تبدیل واحد
-
دوستان من تو تبدیل واحد به یه گره ذهنی رسیدم
برای مثال وقتی میخوام میلی گرم رو به گرم تبدیل کنم نمیدونم چجوری عمل کنم(صورت مخرج گذاشتن و منفی مثبت گذاشتن توان ده)
میشه راهنمایی کنید چجوری واحد بزرگ رو به کوچیک تبدیل کنیم با کسر زنجیره ای؟ -
برای مثال وقتی میخوام میلی گرم رو به گرم تبدیل کنم نمیدونم چجوری عمل کنم(صورت مخرج گذاشتن و منفی مثبت گذاشتن توان ده)
میشه راهنمایی کنید چجوری واحد بزرگ رو به کوچیک تبدیل کنیم با کسر زنجیره ای؟ -
میشه راهنمایی کنید چجوری واحد بزرگ رو به کوچیک تبدیل کنیم با کسر زنجیره ای؟Balal E
شما باید اعداد تبدیل واحد رو بلد باشید وبه جای حروف عدد رو باید ضرب کرد
مثلا برای تبدیل میلی گرم به کیلوگرم کافیه شما تو مخرج چیزی رو بزارید که میلی گرم رو حذف کنه وتو صورت باید چیزی رو بزارید که از میلی گرم گرم بده بعد برای تبدیل گرم به کیلو گرم رو هم همین کار میتونید بکنید یا به جای 10 به توان 3 عدد کیلو رو بزارید
والسلام علیکم -
Balal E
شما باید اعداد تبدیل واحد رو بلد باشید وبه جای حروف عدد رو باید ضرب کرد
مثلا برای تبدیل میلی گرم به کیلوگرم کافیه شما تو مخرج چیزی رو بزارید که میلی گرم رو حذف کنه وتو صورت باید چیزی رو بزارید که از میلی گرم گرم بده بعد برای تبدیل گرم به کیلو گرم رو هم همین کار میتونید بکنید یا به جای 10 به توان 3 عدد کیلو رو بزارید
والسلام علیکمErfan Bitarafan 0 اعداد رو بلدم
مثلا میلی میشه 10 به توان منفی سه
الان بخوام میلی گرمو تبدیل به گرم کنم تو کسر جلوش تو قسمت مخرج باید بنویسم 10 به توان سه
اینو درک نمیکنم که چرا منفی تبدیل شده به مثبت