نقش دستور گزینه دو
-
سلام
برای ضمیر دوم
خودش گفته قوت جان به من بده
پس میشه متمم
ولی نمیشه گفت
به جان من قوت بده
که بشه م الیه خیلی هم روان تر هست
نظرتون چیه
انسانیا تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
برای ضمیر دوم
پس میشه متمم
ولی نمیشه گفت
به جان من قوت بده
نظرتون چیه
انسانیا تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاءاحمد قادری ب نظرم نمیشه قوت و جان از هم جدا کرد باید همون جور ک بیت گفته بگیریم فقط ضمیر جاشو عوض کنیم ک اینجوری بشه متمم قوت جان به من بده ام بیشتر بش میخوره تا ب جان من قوت بده و قوت جان اینجا باهم گروه مفعولین و جان مضاف الیه اگ بگیم ب جان من قوت بده جان میشه متمم نقش عوض میشه
نمیدونم شایدم دارم اشتباه میگم و شما درست میگی -
سوالی که پرسیدی سوال من هم شد
یکی نیست جواب ما دو نفرو بده؟ -
خب سوالم درست گفته دیگه
-
سلام
برای ضمیر دوم
پس میشه متمم
ولی نمیشه گفت
به جان من قوت بده
نظرتون چیه
انسانیا تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاءاحمد قادری ب نظرم نمیشه قوت و جان از هم جدا کرد باید همون جور ک بیت گفته بگیریم فقط ضمیر جاشو عوض کنیم ک اینجوری بشه متمم قوت جان به من بده ام بیشتر بش میخوره تا ب جان من قوت بده و قوت جان اینجا باهم گروه مفعولین و جان مضاف الیه اگ بگیم ب جان من قوت بده جان میشه متمم نقش عوض میشه
نمیدونم شایدم دارم اشتباه میگم و شما درست میگی -
احمد قادری ب نظرم نمیشه قوت و جان از هم جدا کرد باید همون جور ک بیت گفته بگیریم فقط ضمیر جاشو عوض کنیم ک اینجوری بشه متمم قوت جان به من بده ام بیشتر بش میخوره تا ب جان من قوت بده و قوت جان اینجا باهم گروه مفعولین و جان مضاف الیه اگ بگیم ب جان من قوت بده جان میشه متمم نقش عوض میشه
نمیدونم شایدم دارم اشتباه میگم و شما درست میگی@masoumeh-shokrollahi
حرف های شما هم درسته ولی اگه بخواد اون جوری بیت رو مرتب کنه یعنی مشخص کردن مفعول متمم اینا همش به نوع مرتب کردن برمیگرده
و اینکه چجور مرتب کردنش دیگه نمیدونم باید چطپر انجام بدیم که به مشکل نخوره
اگه دوستان قاعده خاصی بلد هستن برای مرتب کردن لطفا به ما هم بگن -
@masoumeh-shokrollahi
حرف های شما هم درسته ولی اگه بخواد اون جوری بیت رو مرتب کنه یعنی مشخص کردن مفعول متمم اینا همش به نوع مرتب کردن برمیگرده
و اینکه چجور مرتب کردنش دیگه نمیدونم باید چطپر انجام بدیم که به مشکل نخوره
اگه دوستان قاعده خاصی بلد هستن برای مرتب کردن لطفا به ما هم بگناحمد قادری به نظرم برای این جور سوالا فقط ضمیر و تغییر بدید بیشتر اوقات ساختار جمله همون میمونه تغییر نمیکنه
-
احمد قادری به نظرم برای این جور سوالا فقط ضمیر و تغییر بدید بیشتر اوقات ساختار جمله همون میمونه تغییر نمیکنه
@masoumeh-shokrollahi در نقش دستور گزینه دو گفته است:
احمد قادری به نظرم برای این جور سوالا فقط ضمیر و تغییر بدید بیشتر اوقات ساختار جمله همون میمونه تغییر نمیکنه
LIKE