برنامه ریزی دهم تجربی تابستان
-
مشاوره میخواستم در مورد برنامه ریزی دهم تابستان و من راستش از دهم هیچی یاد نگرفتم میخوام تابستان دهم رو یاد بگیرم
-
مشاوره میخواستم در مورد برنامه ریزی دهم تابستان و من راستش از دهم هیچی یاد نگرفتم میخوام تابستان دهم رو یاد بگیرم
shayan jowkar فیلمای صفر تا صد الا رو ببینید
-
shayan jowkar سلام دوست خوب الایی
اول بهتره که برای هر درس مشخص کنی با چه روشی و چطور می خوای بخونی و بعد تخمین بزنی چند ساعت ازت وقت می گیره
دوم اینکه ببینی خودت روزی چند ساعت می تونی بخونی و این دوتا رو باهم هماهنگ کنی
حالا برای برنامه ریزی و مبحث بندی می تونی از برنامه تابستانی ازمونای مختلف استفاده کنی
برای درسا هم صفر تا صدای الا خیلی کمک میکنه (بعد از اینکه فیلم یه مبحث رو دیدی برو از روی کمک اموزشی هایی که داری تست بزن مثلا گفتار یک فصل 2 زیست رو که دیدی و نکاتش رو نوشتی تست های همون مبحث رو بزن)
سوالی داشتی درخدمتم..... -
shayan jowkar
سلام منم در دروس ریاضی و فیزیک دهم مثل تو هستم. فیلم های صفرتا صد الا رو ببین. من خودم برای فیزیک آقای یاری رو می بینم که واقعا فوق العاده هستن. هم درس رو عالی می گن و هم نکته و تست دارن. اونو ببین خیالت راحت.
برای ریاضی هم من استاد لکستانی رو می بینم. که خب خیلی عالی هستن و چون تمرین های زیادی هم حل کردن هم تو صفرتاصد و هم توی کارگاه نکته و تست خیلی خوب جا می افته برات. فقط متاسفانه تا اواسط فصل ۳ ضبط کردن ایشون
موفق باشی -
سلام من توی برنامه ریزی تابستونم مشکل دارم امسال هم ک آنلاین بود زیاد چیزی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید
-
shayan jowkar سلام منم بعضی از درس هارو یاد نگرفتم مثل ریاضی و بعضی دیگه ولی الان توی تابستون دارم فیلم های آلا رو نگاه میکنم مثل آقای لکستانی ک فوق العاده هستن
بنظرم توی تابستون برنامه ریزی کن
مثلن من صبح ها درس می خونم و بعد از ظهر ها هم فیلم هارو نگاه میکنم
توام اگه اینکار و کنی بنظرم میتونی
البته من برای عمومی ها برنامه ریزی نکردم چون حتی یک بار هم تدریس هاشونو گوش نکردم و نمیدونم چیکار کنم