IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
چند تست اعصاب
-
سلام وقت بخير
اين تست ها براى كتاب پايه پينيكيو خيلى سبز هستش
متاسفانه اصلا پاسخنامه اش قانعم نمى كنه
ممنون ميشم اگر ميتونيد دليل منطقى واسم بيارين
...
..
.
تست ١٧٩ :
بنظرم كلا غلطه چون ما هيچ نرونى نداريم كه چند آكسونه باشه ، آخه صورت تست ميگه رشته هاى دندريت و آكسون . اصلا آب من با اين تست توى يه جوب نمى ره
تست ١٨١ :
پاسخنامه ميگه گزينه ٤ چون دندريت نرون حسى برخلاف نرون حركتى ميلين دار است ؛ كلا من درک نمى كنم از كجا بايد ميفهميدم كه منظور تست دندريت است ؟! آخه تو صورت سوال هيچ اشاره نكرده كه منظورش دندريته و از طرفى موقع زدن تست من نمى دونستم دندريت رو بايد در نظر بگيرم يا آكسون رو@راهنما-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
r sh
در مورد سوال اول:
میگی هیچ نورونی نداریم که چند آکسونه باشه. خب آره، نداریم. ولی یه سوال. مگه تست اینو گفته؟ مطمئنی بر آکسون تاکید کرده؟، متن تست رو دوباره ببین:« نورونی که رشته های دندریت و آکسون در محل های متعدد دارد».
فهمیدی چی می خوام بگم؟ سوال نگفته رشته های دندریت و رشته های آکسون. فقط برای دندریت؛ «ها» آورده. در واقع خودش رو لوس کرده که بگه نورونی چند دندریتی و یدونه آکسونی. اون «ها» فقط بعد از دندریت اومده، تو هم فقط برای دندریت در نظرش بگیر. آکسون که یدونه است.
در گفتار، زیاد پیش میاد که میگیم:« کتاب های زیست و ریاضی» و منظورمون از اون «ها»، هم برای کتاب ریاضی هست و هم برای کتاب زیست. یدونه «ها» میاریم و هردو رو با همون جمع میبندیم (در جهت کوتاهی و زیبایی کلام). ولی در زبان معیار (که تست ها هم به همین گیر میدن و بچه هارو تو تله میندازن)، واقعیت اینه که برای جمع بستن باید واسه هر اسم، علامت جمع جدا بیاری. بگی کتاب های زیست و کتاب های ریاضی! ...
میدونم خیلی ریز و ادبیاتی شد. شاید بگی این چه مسخره بازیه و اینا، اصلاً چرا اینطوریه و ...
اما، یه تاپیک دیگه رو داشتم جواب میدادم تهش هم من و هم کسی که پرسیده بود به این نتیجه رسیدیم:« زیست [کنکور] اولش ادبیات بوده، بعد سلول و بافت درآورده!». واقعاً واسه خنده نگفتم، این جمله هیچوقت یادتون نره ...
خلاصه اینکه، تست داره کد نورون رابط و حرکتی رو با هم میده. باید مقایسه کنی ببینی کدوم نورونش یکی از گزینه ها باهاش نمیخونه و ...
سوال دوم رو هم خلاصه و مفید دوست عزیزمون جواب داد ... -
سلام
اول صورت سوال گفته که نورونی که پیام را به دستگاه عصبی مرکزی گزارش میدهد، منظور نورونی هست که پیام را از اندام ها به دستگاه عصبی منتقل میکند یعنی نورون حسی
در ادامه... برعکس گفته یعنی از دستگاه عصبی به اندام ها منتقل میکنه پس منظور نورون حرکتی است
(نورون حسی دندریت های کوتاه و فاقد میلین دارد، نورون حسی دندریت بلند و دارای میلین دارد)
پس سوال را خلاصه کن :
نورون حسی........ نورون حرکتی پیام را به صورت...... هدایت میکنند
گ 1:غ چون در حرکتی دندریت ها میلین ندارن در نتیجه هدایت جهشی نیست
گ2:غ چون در نورون حسی دندریت بلند و دارای میلین هست پس هدایت جهشی
گ3:باز هم غلط چون نورون حسی هدایت جهشی است
گ4:ص چون در حسی برخلاف حرکتی دندریت دارای میلین و در نتیجه جهشیحله؟
-
سلام برهمه
من توی یکی از تست هایی که میزدم گفته بود دندریت تنها با سلول های عصبی در ارتباط است اما اکسون هم با سلول های عصبی در ارتباط است و هم با سلول های غیر عصبی
خوب مگه نوروگلیا ها سلول های غیر عصبی نیستن و مگه هم درارتباط با دندریت و هم با اکسون نیستن پس چرا میگه دندریت فقط با سلول عصبی در ارتباطه -
-
سلام
منظورش از در ارتباط بودن داشتن سیناپس هست
به همین دلیل میگیم دندریت فقط با سلول عصبی در ارتباط (سیناپس داره) و اکسون با سلول عصبی، ماهیچه ای، غده و... میتواند در ارتباط باشه،(سیناپس داشته باشه) -
Mr.Fantastic Mansoureh Kordinejad @Amin-Forouzan
خيلى خيلى ممنونم
ولى تست دوم يكم هنوز برام مبهمه -
r sh
خب شما برو شکل نورون رو نگا کن
تنها رشته ای که میتونیم بگیم به جسم یاخته ای وارد میشه دندریت(ها) هست
و تنها رشته ای هم که از جسم یاخته ای خارج میشه آکسون هستن
داخل پاسخنامه هم بخش دوم دو گزینه نوشته به سمت جسم یاخته ای،یعنی منظورش دندریت هست
اون گزینه هم که نوشته نقطه به نقطه به سمت پایانه آسه،منظورش اکسون هست
بخش اول صورت سوال هم منظورش نورون حسی هست