Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. اظطراری...
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
لیست حذف شده های فیزیک نظام جدید کنکور
sohrabS
سلام به آلایی های عزیز در ادامه مباحث اصلی حذف شده از سوالات کنکور در نظام جدید برای درس فیزیک رو میاریم، فقط اینجا ما سعی کردیم کلی تر بنویسیم، جزئیات رو در پاسخ اضافه کنید خیلی بهتره نور هندسی، آینه و عدسی اکثر حذف شده ( آینه کروی و محدب و مقعر دیگه رفته :) ) کمی آینه تخت داریم و کمی هم شکست که تو دوازدهم هست ولی اضافه بر گذشته نیست. از مشتق دیگه لازم نیست تو فیزیک استفاده کنید، این باعث میشه که حرکت دو بعدی حذف بشه و برای بچه های ریاضی پرتابه کلا حذف بشه و برای بچه های تجربی سقوط آزاد اصلا دیگه نیست و برای ریاضی ها هم فقط رها شدن جسم مونده و دیگه پرتاب به سمت بالا نداره در دینامیک، تجربی ها حرکت دایره ای ندارند و برای ریاضی ها هم سینماتیک سبک شده و خیلی از مباحث دیگه نیست. خیلی از مباحث نوسان حذف شده، فقط نظام قدیمی ها معادله نوسان را سینوسی می نوشتند ( asinwt )، نظام جدیدی ها کسینوسی می نویسند که خیلی فرق نداره ولی باید بچه های نظام قدیم که کنکور نظام جدید می دهند دقت کنند. داخل موج، تابع موج حذف شده و در حد توصیف باقی مانده در نوسان دیگه معادلات سرعت زمان، شتاب زمان و به همراه نمودارهاش حذف شده از فصل های آخر فیزیک پیش 2 خیلی حذفیات داشتیم، مثلا رابطه دوپلر، اتمی، هسته ای همه اش حذف شده حالت جامد همه اش برای ریاضی ها حذف شده. تو سایت آلاء، یه مقاله تخصصی برای مقایسه کنکور نظام قدیم و نظام جدید، فردا یا پس فردا منتشر می کنیم که حتما نظام قدیمی ها بخونند. ممنون از آقای فدایی فرد @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ادمین @ناظم @همیار
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
مشاوره تحصیلی
4
سلام وقت بخیر من به مشاوره آلا نیاز دارم . میخوام در دوره کامل شرکت کنم. راهنمایی بفرمایید لطفا
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
نتایج نهایی کنکور اومد
M.anM
🎉✨ بچه‌هااا! نتایج کنکور اومده! می‌دونیم الان خیلیاتون قلبتون تند تند می‌زنه، بعضیا ذوق دارید، بعضیا استرس... همه‌مون این لحظه رو تجربه کردیم بیاید نتیجه‌تون رو با ما و دوستاتون به اشتراک بذارید چه خبرای خوب داشته باشید، چه حتی اگه نتیجه اون چیزی که می‌خواستید نشده... بدونید اینجا کلی آدم هست که کنارتونه ❤️ یادتون باشه، کنکور فقط یه مسیر بود، نه همه‌ی زندگی! راه‌های بزرگ‌تر و قشنگ‌تری جلوته ✨ ما اینجا تو انجمن مثل یه خانواده‌ایم؛ موفقیتت یا سختیاتو تنها تجربه نمی‌کنی. بیاید با هم خوشحال شیم، اشک بریزیم، بخندیم و ادامه بدیم 💪💫 پس همین الان برو نتیجه‌تو ببین و برگرد اینجا، توی این تاپیک بنویس! منتظریم کنار هم این روز رو ثبت کنیم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
مشاوره
H
سلام مشاوره تحصیلی میخاستم فارغ التحصیلی
مشاوره تحصیلی
خوابگاهیان
چیچکچ
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و راهنمایی کنکور
ForuharF
درود و مهر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم :grinning_squinting_face: یادش بخیر چه دورانی بود... دوستان بنده سال 1402 و 1403 کنکور دادم و الان ترم 3 کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم ، نمیدونم هنوز انتخاب رشته شروع شده یا نه یا شایدم تموم شده (واقعا اخبار رو نمیدونم) خیلی از عزیزانی بودند که لطف داشتند به من سال کنکورم خیلی به من کمک کردند و من هم قول دادم یه روزی جبران کنم برای کنکوری های آینده و خب یه مدت سرم خیلی شلوغ بود ( الانم هست :face_with_tears_of_joy: :loudly_crying_face: ) و خب گفتم یه تاپیک بزنم و اگه کمکی از دستم بر میومد برای کنکوری ها انجام بدم . پیوی در خدمتتون هستم.
مشاوره تحصیلی
درس
Amini AA
سلام می خواستم که لطف کنید به من بگویید که کدام استاد در کدام رشته بهتر و عالی تر درس می دهند و رایگان باشه من دهم ریاضی هستم ممنون
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا :) این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم 🌹❤️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی

