز نخریدم ولی
تا چند روز آینده فیزیک آقای طلوعی را خواهم خرید. -
سلام رفقا
@راه-ابریشمی-ها
@راه-ابریشم-۱۴۰۱
@راه-ابریشم-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشم-فیزیک-ریاضیALI MI چیزیرو از دست نمیدی
همه فیزیک تجربی رو یاد میگیری،اضافه هم یاد میگیری که اگه بخوای میتونی با کتابت چک کنی که کدوم مباحث رو نباید ببینی -
سلام رفقا
@راه-ابریشمی-ها
@راه-ابریشم-۱۴۰۱
@راه-ابریشم-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشم-فیزیک-ریاضی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد