زیست1|قــلب
-
سلام.به نظرتون کدوم مواردش درسته و کدوم غلطه(با دلیل)
تجربیا -
سلام
الف) ص : میترال رو داره میگه ک با واسطه ب دیواره بطن متصل اند
ب ) غ: سینی ها با دو حفره ارتباط ندارن
ج) غ :بزرگ ترین حفره قلب بطن راسته ک دیواره نازک در عین حال حفره درونی بزرگتری داره ک سینی ششی و سه لتی به ان مرتبط اند و در کنار هم هستن پس فاصله شون خیلی زیاد نیست
د ) ص: بعد از سه لتی 1 _سینی ششی 2 _دو لتی 3 _سینی ائورتی بعد دوباره میرسه به سه لتی -
سلام.به نظرتون کدوم مواردش درسته و کدوم غلطه(با دلیل)
تجربیا@mr-fantastic
سلام
نظر من اینه
۱غلطه دریچه سینی اینطور نیست
۲اینم غلطه بازم سینی
۳نمی دونم این نکته جایی ندیدم و یخورده هم گنگه دورترین نسبت به بقیه یا دورتین نسبت به فاصله اون دو تا دریچه دیگه خلاصه فکر میکنم یه جوریه
از این شکل هم میشه نتیجه گرفت بطن راست بزرگتره ولی فاصله هاش رو نمیدونم
۴اینم درسته فکر کنم خونی که از سه لختی رد شده باشه اول از سینی ششی رد میشه بعد دولختی بعد سینی آئورت رد میشه بد هم که دوباره بر میگرده به جای اولش
البته اینا همشون وابسته به اینه که سینی ها رو دریچه قلبی حساب کنیم -
@mr-fantastic
سلام
نظر من اینه
۱غلطه دریچه سینی اینطور نیست
۲اینم غلطه بازم سینی
۳نمی دونم این نکته جایی ندیدم و یخورده هم گنگه دورترین نسبت به بقیه یا دورتین نسبت به فاصله اون دو تا دریچه دیگه خلاصه فکر میکنم یه جوریه
از این شکل هم میشه نتیجه گرفت بطن راست بزرگتره ولی فاصله هاش رو نمیدونم
۴اینم درسته فکر کنم خونی که از سه لختی رد شده باشه اول از سینی ششی رد میشه بعد دولختی بعد سینی آئورت رد میشه بد هم که دوباره بر میگرده به جای اولش
البته اینا همشون وابسته به اینه که سینی ها رو دریچه قلبی حساب کنیماحمد قادری سلام ببخشید ولی سینی سه قطعه نداره ؟ تو شکل من سه تا شمردم برا همون اینو حساب نکردم
-
پاسخنامه میگه فقد مورد ب غلط هست
-
احمد قادری سلام ببخشید ولی سینی سه قطعه نداره ؟ تو شکل من سه تا شمردم برا همون اینو حساب نکردم
Fatemeh Maleki
بله شما درست میگید من دو قطعه رو ندیدم