اظطراری...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
21 دیدگاه‌ها 7 کاربران 435 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohil derakhshaniS sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی

میدونم ولی باید مشخص بشه دیگه واس کدوم دانشگاه تلاش میکنیم شهر ما که تبریز هس و دانشگاهش هم که جزو دانشگاه های برتر کشور هس ولی خوب تهران یسری چیز هایی که داره اینه که مثلا زندگیت خلاصه بشه تو درسو و خوابگاه و این چیزا ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز

خب تو اینش موندم.

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
    خانومِ_دوست_داشتنی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sohil derakhshani همون تبریزم که میگی رتبه کمی نمیخواداا
    باید جزو سه رقمیا باشی که بتونی بری ماشاءلله هم که کم درسخون ندارین پس شرایطتم سخته از نظر رقابتی و...
    من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی
    و اینم که " تا خودت نخوایی هیچکس نمیتونه برات کاری کنی ، حتی اگه بیس چاری برات همایش انگیزشی بره "
    این تویی که آیندتو میسازی و حرفهای من و بقیه دوستات فقط راه رو برات مشخص تر میکنه

sohil derakhshaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani همون تبریزم که میگی رتبه کمی نمیخواداا
      باید جزو سه رقمیا باشی که بتونی بری ماشاءلله هم که کم درسخون ندارین پس شرایطتم سخته از نظر رقابتی و...
      من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی
      و اینم که " تا خودت نخوایی هیچکس نمیتونه برات کاری کنی ، حتی اگه بیس چاری برات همایش انگیزشی بره "
      این تویی که آیندتو میسازی و حرفهای من و بقیه دوستات فقط راه رو برات مشخص تر میکنه

sohil derakhshaniS آفلاین
      sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی

((من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی))

این حرف بالایی تون برای راه کنکور بود یا بعد کنکور؟

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

خانومِ_دوست_داشتنی

((من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی))

این حرف بالایی تون برای راه کنکور بود یا بعد کنکور؟

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani تو همین راه کنکور و توی این سه سال
        بعد کنکور که زندگی بدون گیم عملا غیرممکنه..!

2

sohil derakhshani تو همین راه کنکور و توی این سه سال
          بعد کنکور که زندگی بدون گیم عملا غیرممکنه..!

sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی خب آقااا منم همینو میگم دیگه راه کنکور که گیم بی گیم

منظورم این بود که حرفایی که در مورد دانشگاه ها زدم چی؟ واس کدومش تلاش کنم با این که فرض کنیم نمره ی تهرانو داشتم بین تبریز و تهران کدومو انتخاب کنم؟ میدونم این انتخاب منه ولی خب یه چیز هایی که هس اینه که تو تهران یا هر شهر دیگه ای زندگیت خلاصه میشه به درس و خوابگاه و کلاس ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز.

0

خانومِ_دوست_داشتنی خب آقااا منم همینو میگم دیگه راه کنکور که گیم بی گیم

منظورم این بود که حرفایی که در مورد دانشگاه ها زدم چی؟ واس کدومش تلاش کنم با این که فرض کنیم نمره ی تهرانو داشتم بین تبریز و تهران کدومو انتخاب کنم؟ میدونم این انتخاب منه ولی خب یه چیز هایی که هس اینه که تو تهران یا هر شهر دیگه ای زندگیت خلاصه میشه به درس و خوابگاه و کلاس ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز.

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani اگه من رتبم در این حد بود که تهرانو میوردم بدون شک تهران میزدم
            چون علاوه بر اینکه سطح بالایی داره (از دانشجوها گرفته تا اساتید و جو و غیره ) دور بودن از خانواده خودش باعث رشدت میشه هم تو زمینه های شخصی هم اجتماعی
            ولی خب تو فعلا خوب بخون بعدا میشه رو این چیزا بحث کرد

2

sohil derakhshani اگه من رتبم در این حد بود که تهرانو میوردم بدون شک تهران میزدم
              چون علاوه بر اینکه سطح بالایی داره (از دانشجوها گرفته تا اساتید و جو و غیره ) دور بودن از خانواده خودش باعث رشدت میشه هم تو زمینه های شخصی هم اجتماعی
              ولی خب تو فعلا خوب بخون بعدا میشه رو این چیزا بحث کرد

sohil derakhshani
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohil derakhshani انجام شده

خانومِ_دوست_داشتنی

خیلی ممنون ازتون

فقط شما راهکاری برای اینکه کامپیوتر و اینترنت رو از اتاق خارج کردن دارین؟ چون من با آلا درس میخونم و به اینترنت و کامپیوتر نیاز دارم. برای این که فقط تو اتاق درس بخونیم؟ فقط مشکلش اینه که سر و صدا میشه.

