قوانینی که ضد دانش آموزن
-
درود و خسته نباشید.یه سوال داشتم،و اون اینکه فلسفه و علت اینکه برای بحث غیر درسی باید ۳۰۰ تا اعتبار داشته باشیم چیه؟
من از الآن تا ۳۰۰ روز دیگه اگه روزی یه اعتبار هم بگیرم نمیتونم فعالیتی توی اون تاپیک ها داشته باشم!
۳۰۰ روز دیگه من کنکورمو هم دادم!
به عنوان یه بنده خدایی که ۳ ساله آلاییه و ده ها نفر رو با آلا آشنا کرده،امیدوارم یه کم منطق پشت قوانین باشه.@M-an
-
درود و خسته نباشید.یه سوال داشتم،و اون اینکه فلسفه و علت اینکه برای بحث غیر درسی باید ۳۰۰ تا اعتبار داشته باشیم چیه؟
من از الآن تا ۳۰۰ روز دیگه اگه روزی یه اعتبار هم بگیرم نمیتونم فعالیتی توی اون تاپیک ها داشته باشم!
به عنوان یه بنده خدایی که ۳ ساله آلاییه و ده ها نفر رو با آلا آشنا کرده،امیدوارم یه کم منطق پشت قوانین باشه.@M-an
Amoo Sepi اینکه بچه ها وقتِ بیش از حدی رو برای انجمن صرف کنن،شاید به توسعه ی انجمن کمک کنه،قبول!
ولی از وقتِ دانش آموز خیلی نمیگیره؟
البته انتظار ندارم بیش تر از توسعه ی انجمن به وقتِ دانش آموز فکر بشه.فقط فکر کردم آلاء یه فرقی با سایر موسسات کنکوری که ۱۰۰ در ۱۰۰ به فکر خودشونن داره... -
Amoo Sepi اینکه بچه ها وقتِ بیش از حدی رو برای انجمن صرف کنن،شاید به توسعه ی انجمن کمک کنه،قبول!
البته انتظار ندارم بیش تر از توسعه ی انجمن به وقتِ دانش آموز فکر بشه.فقط فکر کردم آلاء یه فرقی با سایر موسسات کنکوری که ۱۰۰ در ۱۰۰ به فکر خودشونن داره...Amoo Sepi
اتفاقا همین اتفاق داره میفته. به وقت دانش آموز بیشتر بها داده میشه. وگرنه اگه هر کسی از همون اول میتونست هر موضوعی که خواست رو تامیک بزنه و هیچ محدودیتی نبود، انجمن هیچ فرقی با بقیه شبکه های اجتماعی نداشت. اما اینجا یاد میگیریم که اول درس، بعد موضوعات دیگه. تا وقتی فعالیت درسی نداشته باشی، فقط میتونی نظاره گر فعالیت های غیر درسی باشی و هیچ مشارکتی نداری -
Amoo Sepi
اتفاقا همین اتفاق داره میفته. به وقت دانش آموز بیشتر بها داده میشه. وگرنه اگه هر کسی از همون اول میتونست هر موضوعی که خواست رو تامیک بزنه و هیچ محدودیتی نبود، انجمن هیچ فرقی با بقیه شبکه های اجتماعی نداشت. اما اینجا یاد میگیریم که اول درس، بعد موضوعات دیگه. تا وقتی فعالیت درسی نداشته باشی، فقط میتونی نظاره گر فعالیت های غیر درسی باشی و هیچ مشارکتی نداریNazanin Rahdar با هیچ توجیهی عددِ ۳۰۰ منطقی نیست.
-
Nazanin Rahdar با هیچ توجیهی عددِ ۳۰۰ منطقی نیست.
Amoo Sepi انجمن قانون داره!
من نمیدونم شما خبر دارید یا نه
قبلا که همچین قانونی نبود، هر ادم فیکی میتونست راحت بیاد اکانت بزنه و به طرق مختلف، جو انجمن رو متشنج کنه!
انجمنی که باید برای یه دانش اموز کنکوری، یه جای ارومی باشه!
این قانون به نظم انجمن خیلی کمک کرد!
شما هم اگه دنبال اعتباری، با چند روز فعالیت، راحت به ۳۰۰ تا اعتبار دست پیدا میکنی!
قرار نیست همه جا به ساز شما برقصن! -
Amoo Sepi انجمن قانون داره!
من نمیدونم شما خبر دارید یا نه
قبلا که همچین قانونی نبود، هر ادم فیکی میتونست راحت بیاد اکانت بزنه و به طرق مختلف، جو انجمن رو متشنج کنه!
انجمنی که باید برای یه دانش اموز کنکوری، یه جای ارومی باشه!
این قانون به نظم انجمن خیلی کمک کرد!
شما هم اگه دنبال اعتباری، با چند روز فعالیت، راحت به ۳۰۰ تا اعتبار دست پیدا میکنی!
قرار نیست همه جا به ساز شما برقصن! -
Nazanin Rahdar با هیچ توجیهی عددِ ۳۰۰ منطقی نیست.
Amoo Sepi
عدد منطقیش چنده؟
۳۰۰ عدد معقولیه. ببینین من خودم اعتبارم ۲۰ و خورده ایه. اینجوری نیست که مثلا بگم من که خرم از پل گذشته بقیه رو بیخیال. ولی با این حال به نظر من عدد خوبیه -
Amoo Sepi داداش ۳۰۰ تا که زیاد نیست خدایش شاید تو تازه اومدی اینطوری فکر کنی یه چند مدتی که از فعالیتت بگذره خودت متوجه میشی با یه هفته میتونی جمع کنی موفق باشی
-
شاید باورتون نشه که من اصن نمیدونستم چیزی به نام اعتبار وجود داره
میشه یکی بگه چیه و از کجا باید ببینیم اعتبارمون چند تاست -
شاید باورتون نشه که من اصن نمیدونستم چیزی به نام اعتبار وجود داره
میشه یکی بگه چیه و از کجا باید ببینیم اعتبارمون چند تاستمهدیه صرامی
پیداش کردم، اوکیه -
اصلا چجوری باید اعتبار افزایش داد؟اگر خودتون حوصله ندارید بگید،فقط بهم بگید کجا راجع بهش مطالعه کنم؟ممنون⚘
-
اصلا چجوری باید اعتبار افزایش داد؟اگر خودتون حوصله ندارید بگید،فقط بهم بگید کجا راجع بهش مطالعه کنم؟ممنون⚘
افشین افشاری شما هر پستی که میزارید پایین پستتون گوشه سمت چپ چندتا گزینه داره یکی از اونا لایک یا دیس لایک اگه افرادی پستتون رو میخونن لایکتون کنند اعتبارتون میره بالا
-
البته انتظار ندارم بیش تر از توسعه ی انجمن به وقتِ دانش آموز فکر بشه.فقط فکر کردم آلاء یه فرقی با سایر موسسات کنکوری که ۱۰۰ در ۱۰۰ به فکر خودشونن داره...Amoo Sepi
این قانون باعث میشه چارتا سوال بدرد بخور درسی بپرسه کسی که تازه وارد انجمن میشه
نه اینکه بیاد تکست غمگین بده تودلی
بعد کسی که داره درس میخونه روزی ده تا سوال واسش پیش میاد
میانگین کنکوریا روزی 150 تست رو دارن دیگه
بالاخره یه 10 تا تست یه گیری دارن دیگه
اونارو بپرسه اعتبار میگیره چار پنج روز دیگه میتونه بیاد بخش غیردرسی