1

خانومِ_دوست_داشتنی

خیلی ممنون ازتون

فقط شما راهکاری برای اینکه کامپیوتر و اینترنت رو از اتاق خارج کردن دارین؟ چون من با آلا درس میخونم و به اینترنت و کامپیوتر نیاز دارم. برای این که فقط تو اتاق درس بخونیم؟ فقط مشکلش اینه که سر و صدا میشه.

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani من یه مدت کامپیوترم رو برده بودم تو پذیرایی:neutral_face:
                چون دید به کسی نداشتم هیچکسم رفت شد نداشت
                ب نظرم خب جا به جا نکن (چون خودمم بعد دوماه پشیمون شدم و برگشتم تو اتاق خودم)
                برای اینکه صدای فیلمات بقیه رو اذیت نکنه اسپیکرتو جدا کن بجاش از هدفون استفاده کن فقط یکمی باید تنظیماتشو تغییر بدی(اگه بلد باشی-کار سختیم نیست همش یه تیکه..!)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

سلام دوستان خسته نباشین.
                  یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

من پایه دهم هستم و تو آزمون های تابستون شرکت کردم. من به مدت طولانی از درس دور بودم حالا به دلایلی ولی میخوام دیگه شروع کنم برای کنکورم.

الان هر چی قبلا از دهم یاد گرفته بودم یادم رفته و باید دوباره از صفر صفر بخونم ولی مشکلی هس اینه که من نمیتونم بین درس و تفریح تعادل ایجاد کنم خیلی تلاش کردم ولی نشد. مثلا شب وقتی میخوام بخوابم یه برنامه میریزم ولی وقتی از خواب پا میشم میرم سراغ تفریحم

نمیدونم تفریح بکنم یا نه. میدونم لازمه تفریح یا استراحت ولی آیا با این تفریح بعدا پشیمون نمیشیم و به هدفمون میرسیم؟

اگه یکی باشه بگه چطوری درس خوندنو با این مشکلی که گفتم حل کنم و شروع کنم درس خوندنو؟

لطفا هر وقت دیدین جواب بدین.

دانش-آموزان-آلاء

romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

sohil derakhshani
                  سلام
                  ببین این مشکلی که گفتی با اولویت بندی و تمرکز حل میشه و واقعا میتونه شخصی باشه
                  مثلا من میگم اگه امروز ۹ ساعت مطالعه کردم میتونم باقیش رو برم فیلم ببینم و ....و اینطوری تعادل ایجاد می کنم یعنی اولویت اصلیم درسه و وقتی خیالم راحت شد و اون انجام شد میرم سراغ یه چیز دیگه
                  در کل به نظر من اینا خیلی جدا از هم نیستن و لازمه ی همدیگه هستن و تا یه حد معقولی باید هر دو تو برنامه باشن حالا هر پایه ای میزان و تناسبش فرق می کنه

در هر صورت ذهن برای فرار از چالش و مطالعه میره سمت چیزای دیگه ولی اینکه ما چطوری کنترلش می کنیم مهمه
                  به قول یکی از بچه ها
                  "به تعداد کنکوری های روی زمین، راه های موفقیت تو کنکور وجود داره":)🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

سلام دوستان خسته نباشین.
                    یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

من پایه دهم هستم و تو آزمون های تابستون شرکت کردم. من به مدت طولانی از درس دور بودم حالا به دلایلی ولی میخوام دیگه شروع کنم برای کنکورم.

الان هر چی قبلا از دهم یاد گرفته بودم یادم رفته و باید دوباره از صفر صفر بخونم ولی مشکلی هس اینه که من نمیتونم بین درس و تفریح تعادل ایجاد کنم خیلی تلاش کردم ولی نشد. مثلا شب وقتی میخوام بخوابم یه برنامه میریزم ولی وقتی از خواب پا میشم میرم سراغ تفریحم

نمیدونم تفریح بکنم یا نه. میدونم لازمه تفریح یا استراحت ولی آیا با این تفریح بعدا پشیمون نمیشیم و به هدفمون میرسیم؟

اگه یکی باشه بگه چطوری درس خوندنو با این مشکلی که گفتم حل کنم و شروع کنم درس خوندنو؟

لطفا هر وقت دیدین جواب بدین.

دانش-آموزان-آلاء

Nazanin RahdarN آفلاین
                    Nazanin RahdarN آفلاین
                    Nazanin Rahdar
                    دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

sohil derakhshani
                    سلام. ببینید منم یه مقدار دارم این مشکلو. سعی میکنم درحد دانش خودم کمکتون کنم. پیشنهاد میکنم اولا خودتونو تو جو بچه های کنکوری قرار بدید که اون حس رقابت واستون به وجود بیاد. وویس ها و کلیپ های انگیزشی میتونه کمک کننده باشه چون درون شما، هدفتون رو مهم تر از تفریح جلوه میده. ممکنه اثر هر کلیپ یا وویس مثلا دو سه روز باشه. خب بعد دو سه روز یکی دیگه ببینید و این جو و فضا رو حفظ کنید.
                    به نظرم گوشی رو کلا تعطیل نکنید. چون کمک میکنه به همین مواردی که گفتم. اما کنترلش کنید. اگه حس کردید سخته کنترلش، میتونید از اپ های کنترل زمان کار با گوشی کار کنید که مثلا بعد از یه ساعتی دسترسی تونو به برنامه هایی مثل اینستا و تلگرام مسدود کنه. مگر در مواقع اضطراری.
                    و خب تو پیاما دیدم که به پی اس فور اشاره شده بود. من خودمم به این موضوع فکر میکنم که چه کنم با پی اس فورم😅
                    خب خیلی اذیت نمیشم اگه بازی نکنم ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه... برای همین فکر کردم که حالت جایزه ای برای خودم ایجاد کنن. یعنی مثلا اگر در فلان درس، انقدر درصد پیشرفت کردم، یه دست فیفا بزنم و میشه به اعضای خانواده هم سپرد که نذارن بیشتر بشه.
                    و اینکه اگر به طور منظم شروع کنید، کم کم عادت میکنید. پیشنهاد میکنم مشاور بگیرین که مجبور به پاسخگویی باشین. اینجوری راحت تر از تفریحاتتون دل میکنید.😅
                    ببخشید طولانی شد. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم بهتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

@سینا-0 واقعا خیلییی عالی بود.

واقعا باید سریال ندید چون اگه ببینی تا آخرش باید ببینی تا ببینی چی میشه

فقط من که با آلا درس میخونم آخه فرض کن من کامپیوترمو بردم بیرون از اتاق آخه سر و صدا رو چیکار کنم؟ این فکر واقعا فوق العاده اس چون اگه کامپیوتر و اینترنت نباشه کمر شکن میشی و چاره ای جز درس خوندن تو اتاقی که هیچی جز کتاب نیس نداری...! فقط نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم.؟

یعنی پی اس 4 هم بازی کنم؟ یا تفریحات دیگه مثل تماشای فوتبال و والیبال؟

SinaFS آفلاین
                      SinaFS آفلاین
                      SinaF
                      فارغ التحصیلان آلاء

sohil derakhshani
                      درود
                      من بعضی اوقات که مهمون داریم میرم (البته میرفتم چون تموم شد دیگه) یه گوشه هندزفری میزنم ، نه صدای من به کسی میرسه نه صدای بقیه به من . اگر دوتا اتاق تو خونه دارین ، میتونین تو یکی کلاساتونو ببینین و اتاق خودتون هم برای خوندن خودتون

برای پی اس و والیبال هم باید به مرور کم بشه ، ناگهانی اگه همه رو بذارین کنار ، هم فشار زیادی بهتون میاد ، احتمال اینکه تا مهر خسته بشین هم زیاده . اگه روزی 3 ساعت بازی میکنین ، بکنینش 2 ساعت ، 1 ساعت ، 1 ساعت در سه روز هفته ، هفته یک ساعت ، دو هفته یک ساعت و دیگه کلا جمع کنین

ساعت مطالعه برای شروع به نظرم 3 یا 4 ساعت خوب باشه و کم کم تا مهر به 6 برسونید و همینقدر برا دهم کافیه ، اگه دوست دارین بیشتر بخونین که خیلی خوبه ، اگر هم نه سعی کنین حداقل 6 رو هرروز تثبیت کنین

برای دانشگاه هم که گفتین ، بابام به خودم میگه ((سینا ، تو برا رتبه 1 تلاش کن که حداقل دو بشی )) منم به شما میگم ، برای تهران تلاش بکنین که حداقل تبریزو بیارین

اینکه دوستان اشاره کردن که پی اسو حالت جایزه طور بذارین هم به نظرم ممکنه خوب باشه .

بماند
                      .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      پاسخ
                      • پاسخ به عنوان موضوع
                      وارد شوید تا پست بفرستید
                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                      • بیشترین رای ها

• 1
                      • 2